Prezent dla Niej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Re: Prezent dla Niej
Moim zdaniem kobiety lubią dostawać perfumy, a może się mylę? Przynajmniej ja je lubię dostawać. Dzięki temu można dowiedzieć się, jak ktoś Cię ocenia i według niego co dla Ciebie pasuje. Tak, ja zdecydowanie lubię dostawać perfumy, więc może kupisz je dla Niej? Pamiętaj, że nie musisz ograniczać się do znanych marek wypełniających sklepowe półki. Sieć to kompendium różności, więc znajdziesz tu mniej znane, a równie ładne i trwałe produkty. Ja jestem akurat na etapie sprawdzania czy ja i Kosmetyki Kelly do siebie pasujemy .
A może warto kupić kamerkę Mikavi YE2, dzięki której będzie mogła śledzić co się dzieje u niej w domu jak jej nie ma. Jak np ma zwierzaka to opcja jak znalazł.
antos pisze:A może warto kupić kamerkę Mikavi YE2, dzięki której będzie mogła śledzić co się dzieje u niej w domu jak jej nie ma. Jak np ma zwierzaka to opcja jak znalazł.
Rozglądam się właśnie za taką kamerką do domu, na osiedlu było kilka włamań i jakoś tak mnie stres bierze na myśl o tym ze mieszkanie na swieta zostawię na kilka dni, czy ta kamerka się sprawdzi?
na pewno się sprawdzi. Warto zainwestować w kamerkę Mikavi. Na youtubie znajdziesz filmiki z niej. Może działać jako "ochronna" albo elektroniczna niania.
kupiona i już przetestowana przez święta, czułam się dużo spokojniej zostawiając dom z takim strażnikiem, dzieki temu że zamocowana była na suficie to sporą część domu obejmowała, warto było kupić, obsługa bardzo łatwa i też obraz się nie zacina, idzie na bieżąco
a jak wygląda w tej Mikavi opcja powiadamiania o jakimś obiekcie w polu widzenia??
Jak dla mnie to kosmetyki by były naklepszą opcją jeśli sie maluje
Tutaj na tym filmiku masz wytłumaczone jak ta kamerka dokładnie działa https://www.youtube.com/watch?v=acyJ7NQMGHc&t=541s ja sobie przez zakupem jeszcze poprzeglądałam jak to wygląda w praktyce i to mnie ostatecznie przekonało
rusinka pisze:Tutaj na tym filmiku masz wytłumaczone jak ta kamerka dokładnie działa https://www.youtube.com/watch?v=acyJ7NQMGHc&t=541s ja sobie przez zakupem jeszcze poprzeglądałam jak to wygląda w praktyce i to mnie ostatecznie przekonało
dzięki za polecenie i filmik. Zdecydowałem się na tą mikavi. Sprawdza się w domu. Najbardziej podoba mi się opcja powiadamiania o wykryciu ruchu.
Ja swojej zonie ostatnio kupiłem bardzo fajny prezent z sklepu internetowego Ladiosa. Moja żona z tego prezentu była zadowolona,a to jest zawsze bardzo ważne.
Ja się bardzo ucieszyłam z suszarki jaką ostatnio dostałam, mój mąż wybrał dla mnie model od babyliss, dużo mam urządzeń tej marki i wiem że jakościowo są świetne i maja też fajny design. Mam taką czarną z linii premium. Jest cicha i ma jonizacją, włosy w końcu mi się nie elektryzują
Moim zdaniem najlepszym prezentem dla kobiety zawsze są jakieś gadżety do domu - wiecie jak to jest - kobieta zawsze musi mieć coś poukładane, pododawane - no tak to działa.
Mój facet w końcu po długich miesiącach marudzena mojego zrobi mi niespodziankę w postaci nowej zmywarki. Oczywiście ja mu podpowiedziałam model electrolux, wybraliśmy ten z podnoszonym koszem comfortLift, nie muszę się schylać żeby wyjąć naczynia, super rzecz i działa bardzo dobrze.
Witam was! Jak sądzicie, warto zainwestować? Zbliżają się swieta a ja jestem zdania, ze przydaloby się kupic cos fajnego mam andzieje,ze znajde kupony zniżkowe na jakies fajne ubrania i dodatki do domu.
Ja dla swojej dziewczyny kupiłem kilka rzeczy ze strony Vestidoo i była zachwycona. Może Twojej też się spodoba
a moze jakieś perfumy niszowe ? super sprawa to jest moim zdaniem ja regularnie kupuję perfumy na perfumesco i jestem zadwolona z tego sklepu
Biżuteria to zawsze dobry pomysł na prezent. Wspaniała jest autorska biżuteria ze srebra od Motyli, to pracownia jubilerska, która wykonuje przepiękną, nietuzinkową, artystyczną biżuterię, same zobaczcie, mają sklep online. Mój najnowszy nabytek od nich to srebrna bransoletka z kolekcji Nefertiti, cudna, z niebieskim kryształem Swarovskiego.
O tak zarówno biżuteria jak i perfumy. Moim zdaniem oba pomysły super. Jeśli szukasz taniej perfumerii to Aleperfumeria ma dobre ceny i fajne promki. A jaki konkretny zapach to już nie pomogę
-
- Zaglądający
Do prezentu zawsze mile widziane dobre gatunkowo Prosecco albo likier Naprawdę fajna i duża oferta alkoholi wysokogatunkowych jest w sieci sklepów Mazurek.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”