Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mariusz to TY
??
ales Ty chlopie wyprzystojnial
<aniolek2>
foxy_lady, mi tez sie wydaje,ze Ty Krzyczysz ciagle
karmen, mi Twoj Avatar bardzo przypomina Twoje posty. Wydajesz mi sie taka zagubiona mala dziewczynka w wielkim swiecie ( aczkolwiek zadowolona z zycia)
Maverick, Twoj Avatar to mi sie nie podoba
. Ale pasuje do Ciebie. Silny, az sie mozna czasem bac(tak jak niektorych Twoich postow
Martyna, mi sie kojarzy z delikatna istotka, bardzo wrazliwa
Olivia, to Avatar przypomina mi dokladnie to co ma w podpisie. Babka z pazurem <aniolek2>
moon, wydaje mi sie zagubiona i dokladnie tak jak pisze :wyprana z emocji
Pegaz, taki pesymistyczny avatar. Wydaje mi sie wielkim realista jednak w glebi duszy jakos nieszczesliwy.
??
ales Ty chlopie wyprzystojnial
<aniolek2>
foxy_lady, mi tez sie wydaje,ze Ty Krzyczysz ciagle
karmen, mi Twoj Avatar bardzo przypomina Twoje posty. Wydajesz mi sie taka zagubiona mala dziewczynka w wielkim swiecie ( aczkolwiek zadowolona z zycia)
Maverick, Twoj Avatar to mi sie nie podoba
Martyna, mi sie kojarzy z delikatna istotka, bardzo wrazliwa
Olivia, to Avatar przypomina mi dokladnie to co ma w podpisie. Babka z pazurem <aniolek2>
moon, wydaje mi sie zagubiona i dokladnie tak jak pisze :wyprana z emocji
Pegaz, taki pesymistyczny avatar. Wydaje mi sie wielkim realista jednak w glebi duszy jakos nieszczesliwy.
foxy_lady pisze:Moze moj avatar+ludek w podpisie Was myla.
Az taka rozdarta to ja nie jestem
No Avatar to na pewno daje odczucie,ze lubisz sie klocic
mikaaa pisze:bu............... a ja??
nie umiem nic wymyslic.
Lubisz spac <aniolek2> ?
mariusz pisze:E tam zdaje ci sie
Ja tam wiem swoje. Ile usmiech potrafi wydobyc z czlowieka
tja... avatary mówią? no to mój mówi:
"złapię cię kotku"
(kto zna "Cowboy Bebop" ten skojarzy o co chodzi)
Zgadzam się, że avatar w pewien sposób odzwierciedla gust! poza tym także krąg zainteresowań... No i może coś nie coś powiedzieć o charakterze człowieka, lub jego emocjach...
Mariusz -> Twój jest bardzo ładny
"złapię cię kotku"
(kto zna "Cowboy Bebop" ten skojarzy o co chodzi)
Zgadzam się, że avatar w pewien sposób odzwierciedla gust! poza tym także krąg zainteresowań... No i może coś nie coś powiedzieć o charakterze człowieka, lub jego emocjach...
Mariusz -> Twój jest bardzo ładny

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran

Ok. Po pierwsze Mariusz jest już nie Mariuszowy ;P
Mava rycerzyk wygląda lepiej niż jego zdjęcie.
Foxy to ja się i tak boję <boje_sie>
Yas by lepiej walnęła swoje zdjęcie, bo jest ładniejsza od tej babki z avatara.
Ptaszek mi do Faye jakoś nie pasuje.
Najbardziej pasujacy do siebie avatar ma Karmen - typowa 10 latka, wierzaca jeszcze w jakies romantyczne pierdoły. [nie odbueraj tego negatywnie]
Mikaaa ma jak dla mnie nijaki avatar i (nie chcę tu Cie urazić) ale taka tez mi się wydaje, bo jakoś po postach mi się nie zarysowała w głowie.
A co do Olivii to "Rybek z ferajny" nie widziałam i nie znam tej babki z avatara, ale znam Olivię i tą postac wolę.
P1tbull>Pierwsze skojarzenie "Jestes dla mnie za stary"
A moj avatar jest po prostu uroczy. Ale nie należy go odbierac ze względu na postac, ze uwielbiam gejów. ;P
Jak kogoś pominęłam to mówić.
Mava rycerzyk wygląda lepiej niż jego zdjęcie.
Foxy to ja się i tak boję <boje_sie>
Yas by lepiej walnęła swoje zdjęcie, bo jest ładniejsza od tej babki z avatara.
Ptaszek mi do Faye jakoś nie pasuje.
Najbardziej pasujacy do siebie avatar ma Karmen - typowa 10 latka, wierzaca jeszcze w jakies romantyczne pierdoły. [nie odbueraj tego negatywnie]
Mikaaa ma jak dla mnie nijaki avatar i (nie chcę tu Cie urazić) ale taka tez mi się wydaje, bo jakoś po postach mi się nie zarysowała w głowie.
A co do Olivii to "Rybek z ferajny" nie widziałam i nie znam tej babki z avatara, ale znam Olivię i tą postac wolę.
P1tbull>Pierwsze skojarzenie "Jestes dla mnie za stary"
A moj avatar jest po prostu uroczy. Ale nie należy go odbierac ze względu na postac, ze uwielbiam gejów. ;P
Jak kogoś pominęłam to mówić.
Yasmine pisze:Ja tam wiem swoje. Ile usmiech potrafi wydobyc z czlowieka usmiech
Dziękuję bardzo.. A tak między nami to na drogieł połowie zdjęcia był fisz
Niestety musiałem go wyciąć moon pisze:Po pierwsze Mariusz jest już nie Mariuszowy Jeeeezor
A jaki jest mariuszowy Mariusz??
Yasmine... "mam cie zjem cie"
mikaa... "daj buzi"
olivia... "mam wielkie usta"
moon... "czemu to takie dziwne"
maverick... "jestem rycerzem i bede walczyc w obronie słabszych"
martyna... "miau... mrrrr"
fisch... "po prostu fisch"
- ksiezycowka
- Weteran

Fish jeśli łaska a poza tym nie mogłeś napisać, że chociaż seksowny "stary dziadu"
Fotka bardziej oddaje Ciebie i może przestaniesz być kojarzony z osobą której nic się nie udaje
Ja tam zmieniłem zdanie o 100 % ale to było pi kilku-kilkunastu piwach
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpOK OFICJALNA WERSJA : :569:
FISH: super wypsaiony, sexowny, zajebisty, sexowny, sexowny, usmiechnięty, sexowny, wesoły, sexowny. No i jeszcze zajebiście sexowny... fish...
<browar>
Stąpam po ziemi z gracja motylka... A usmiech mam zawsze, a do tamtego zdjęcia cholernie długo pozowałem zeby wyjśc tak poważnie <aniolek2>
FISH: super wypsaiony, sexowny, zajebisty, sexowny, sexowny, usmiechnięty, sexowny, wesoły, sexowny. No i jeszcze zajebiście sexowny... fish...
<browar>
Mariuszowy Mariusz jest poważny aż nadto i takie mocno po ziemi stąpający.
Przyznaję,że uśmiech masz ujmujący, ale jakoś tak mi nie pasuje do CIebie. Moze musze po pprostu przywyknąc Puscic oko
Stąpam po ziemi z gracja motylka... A usmiech mam zawsze, a do tamtego zdjęcia cholernie długo pozowałem zeby wyjśc tak poważnie <aniolek2>
- ksiezycowka
- Weteran

moon pisze:Yas by lepiej walnęła swoje zdjęcie, bo jest ładniejsza od tej babki z avatara.
Moon Ty chyba zartujesz
ptaszka avatar, tez kojarzy mi sie bardzo pesymistycznie jakos...
Mysiorek, taki opanowany, wie czego chce, rozsadny
A Fish to Fish. Fajna ma bródke( przepraszam,ale to takie moje male zboczenie <aniolek2> )
Wróć do „Wszystkie inne tematy”