Sprawdziłam - nie zmienia to nic za bardzo. Najwięcej zmieniają pytania o pozycję, jaki seks preferujesz i jakiego chcesz spróbować.Leśny Dziadek pisze:tak, zdecydowanie wynik obniża niewielka liczba partnerów, jak i późniejszy wiek inicjacji, tak myślę.
Test
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Leśny Dziadek pisze:użyj metafory czy synonimu
Ta matka to synonim czego lub kogo
księżycówka pisze:Tak oni mają większość tą samą, ale jak my mamy np. o seks
z rodziną i tam jakiś ojciec, kuzyn itd. to oni matkę mają.
Możliwe. Ja dwa razy oglądałam pytania dla facetów, ale mi sie pytanie z matka nie trafiło.
FrankFarmer pisze:trzeba tam zboczenia powstawiac, seks grupowy, paluszki w tyłku
Według kogo to sa zboczenia??
- pani_minister
- Administrator
Frank, musiało mi umknąć, że Kodeks Karny zajmuje się wkładaniem palców w tyłek.
Mówisz, że ile za to grozi?
No to też lipa w moim przypadku. Ja mam tradycyjne dość upodobania, na dłuższą metę seksualne odpowiedniki schabowego z ziemniaczkami zamiast kałamarnic![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Mówisz, że ile za to grozi?
księżycówka pisze:Najwięcej zmieniają pytania o pozycję, jaki seks preferujesz i jakiego chcesz spróbować.
No to też lipa w moim przypadku. Ja mam tradycyjne dość upodobania, na dłuższą metę seksualne odpowiedniki schabowego z ziemniaczkami zamiast kałamarnic
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
pani_minister pisze:Frank, musiało mi umknąć, że Kodeks Karny zajmuje się wkładaniem palców w tyłek.
Może faktycznie tym razem subtelną nieścisłość stylistyczną popełniłem, a więc poprawię:
trzeba tam zboczenia powstawiac, seks grupowy, paluszki w tyłku, radosc z defekacji / deurynacji, a także cięższe zboczenia z K.Karnego, takie jak pedofilia, kazirodztwo.
pani_minister pisze:To mówisz,że ile za to grozi?
Mam nadzieje, że za moją nieścisłość nic mi czerwonego nei grozi

Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 13:14 przez FrankFarmer, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator
- Administrator
- Weteran
FrankFarmer pisze:a także cięższe zboczenia z K.Karnego, takie jak pedofilia, kazirodztwo.
Nie, nie trzeba.
Nemezis pisze:Bo grzeczna jestem.
Ja się nie czuję szczególnie niegrzeczna
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Jak miec wiecej pkt? No coz. Na wiekszosc pytan odpowiedizec "tak" - przy cyzm nie na wszystkie tak odpowiedzialem. Fakt, pewnie pozycja ma tu duze znaczenie. Ale od tylu to chyba nie jakies zboczenie? Czy moze juz tak <boje_sie>
No i to ze sie chce sprobowac grupowego (w domysle 2 panienki) to tez raczej normalna fantazja u faceta. No plus jeszcze jakies tam drobne pytania jak seks z 2 w ciagu 24h czy tez anal... A w ogole to to ze sie ktos swojej partnerki nie brzydzi ma byc zboczone? Tam zboczenia sa trzy i tylko trzy. Zreszta - teoretycznie rzecz biorac nawet pozaznaczanie zboczen nie musi skutkowac odpowidzialnoscia karna. Tzn mozna legalnie uprawiac te 3 wymienione tam zboczenia. Wszystko zalezy od tego pod jurysdykcja jakiego kraju sie to robi. No ale w Polsce na szczescie jest to karane.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”