Yasmine pisze:Dobra, ja sie tak zawsze zastanawialam... a mozna pod znieczuleniem?
mozna znieczulic miejscowo mascia emla
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Yasmine pisze:Dobra, ja sie tak zawsze zastanawialam... a mozna pod znieczuleniem?

Candy Killer pisze:to tatuator sam uzywa jakiejs masci w miedzy czasie.
Candy Killer pisze:pozatym jak robisz tatuaz to tatuator sam uzywa jakiejs masci w miedzy czasie.
Yasmine pisze:http://www.jaworart.com

OneLove pisze:Ja przy żadnym tatuażu nie miała maści,nikt mnie niczym nie smarował. Z tego co zawsze wiedziałam to właśnie maść (znieczulenie) przeszkadza bo skóra drętwieje.

mi tam jak Marek robil to smarowal jakas mascia odkazajaca
Jak zwykle sie zamotałam.
Candy Killer pisze:no to ja Ci powiem hehe to jest najdrozsze studio we wroclawiu..moja kolezanka robila raz tatuaz czarny ok ...6cm / 15 zaplacila 500 zl ...ostatnio robila gwiazki pod obojczykami to dala 300 zl ..po znajomosci hehe

Haro pisze:Ale swietne! Chyba, ze znasz lepszefuszery odwalonej nie chce, a za wysoka jakosc sie placi.

nie , w miare tanio , zalezy co sie chce robic i co to za bolYasmine pisze:Unlucky a w Rybniku to drogo jest ?

Tak, w kolorze maja byc tylko japonskie znaki, a cala reszta (najprawdopodobniej smok japonski) bedzie cieinowana, czarno-biala o ile mozna to tak nazwac![]()
Poza tym, mam ochote na cos nowego... W wildcacie, poza jednym, nie ma tego, co mnie interesuje w tej chwili...
sophie pisze:Przed chwilą znalazłam adres... i kicha. Fajna strona to była, ogolnie o piercingu i spory sklep. Swoje pierwsze kolczyki tam kupowałam. Pytanie, co się z nimi stalo
Zarowno ze sklepem jak i moim starymi kolczykami...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 750 gości