Mia pisze:ale z takich bardziej sportowych??
skate shops? tam jest pełno fajnych adidasów, w różnym stylu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:skate shops? tam jest pełno fajnych adidasów, w różnym stylu

Jawka pisze:dziewczyny pomocy
Jawka pisze:Szukam krótki czarnej sukienki o lini A- dziewczyny pomocy)

Mia pisze:Runeko, ale chodzisz Ty w takich??
Proszę się nie smiać. Za głośno.runeko pisze:Ja najbardziej uganiam sie za białymi. Od biedy mogłyby być i do kolana.
runeko pisze:Sukienka mini błękitna w specyficznym kroju i długie białe buty

runeko pisze:http://www.express.com/catalog/product.jsp?productId=5439&parentCategoryId=2&categoryId=43&subCategoryId=1809
Taka o, tylko, że błękitna i ten pas na dole szeroki wykończeniowy ma czarny. Z tyłu zamek ''po same dupe'
Mikro czarnuch pisze:W klasycznej czerni podoba mi się bardziej:)
Strasznie pogrubiają. Mierzyłam takie i z żalem zostawiłam w sklepieMikro czarnuch pisze:Natomiast, rajstopy na modelce najbardziej przykuły mój wzrok;]

Mia pisze:Strasznie pogrubiają. Mierzyłam takie i z żalem zostawiłam w sklepie
Mikro czarnuch pisze:Dlatego właśnie napisałam, że podobają mi się na modelce..;/

Mia pisze:Mikro czarnuch pisze:Dlatego właśnie napisałam, że podobają mi się na modelce..;/
Na takim kawałku jak je tam pokazali, to nawet na moich nogach mi się podobają
Mikro czarnuch pisze:Heh, ten kawałek pozwolił mi domniemywać, że dziewczę ma raczej szczupłe uda, jeśli ma szczupłe uda, myślę, że istnieje szansa także na szczupłą resztę;)
Poza tym, na pewno jest na obcasach, a to też zmienia wygląd nóg.

księżycówka pisze:Ja też lubię, ale nie na moich parówkach niestety.

W ogóle lubię takie fikuśne, wzorkowate albo kolorowe właśnie do takiej stonowanej reszty.

lollirot pisze:Kurde, im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi się podoba
księżycówka pisze:Lubić. Choć ja noszę od nich czarne i cieliste rajstopy oraz stópki.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 515 gości