Mysiorek pisze:I po Policję też nie zadzwonisz, gdy będą gwałcili jakąś kobietę?
1. Ktoś kogoś obraził, a ten obrażony stwierdza, że zgłaszał nie będzie. Za to trzeci ktoś się wtrąci i to, co jest między dwojgiem ludzi, doniesie na policję.
2. Sytuacja gwałconej kobiety, którą przedstawiłeś.
No rzeczywiście przykład bardzo adekwatny podałeś! Weź to przemyśl jeszcze raz.
maroon pisze:jest typowym przykładem psychomanipulacji, gdyż nie ma na nie odpowiedzi bez zdefiniowania pojęć.
?? Ale co Ty chcesz definiować? Słowo "czy", "jest", "donos", "pochwała"? Nie wiesz, co znaczy "pochwała"?
Szczerze mówiąc, zawiodłam się na modach. Za Wasze podejście. I z szoku wyjść nie mogę. Bo ja rozumiem zgłaszanie OT, jak komuś się w życiu nudzi, ale żeby pochwalać donoszenie, że "proszę pani, tamta to na tamtą tak powiedziała", podczas kiedy tamta sama doskonale mówić umie i w jej obronie stać nie trzeba, ba, może - tak jak ja - wcale sobie tego nie życzyć?!
Sorry, ale muszę to przetrawić. Idealne forum to zatem takie, gdzie każdy na każdego donosi? Czy trzech kabli wystarczy, żeby był porządek?
Ja dostałam za konkretną rzecz, co zostało wymienione w ostrzeżeniu. Za co konkretnie dostają osoby, przy których jest napisane "za obrażanie"? - to jest OT. Możecie zgłaszać