Tak to jest jak ktoś idzie na film o którym nie ma pojęcia.księżycówka pisze:Część wychodziła, kilka osób zasnęło
Dasz radęksiężycówka pisze:Jedna wielka improwizacja będzie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ludzie po prostu po tym reżyserze czego innego się spodziewali...Joasia pisze:Tak to jest jak ktoś idzie na film o którym nie ma pojęcia.
Wiem Młody, wiemMati pisze:Mamcia, ja chyba nie muszę mówić, że wierzę w Ciebie, prawda?
Ale i tak czuję po prostu, że to akurat położę. Ale potem mam kolejne dwie jeszcze i w poniedziałek jeszcze jedną więc luz
Z pudrem są najlepsze. I z różą.Mati pisze:taki z lukrem czy pudrem?

Wiem Młody, wiemAle i tak czuję po prostu, że to akurat położę. Ale potem mam kolejne dwie jeszcze i w poniedziałek jeszcze jedną więc luz
make me proud! Z pudrem są najlepsze. I z różą.
ale i tak najlepsze są W-Z'etki

Ja nie lubię ;PMati pisze:ale i tak najlepsze są W-Z'etki

księżycówka pisze:Zmęczonam nieco. Czas na obiadek

księżycówka pisze: Ja jego filmy poznaję po jednym - krwawe jak cholera

Andrew pisze:zaraz owe 7 dni nie ustalila kaczka ...jak zwykle zle mnie odbieracie
Blazej30 pisze:żadna kawa, żaden plusz, nic tak nie podnosi ciśnienia jak Kaczyński z rana <siekiera2>
Leśny Dziadek pisze:Mam identycznie, jak słucham uPOśledzonych z tego żałosnego cyrku, który nazwali rządem

nie - leżę sobie w łóżeczku rano i słucham radia. a tu z nagła wywiad z Jarkiem. jak zaczął bredzić o zdradzie Tuska, bo ten nie obciągnął Obamie i nie ma przez to tarczy w Polsce. zanim dobiegłem do radia piana pojawiła mi się na ustach.Dzindzer pisze:Ty to masochista jesteś czy co
no to chyba dobrze - przynajmniej Mosad to nie arabusyLeśny Dziadek pisze:tymczasem bezpośrednim zainteresowanym był fundusz Stichting Particulier Fonds Greenrights z Antyli Holenderskich, kierowany przez byłych oficerów Mossadu ?
a!! żydzi też źle? to kto by się nadał? Bo piastów wśród nas to nie ma 
jakiej strategivznej? budowa kryp ma być strategiczna dla Polski? ani dobrobyt naszego kraju od tego nie zależy (to tylko 3 firmy przynoszące tylko straty) ani bezpieczeństwo.Leśny Dziadek pisze:nie uśmiecha mi się sprzedawać strategicznej firmy
po pierwsze udowodnij że stał za tym mosad. to TYLKO plotka. po drugie - i co z tego że żydzi? wolę ich od zawistnych polaczków.Leśny Dziadek pisze: firmy żydowskiemu kapitałowi o niejasnych koneksjach
no tak. poprzednie rządy zamiatały problem pod dywan przez 20 lat. a teraz to tylko zaorać można...Leśny Dziadek pisze:I jeszcze w takiej atmosferze
Mati pisze:no przykro mi że zginęli
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 797 gości