księżycówka pisze:Wiesz, że ja też?
Dziś z chłopakami i moim M. lecimy
Heh, to się zgrałyśmy
Ja z ekipą od mojej koleżanki właśnie, w 8 osób idziemy. Dawno aż tylu biletów nie rezerowałam.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Wiesz, że ja też?
Dziś z chłopakami i moim M. lecimy

księżycówka pisze:było chyba 16 osób
Mijka pisze:teraz też 8-10 osób to max.
czuję się przez Was samotny...ja zazwyczaj z jedną dziewczyną do kina śmigam...
Mati pisze:ja zazwyczaj z jedną dziewczyną do kina śmigam...
Imperator pisze:W jakiej tonacji?![]()

Ja w sumie też nie. Po prostu idzie hasło, jeden drugi się przyłącza. Kilkoro z nich to osoby, które baaardzo średnio znam. Ale się czasem nas tyle zbiera w końcuMijka pisze:Ja aż takiej dużej ekipy nie mam, teraz też 8-10 osób to max.
Mati, ja też nie mam 16stu przyjaciółMati pisze:nie mam przyjaciół

A tu ludzie mieli bardzo różne reakcje. Część wychodziła, kilka osób zasnęłoJoasia pisze:Ja byłam w weekend - genialny. Idę jeszcze raz. Kocham filmy Tarantino

księżycówka pisze:Mati, ja też nie mam 16stu przyjaciółZnajomi to nie to samo
wieeeeeem wieeeemksiężycówka pisze:Dziś byłam z taką najbliższą trójką np

Blazej30 pisze:widzę że postanowiłeś pójść w moje ślady

kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? ja nigdy czegoś takiego nie napisałem. nigdy do żadnej nie startowałem. i nigdy żadna czegoś takiego nie powiedziała. poznałem je różnych sytuacjach. konkretnie na pewnym kursie. od słowa do słowa, od piwa do piwa... a teraz wyjaśniam ostatni raz: były dwie takie sytuacje:Mati pisze:niekoniecznie. to nie są kobiety, które mi powiedziały "bardzo Cie lubię, ale możemy zostać tylko przyjaciółmi", tylko poznaliśmy się w różnych sytuacjach, okolicznościach i się po prostu zaprzyjaźniliśmy bez chorych akcji...
Nemezis pisze:Imperator pisze:W jakiej tonacji?![]()
Jakiejś mollowej
Joasia pisze:Ja byłam w weekend - genialny. Idę jeszcze raz. Kocham filmy Tarantino
księżycówka pisze:A tu ludzie mieli bardzo różne reakcje. Część wychodziła, kilka osób zasnęło
Blazej30 pisze:Był jakiś temat o alkoholowycch wynurzeniach, ale chyba go teraz nie znajdę.

Leśny Dziadek pisze:Nie ma jak Bałtyk.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 780 gości