Zmiana w regulaminie GG

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 17 maja 2006, 14:23

pani_minister pisze:BTW: zaczną ludziom likwidować konta, to sami ukręcą sobie stryczek. I tak mało kto lubi GG, ale używa, bo się przyzwyczaił, bo lubi wysyłac obrazki (jak ja), bo ma duzo znajomych na GG. Jak dadzą ludziom popalić, to w ramach społecznego buntu moga stać się komunikatorem niszowym za niedługo.
Zgadzam. sie. Zreszta juz teraz sporo ludzi psioczy na gg, a tą nową wersje (7.0) wg mnie troche zepsuli. Totalnie nieudane emotiokony i ogólnie jakiś taki zbyt dziecinny wygląd. Te usuwanie numerów może być gwoxdziem do trumny gg.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 17 maja 2006, 14:29

pani_minister pisze:aczną ludziom likwidować konta, to sami ukręcą sobie stryczek. I tak mało kto lubi GG, ale używa, bo się przyzwyczaił, bo lubi wysyłac obrazki (jak ja), bo ma duzo znajomych na GG. Jak dadzą ludziom popalić, to w ramach społecznego buntu moga stać się komunikatorem niszowym za niedługo.
Dokladnie. Jest masa innych komunikatorow, wcale nie gorszych (a czasem nawet lepszych). Kwestia w tym, ze ludzie sie przyzwyczaili do gg. Ja juz korzystam z gg ponad 6 lat, ale obecnie np siedze na wersji 6. bo 7. jest moim zdaniem beznadziejna.
Owszem, moze usuniecie ilustam kont oczysci troche serwery i nie bedzie takich przerw, ktore co jakis czas sie nadal zdarzaja. Ale... wszechobecne marudzenie na gg sie nasili i koniec koncow gg na tym straci.
A najsmieszniejsze jest to, ze na glownej stronie www gg, nie ma ani slowem o tych zmianach :] Dopiero po wejsciu w regulamin, jak sie doczyta, jest to co zacytowal mroczny. Jak wiesc sie rozniesie, a juz sie roznosi, to nici beda z cichego sprzatania i bedzie bunt :] I dobrze :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 maja 2006, 14:35

Ujmę to tak
Psy szczekają , a karawana idzie dalej <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 17 maja 2006, 15:35

6.0 tylko, nic innego.

Mozna to sprawdzic, czy ktos uzywa gg czy czegos innego. Niekoniecznie przez gg. Mysle ze nawet nic takiego nie zrobia, szkoda pieniedzy na to. Efekt bedzie taki ze ktos przestanie to uzyac i tyle.

To ma sens jesli bedzie skierowane przeciwko producentom innego oprogramowania, zeby placili za to, ze maja mozliwosc swoim uzytkownikom zaoferowac polaczenie z gg.

Fakt masa znajomych uzywa gg. I co z tego ? Zacznie uzywac tlena albo skajpa :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 maja 2006, 22:42

Mroczny_Piskacz pisze:Żadnego rozmawiania na gadu gadu przez tlen, aqq, mirandę i inne.

Yyy ale mi gadu nie dziala normalnie. W ogole :|. Tylko przez tlena odbieram <pijak>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”