foto-forum
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
didi_16 pisze:a przez nią nie mogę się malować, poza tym i tak nie lubie się malować
Ja też się nie maluję, bo mi się nie chce, a zresztą nigdy nie mam czasu. Ale może chociaż delikatny puder w kremie, albo jakiś krem na podkrążone oczy?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Jawka pisze:a mi się podobasz, bardzo lubię taki typ urody: delikatna, subtelna, naturalna...
Jawka ja też lubie delikatne i naturalne dziewczęta

A na tej fotce powieki jakby pomarańczowe,podkrązone fioletowe oczy i rózowe poliki

jagunia pisze:Jawka ja też lubie delikatne i naturalne dziewczęta Ja sama też nie nosze tony pudru na nosie itp. ale cera musi być ładna i w miare jednolita
A na tej fotce powieki jakby pomarańczowe,podkrązone fioletowe oczy i rózowe poliki Nie pisze tego,zeby Cie skrytykowac didi bo sama np.mam wiecznie podkrazone oczy Ale staram sie z tym walczyc
etam
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
didi_16 pisze:no niestety zaszkodził by:( Jak zauważyła jedna osoba mam uczulenie.... ale to uczulenie to atopowe zapalenie skóry i niewolno mi używać kosmetykówtylko specjalne płyny do mycia i balsamy
moja siostra tez ma atopowe zapalenie skory i ma mase kosmetykow, tylko musza byc specjalnie dobrane a co za tym idzie, z gornej połki, ale warto zainwestowac.
co do reszty, to tez zrobilabym cos z wlosami i zebami, bo nie prezentuja sie za dobrze. chodzi o kolor. aha, i radzilabym buzke do slonca troche wystawic
reszta ok, szczupła, delikatna.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- Wstreciucha
- Weteran
didi_16 pisze:ale ja nawet normalnego mydła nie mogę używać(
więc szukanie i testowanie kosmetyków nie było by zbyt rozsądne:/
WLASNIE NIE. mydlo swoja droga a kosmetyki swoja. Generalnie masz troche przewalone z tym atopowym zapaleniem.
co do słoneczka, to staram sie opalić, ale graniczy to z cudem
tzn ? masz uczulenie, czy bardzo powoli sie opalasz??
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Sir Charles pisze:To ja zapuszczałem 5 lat i miałem ledwo takie jak Sorin, a może krótsze.
Fajni są faceci z długimi włosami
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
didi_16 pisze:a ile byś mi dał patrząc tylko na zdjęcie??
Tak na 16-17
Co do długich włosów. Zbytnio nie przepadam za dłuuuuugimi, ale niektórym jest do twarzy. Z Toba to dyskusyjna sprawa...
Kosmetyki. Nie lubie malowanych lalek Barbie, ale troszke pudru, czy cieniu nie zaszkodzi. Inna sprawa, jesli jesteś uczulona...
Ale podsumowująć. Podobasz mi się

Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Maverick pisze:Jest na forum kilka znacnzie brzydszych dziewczyn
Znacznie brzydszych...czyli ,ze kolezanka jest brzydka ale nieznacznie?
Dziolszka jestes wporzadku,naturalna,mlodziutka i masz piekne dlugie wlosy <browar>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Śliczna dziewczyna jesteś:) Szkoda tylko, że nie dałaś fotki przedstawiającej jak ubierasz się na codzień, bo myślę, że właśnie czarne elementy z tego zdjecia robią z Ciebie taką jakąś szatanówke i oczymasz pomalowane tak, że wyglądają na trochę przymulone:)
Ale od początku. Twarz bardzo ładna, troche duży nosek ale ładnie komponuje się w resztę i dodaje Ci dużo uroku. Delikatny uśmieszek a już gdzieś tam w kącikach ust zarysowały się seksowne dołki:P
Figurowo zapowiadasz się na bardzo fajną dziewczynę, nie za gruba, nie za chuda i masz piersi:)
Co do włosów to mi się takie podobają, ale pod warunkiem, ze dziewczyna ma czas i checi o nie dbac. Jak ktos mowi, ze jemu takie nie pasują to niech sobie wyobrazi dziewczyne z takimi włosami kicającą nago po łące(eee tylko sie nie wstydz ja nic sobie nie wyobrazalem). Śliczna i naturalna kropka.
Ale od początku. Twarz bardzo ładna, troche duży nosek ale ładnie komponuje się w resztę i dodaje Ci dużo uroku. Delikatny uśmieszek a już gdzieś tam w kącikach ust zarysowały się seksowne dołki:P
Figurowo zapowiadasz się na bardzo fajną dziewczynę, nie za gruba, nie za chuda i masz piersi:)
Co do włosów to mi się takie podobają, ale pod warunkiem, ze dziewczyna ma czas i checi o nie dbac. Jak ktos mowi, ze jemu takie nie pasują to niech sobie wyobrazi dziewczyne z takimi włosami kicającą nago po łące(eee tylko sie nie wstydz ja nic sobie nie wyobrazalem). Śliczna i naturalna kropka.
Hehehe, w końcu chyba jedyna osoba oceniona OBIEKTYWNIE.
Widac lepszym rozwiązaniem byłoby tu wrzucać foty zanim da się poznać od drugiej strony
A Didi to bardzo ładna laska. Weźcie siebie albo mnie bez ŻADNEGO make-up'u i słońca
, no tragedia
Tylko sex gadżet w postaci papierowej torby na główkę ratuje sytuację. Na szczęście faceci nabierają się na cały ten blichtr.
]
didi_16, weź sobie dobrą "stylistkę" i zbijasz te kręgle
Widac lepszym rozwiązaniem byłoby tu wrzucać foty zanim da się poznać od drugiej strony

A Didi to bardzo ładna laska. Weźcie siebie albo mnie bez ŻADNEGO make-up'u i słońca

didi_16, weź sobie dobrą "stylistkę" i zbijasz te kręgle

gracja pisze:Weźcie siebie albo mnie bez ŻADNEGO make-up'u
E tam. Wziąłbym Ciebie bez ŻADNEGO make-up'u.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”