JACY JESTESCIE FORUMOWICZE?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 mar 2006, 22:29

tanebo pisze:Ty? Nie wierze...

Limit wyczerpany 8)

Jestem Debeściak :D :D :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 17 mar 2006, 22:51

Olivia pisze:No jedyne, co jest jak w życiu to to, że wszystkim się za bardzo przejmuję i szybko się denerwuję.
W życiu często płaczę, często się wzruszam, coraz rzadziej śmieję. Tyle.

Ja moze nie coraz rzadziej sie smieje, ale wzruszam sie czesto i denerwuje. Kiedys skrywalam wszystko w sobie, teraz czasem potrafie niezle wybuchnac.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 17 mar 2006, 23:50

Jaki jestem?
Jestem lojalnym i odpowiedzialnym, dżentelmenem z zasadami; przyjemnym w odbiorze; usmiechniętym :)
Olivia twierdzi, że nie mógłbym stanąć po ciemnej stronie mocy. Ma rację. Bo ja spokojny człowiek jestem :D
Z jednej strony jestem konserwatystą, z drugiej liberałem.
Czuję, ze nie jestem przez niektórych doceniany, ale zwalam to na karb niepozorności i skromności ;)
Od czasu do czasu lubię być manipulatorem, najpierw rozbebrać psychikę na cześci pierwsze, potem - wykorzystując w niej luki - wodzić za nos. W ogole bardzo interesuje mnie ludzka psychika; w szczególności psychologia tłumu. Gdy nie potrafię sobie poradzić z czymś prostym posyłam wiązkę rodem z warszawskiej Pragi i w mig się uspokajam ( ;) ) - jestem wymagający w stosunku do siebie jak i w stosunku do innych.
Pedantyczny - potrafię się przyczepić...
Stosunkowo od niedawna ubóstwiam wyzwania. Lubię się sprawdzać - coś w rodzaju umiarkowanego masochozmu psychicznego :P
Nienawidzę strzępić sobie języka - i w realu, i na forum. Może to sprawiać wrażenie, że brakuje mi argumentów. Ale tak nie jest, ja po prostu idę po rozum do głowy :)
Nie znoszę monotonności. Uwielbiam za to urozmaicenia.
Lubię się bawić, przy większej okazji także popić (najlepiej wódeczkę :D) Niestety czasu na zabawę mam coraz mniej.
Aha, posiadam kobiecą cechę charakteru - zmysł empatii. Super sprawa :]
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 18 mar 2006, 01:10

Hm........Ja jestem wariat - czasem z tym przeginam - czasem wrzucaja mi sie samoczynnie dziwne rzeczy na bazie zwariowanego nierealnego humoru - chyba duuuuzy wplyw homoru Monty Pythona - ostatnio na probie choru patrze kumpeli w nuty i tak przez mysl przeszlo mi, co powiedzialem na glos: " Jakby wrzucic ta kartke z nutami do niszczarki to zeby po pocieciu jej zostaly tylko nuty nie zniszczone" :)......

Poza tym czesto tak mam ze jakies zwariowane pomysly mi sie trafiaja na bazie biezacej chwili, momentu....bardzo lubie sie usmiechac [choc ostatnio do smiechu mi nie jest].
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
unick
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: unick » 18 mar 2006, 08:20

ktos mi zaraz napisze/ nie wymienie nicka../ ze to i tak lanie wody ,ten temat ,,hm a jednak piszemy tutaj i mozemy sie poznawac bez przepychanek slowa ,,,milo mi bardzo, pisze z banicji ale zawsze <fuckoff>
dopisuje --jestem banita to tez jakas charakterystyka
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 18 mar 2006, 15:06

Olivia pisze:wszystkim się za bardzo przejmuję i szybko się denerwuję.
W życiu często płaczę

A, u mnie to też normalka ;) Chociaż to bardzo uciążliwe i utrudniające życie
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 12 kwie 2006, 15:42

To teraz ja :>
Hmmm... uparta, bardzo. Kłótliwa. Niecierpliwa, leniwa, ale za to ambitna. Idealistka. Wrażliwa do przesady i uczuciowa jeszcze bardziej, niestety.

[ Dodano: 2006-04-12, 15:43 ]
A, właśnie, jeszcze jedno - empatia. Ważna rzecz. :)
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 12 kwie 2006, 15:51

A ja też sobie napiszę, bo już nie mam topików :D

Cholera, no wychodzi na to, że jestem twardzielka. Ale nie dlatego, że nie czuję, tylko dlatego, że szybko się leczę i spadam na cztery łapy.

Krytycznych uwag w stosunku do mnie nie traktuję poważnie, czyli jednym słowem opinia innych lata mi koło póra (poza wyjątkami, ale to chyba musiałby być sam papież, żeby mnie trafiło). Ja dobrze wiem, kiedy coś robię źle, a kiedy dobrze, i tym się przejmuję.

Jestem krytyczna w stosunku do ludzi i szybko ich szufladkuję. A potem niechętnie te szufladki zmieniam, ale sprawiedliwa jestem - jeśli naprawdę się pomyliłam, to szczerze przyznaję.

Za dużo od ludzi oczekuję. I dlatego zbyt często mnie rozczarowują. Nie powiedziałabym, że jestem pozytywnie do ludzi nastawiona, raczej badawczo.

No i jeszcze jedno: w realu podobno jestem bardziej friendly :D
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 12 kwie 2006, 16:05

Jaka jestem? Staram sie byc zawsze mila dla wszystkich.... Szacunek to cos kto kazdy otrzymuje ode mnie na starcie :) Zawsze usmiechnieta, nawet jak w sercu czuje ogromny bol... Latwo mozna mnie zranic... za bardzo przejmuje sie opinia innych, slowa wypowiedziane w gniewie albo w zartach ja analizuje przez dlugi okres czasu.... Potrafie cos postanowic i trzymac sie tego. W realu jestem bardziej chamska :P w przeciwienstwie do kochanej Mrt ;) Cio tam jeszcze mam duzo przyjaciol, ale takich sprawdzonych i pewnych to dwojga plci przeciwnych :) I wiecej nawet bym nie chciala... Ostatnio troszke sie pogubilam w swoim zyciu, ale wierze ze wyjde na prosta i nic nigdy mnie nie pokona. Co jeszcze? Wlasciwie to nie wiem, chyba ze mnie jest pomieszanie romantyczki z nimfomanka ;P aaa i jeszcze jedno pomimo wszystkich problemow bardzo lubie swoje zycie :) i trzymam sie zasady, ze w momencie kiedy jakies wydarzenie ma miejsce nie mozna mowic czy jest dobre czy zle dlatego sie nim nie przejmuje. Zawsze przypominam sobie taka historie, ktora uslyszalam kiedys w radiu.... ze facetowi, ktory byl biedny zdechl jedyny kon i spalil sie dom.... nie pamietam juz tego dokladnie ale potem wszystko ulozylo sie tak,ze gdyby nie ten wypadek to nie wiadomo co by sie z nim stalo, a tak byl bardzo szczesliwy :). Moze troche metnie to napisalam,ale chodzi mi o to, ze dopiero po latach okaze sie czy jakies wydarzenie bylo dobre czy zle :)
Aha spotkal mnei zarzut ze nie mam charakteru, ze jestem zbyt mila... nio tutaj na forum taka jestem dlaczego? Bo lubie Was :* i nikt mi jeszcze tak bardzo nie podpadl zeby pokazywac swoje pazurki :D w rzeczywistosci czasem niestety bywa inaczej...
Co moge napisac na koniec? Jak ktos chce wiedziec jaka jestem musialby mnie naprawde dobrze poznac, a podejrzewam ze i tak czyms bym go po latach zaskoczyla :P bliznieta podobno maja podwojna osobowosc i to sie u mnie zgadza :D
( w dzien przemila, pomaga dzieciom ze swietlic terapeutycznych, w nocy gwalci w parku dziewice <diabel> ) ;)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 12 kwie 2006, 16:11

Jaka jestem? Niespokojna ostatnio. Jak nie radzę sobie ze swoim niepokojem i nerwami, biorę leki uspokajające. Ale wszystko w granicach rozsądku. Podobno pyskata, ale to przesadne stwierdzenie. I wciąż się o innych martwię. <aniolek>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 12 kwie 2006, 16:13

Asiula pisze:bliznieta podobno maja podwojna osobowosc i to sie u mnie zgadza
O, kochana! Za te bliźnięta to masz dwie i pół oceny w dół. Bliźniaków dzielę przez dwa i elektryczna jestem jak cholera.
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 12 kwie 2006, 16:24

:( a wiesz ze na ludzi nie powinno sie patrzec stereotypowo bo to jest bardzo krzywdzace? :> czuje sie skrzywdzona ;) <browar>
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 12 kwie 2006, 16:27

mrt pisze:Za te bliźnięta to masz dwie i pół oceny w dół.

No to nie pokażę szerszemu ogółowi. :]

Zapomniałam dodać, że nie panuje nad swoją fryzurą. Ale ci, co mnie znają, dobrze o tym wiedzą. :]
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 kwie 2006, 16:27

To zależy od tego, który akurat jest dzień mojego cyklu ;P <hyhy>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 12 kwie 2006, 16:28

Mona pisze:To zależy od tego

Co zależy? :>
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 12 kwie 2006, 16:45

Asiula pisze: a wiesz ze na ludzi nie powinno sie patrzec stereotypowo bo to jest bardzo krzywdzace? czuje sie skrzywdzona
Ja tam wiem swoje!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 kwie 2006, 19:02

Olivia pisze:Co zależy?

A jaki jest temat? :>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 13 kwie 2006, 00:33

mrt pisze:Bliźniaków dzielę przez dwa i elektryczna jestem jak cholera.

To teraz juz wiem, czemu mnie cos dystansuje do Twojej osoby.

Fakt, dwulicowa byc potrafie dla wyzszego celu. Jestem wstretnym chamem, ktory potrafi obrazic bez uzycia ani jednego wulgaryzmu. Inteligencja (szczegolnie wiekowo- to mam poparte papierami) i intuicja ponad norme.
Dwulicowosc jednak nie oznacza zdrady a chamstwo nie oznacza glupoty i braku oglady. Wierze mocno w swoje racje, nienawidze fanatyzmu i slepego podazania za stadem. Rozumiem, ze swiata nie zmienie ale wiem, ze moge zmienic czlowieka. Nie uznaje zdrady i oszczerstwa. Nie plotkuje- gdy o kims rozmawiam, mowie prawde, chocby nie byla piekna. Nie boje sie powiedziec szefowi albo nauczycielowi, ze nie ma racji. Nie boje sie argumentowac, przedstawiac faktow. Moje pomysly zasilaja firme, dla ktorej pracuje, jestem doceniana przez szefostwo za dowcip, zacietosc i chec do pracy. Tak, czesto slysze: "Nie wierze, ze tak mloda osoba potrafi powiedziec/ wymyslic/ zrobic cos takiego". 22 kwietnia minie pol roku od mojego slubu. Decyzji nie zaluje, nie zapowiada sie tez na to, ze zalowac bede wbrew temu o co posadzaja mnie ludzie, ktorzy nigdy w zyciu nie wypili ze mna piwa. Talent pisarski- nauczyciele i przyjaciele zawsze mowili mi, zebym kiedys sprobowala napisac ksiazke bo "Aska, jak ty to robisz, ze ci sie slowa tak ukladaja?". Same supelatywy? Jak zapatrzona w siebie osoba musze byc aby zapisac tyle miejsca samymi zaletami? Coz, wiekszosc z tych zalet to tak naprawde cholernie uciazliwe wady, z ktorymi najblizsi musza sobie dawac rade. Sama nie stalam sie tym, kim jestem dzisiaj. Wplynelo na to wiele osob- od rodzicow(wychowujac,ratujac z depresji, zasilajac finansowo i psychicznie), poprzez profesorow( bo na takie miano zasluguja moi wybitni nauczyciele- ta garstka, ktora ratowala talent, pomagala rozwijac skrzydla) az do przyjaciol, tych najblizszych, tych prawdziwych, ktorzy ze mna sie smiali i ze mna plakali, ze mna zrywali kwiaty i ze mna wciagali bialy proszek na zmartwienia. Taka jestem. Wiem kim jestem. Wiem czego szukam. Wiem co juz znalazlam. Wiem co komu zawdzieczam.
Jezeli komus ta wypowiedz wyda sie zbyt dramatyczna lub ktos jej nie zrozumie, wybaczcie, taki moj styl. Ktos chce drwic? Niech drwi. Ja z niego tez po cichu zadrwie. Taka jestem.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 kwie 2006, 08:09

JA BLIZNIAKóW JAKOS NIE TRAWIE (pewnie wyjatki sie i znajdą co beda inne ) ale z tych wszystkich co znam , wszyscy są zbyt zapatrzeni w siebie , zbyt egoistyczni i zawistni .
TO MOJE OBSERWACJE , I TYLKO MOJE
nie musza sie odnosic do wszystkich !!
by mi sie tu ktos nie obraził
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 16 kwie 2006, 04:01

Andrew pisze:wszyscy są zbyt zapatrzeni w siebie , zbyt egoistyczni i zawistni .

To fakt. I moze nie zawistni a msciwi raczej.
:D
Andrew pisze:by mi sie tu ktos nie obraził

A gdziez tam....wybaczamy
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 16 kwie 2006, 07:43

Kod: Zaznacz cały

JACY JESTESCIE FORUMOWICZE?

zajebisci... po prostu zajebisci :D
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
maroon
Bywalec
Bywalec
Postautor: maroon » 18 kwie 2006, 21:40

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 kwie 2006, 21:55

maroon, nie pomylily Ci sie topici?
Awatar użytkownika
maroon
Bywalec
Bywalec
Postautor: maroon » 18 kwie 2006, 22:08

Nie.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 kwie 2006, 22:23

O tych testach jaz byl topic inny :]
Awatar użytkownika
maroon
Bywalec
Bywalec
Postautor: maroon » 18 kwie 2006, 22:29

Aha. W moim przypadku akurat wyniki tego testu chyba nawet nieźle mówią o mnie, więc to jest o tym jaki jestem. ;-)
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 20 kwie 2006, 05:09

Jestem 7 w 8- Entuzjasta w Szefa...cos w tym jest.

"Zdrowe siódemki to pozytywiści renesansu, którzy mogą się spełnić w wielu aspektach życia. Siódemki są zazwyczaj podróżnikami i posiadają wiele talentów, z autentyczną przyjemnością do życia. Wiele z nich posiada zdolność cieszenia się z najdrobniejszych darów życia, posiadają urok osobisty i są interesujący. Mogą być twórczy, towarzyscy, chojni dla przyjaciół i aktywnie poszukujący nowych doznań. Są także wrażliwi i lojalni. Ciągle poszukują samospełnienia i głębokiej satysfakcji. Zdrowe siódemki akceptują bolesne problemy co daje im większą głębię i w konsekwencji zwiększa ich radość odnajdywaną w przyjemniejszych sprawach." <pijak>

"Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań.
Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska."

No te ostatnie zdanie zesz mnie rozbroilo normalnie. Co to to nie. A reszta najprawdziwsza prawda :]

A jak ktos lubie takie klimaty to polecam www.imiennik.pl
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 20 kwie 2006, 15:06

mrt pisze:
Asiula pisze:bliznieta podobno maja podwojna osobowosc i to sie u mnie zgadza
O, kochana! Za te bliźnięta to masz dwie i pół oceny w dół. Bliźniaków dzielę przez dwa i elektryczna jestem jak cholera.

Heh, ja tez dzielę przez dwa (potrafią sobie zaprzeczyć w jednym zdaniu) ale z uśmiechem, bo to istoty, które uwielbiam :]. Te, które znam łapią klimat i przegadać mogę z nimi miliony godzin na poważnie i całkiem bez sensu :]. A zyskują przy bliższym poznaniu, nigdy odwrotnie :].
ps tez jestem 7 w 8 :).
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 04 lip 2006, 17:38

8w7...
Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. [...] Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie.
Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: [...] Józef Stalin

Uzależniam się faktycznie łatwo. Od najróżniejszych rzeczy. Ale też nudzą mi się szybko - i szukam nowych uzależnień. Markotności nie stwierdzono. Gwałtowne wybuchy gniewu jak najbardziej. Narcyzm też. Chaosu nie lubię - ale stabilizacji też nie. Kontrolowane i częste zmiany wydają sie złotym środkiem :] Lubię porządek, ale czasem muszę coś rozpieprzyć, żeby poczuć, że nie jest idealnie.

Jaka jestem... zwykle spokojna. Ułożona. Taktowna. Uprzejma. Uśmiechnięta. Lubię być miła dla ludzi, lubię ludzi w ogóle. Nie znam nikogo, o kim mogłabym powiedzieć "tego człowieka nienawidzę" czy choćby "nie lubię". Niektórzy mnie nie interesują, nie intrygują, nie wnoszą nic pozytywnego do mojego zycia - i tych raczej unikam. Jestem bardzo łatwa we współżyciu "na dystans" - w bliższych kontaktach cholernie trudna przez swój egoizm.

Prowadzę niezdrowy tryb życia, sypiam nieregularnie, jem śmieciowe żarcie i nie lubię wysiłku fizycznego. Leń ze mnie. Leniwiec i kameleon - dostosowuję się bez problemu do najróżniejszego otoczenia, różnych ludzi i społeczności. Robię to, co lubię, poświęcam na to mnóstwo czasu i energii - a rzeczy, które muszę zrobić, lecz mnie nie bawią, odkładam na ostatnią chwilę, jeśli tylko sie da - nie wykonuję w ogóle. Ambicje mam niewielkie, co pozostaje w sprzeczności z moim ogromnym ego. Samolub ze mnie straszny. I pępek świata. I niepunktualna bywam strasznie. I jestem szczęśliwa i optymistyczna, God knows why, pewnie mi endorfin do ogórków dosypują.

I mam nadzieję, że poza tym wszystkim wyżej wymienionym i paroma innymi rzeczami jest we mnie cos jeszcze, bo inaczej zanudzę się sama ze sobą w przeciągu najbliższych kilkunastu lat :]
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 04 lip 2006, 18:03

nie będę oryginalny:
7w8

Wróć do „Wszystkie inne tematy”