Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Hardcore pisze:
A damiana podobny do alternatiego
Podobny, ale lepiej być maszyną, móc przeprogramować się...
Zimna stal i obwody.
[odwala mi
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Mona Lisa pisze:Wiesz....Może to i prawda,ale sekretem jest też pewien inny sekret-hehe

Też wyglądam młodo
A 34 latka? Przecież to ledwie 1970 rocznik! Na pewno bym się obejrzał za Tobą na ulicy
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Bardzo fajny jest nowy avatar Mony_Lisy. Nie wygląda na swój wiek, naprawde gdybym ją zobaczyła na ulicy dałabym jej z 23, 24 lata.
Teraz się ciesze, że mieszkam nad morzem
.
Elspeth pisze:sekretem jest nadmorskie powietrze
Teraz się ciesze, że mieszkam nad morzem
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
No proszę! Otwieram forum i Monę widzę
Tak ze zdjęcia to Ty raczej przelotowa jesteś
W sensie, że intersubiektywnie sensowna w dziedzinie komunikacji
Fajnie Cię widziec :564:
I czy Wy musicie tak te avatary zmieniac? Bo nie dość, że ja niedowidząca, to jeszcze mi tu obrazki zmieniaja i ludzi nie poznaję
I czy Wy musicie tak te avatary zmieniac? Bo nie dość, że ja niedowidząca, to jeszcze mi tu obrazki zmieniaja i ludzi nie poznaję

ja też dzisiaj zaszalałem, dałem fotę na avatara
fotka zrobiona na urodzinach u kumpla. była kolorowa, ale zrobiła się czarno-biała po tym jak rozjaśniłem ją w PSP
fotka zrobiona na urodzinach u kumpla. była kolorowa, ale zrobiła się czarno-biała po tym jak rozjaśniłem ją w PSP
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubasa pisze:ja też dzisiaj zaszalałem, dałem fotę na avatara
Witam Cubasa! Brawo!Ty masz twarz
My,z twarzą na forum,czekamy na innych towarzyszy,którzy odważą się wyłonić swe lico spod avatarów!
:564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Mona Lisa pisze:(...)Ty masz twarz
a ty nie masz twarzy?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
szopen pisze:a co mi tam, pomyslałem ze zaszaleje i wysle fotke, mam nadzieje ze nikt sie nie wystraszyl, ale chwilowo nie mam lepszej, a ta byla zrobiona latem tego roku nad woda, normalnie jak sobie w ten mroz popatrze na fotki to az sie cos dzieje
przypomnij mi jaki miales wczesniej avatar ?
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wiem Mona
ty też się na moim żarciku nie poznałaś
Jesteśmy kwita :564:
Jesteśmy kwita :564:
Wiertarka pisze:no to tez chyba dołączyłam do tych co nie wstydzą sie swej twarzy
To Twoje usta? To Twoje real photo?
Profesjonał jakiś Ci robił? Ja chcę więcej wiedzieć! I widzieć!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”