Ale fakt, mnie też wkurza ile tzreba na wizytę czekać
Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia, moja mama jeździ na wizyty domowe, na normalnych warunkahc z przychodni, bezpłatnie dla pacjentów.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Nigdy więcej nie chcę usłyszeć, że Ty nie jesteś kujonem <rotfl2>Olivia pisze:uż drugi semestr z rzędu mam tylko 4,5 z rosyjskiego![]()
Że mi ot tak neta odcięli, a po dobie bez nie robienia niczego się pojawił

Że nie umiem się zachować w sytuacji podrywu ot takiego. Przepuściłam okazję, a facet był boski
- kot_schrodingera
- Weteran
księżycówka pisze:Nigdy więcej nie chcę usłyszeć, że Ty nie jesteś kujonem <rotfl2>
Bo nie jestem. Ja mam takiego hopla tylko na punkcie tego języka.
Wkurza mnie, że prezenty na Dzień Ojca będą w merlinie do odebrania najwcześniej 24 czerwca, czyli dzień po Dniu Ojca...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
że uczę się o tym jak motywować uczniów, a sama z motywacją mam problemy.
Przez chwile takie jak ta coraz mniej lubię swoje studia, a uwielbiałam je taaak bardzo. Dowalili nam jakieś pedagogiczno- dydaktyczne przedmioty, które interesują mnie eeeee, powiedzmy, że średnio, dopóki były tylko zajęcia wisiało mi to, swoje się odsiedziało, czasem coś poczytało i myślało o czymś innym, gorzej jest teraz jak się tego uczyć trzeba, no i właśnie z powodu słabego zainteresowania motywacji mojej brakuje. No.
Przez chwile takie jak ta coraz mniej lubię swoje studia, a uwielbiałam je taaak bardzo. Dowalili nam jakieś pedagogiczno- dydaktyczne przedmioty, które interesują mnie eeeee, powiedzmy, że średnio, dopóki były tylko zajęcia wisiało mi to, swoje się odsiedziało, czasem coś poczytało i myślało o czymś innym, gorzej jest teraz jak się tego uczyć trzeba, no i właśnie z powodu słabego zainteresowania motywacji mojej brakuje. No.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
puściły mi nerwy przez sytuacje w domu, wszystko bym dała, żeby się wyprowadzić
Młody robi dziś jakiś projekt z panną, która go chciała do łóżka wyciągnąć i zbluzgałam go oczywiście...choć wcześniej nie byłam o to zła, ale to co się dzieje to po prostu masakra jest

Młody robi dziś jakiś projekt z panną, która go chciała do łóżka wyciągnąć i zbluzgałam go oczywiście...choć wcześniej nie byłam o to zła, ale to co się dzieje to po prostu masakra jest

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Yasmine pisze:oooo to suka
no. jeszcze poznałam ją i wcale się nie dziwie czemu się puszcza

Yasmine pisze:Mnie wszystko dzisiaj wkurza i dołuje
Mnie też. Ja siedze i rycze. W domu się nikt nie odzywa do siebie, siostra ukradła mi zapasowy klucz do pokoju i bierze sobie co jej się podoba. Będę musiała zmienić ten cholerny zamek

Yasmine pisze:dzizys
weź mi nie mów nawet

dlaczego nie jestem jedynaczką?
czemu się nie możemy dogadać skoro ze wszystkimi kumpelami w jej wieku dogaduje się zajebiście?
[ Dodano: 2008-06-19, 19:08 ]
Nola pisze:jezu, zatłukłabym chyba
jakby to takie proste było

ona mysli, że jak mam tyle rzeczy, to nie wiem co mam i gdzie mam. Bullshit. Robię właśnie liste rzeczy zaginionych i censored się coraz bardziej

- ksiezycowka
- Weteran
Bo jest. Ja sobie brata ustawiłam kiedy jeszcze razem mieszkaliśmy choć rzeczy mi nie brał, ale robił inne za to.Mia pisze:jakby to takie proste było![]()
Wkurza mnie brak organizacji wakacyjnych. Już bym chciała mieć z głowy.
I że kasa się kończy, bo nie przewidziałam jeszcze ekstra wydatków przed kolejną wypłatą.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja zdawałam psychopatologię tydzień temu i też nic nie ma. Nawet zawnioskowałam w pracy o ograniczony dostęp do netu i w pracy sprawdzam, ale nic nie maMarissa pisze:brak wyników z ekonomiki...
Wkurza mnie to, bo tydzień daję radę wytrzymać, ale ile można?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”