POSTY !!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
hm no i co to ma za znaczenie ta liczba postów jak ktoś napisze 1000 to już jest jakis inteligentnijeszy?
Albercik probujac udowodnic nam,ze robimy sie za madrzejszych, lepszych bo mamy wiecej postow, wywolujesz u mnie wrazenie, ze na sile probujesz sie rownouprawnic z wszystkimi(szczegolnie z tymi co maja wiecej). Probujesz udowodnic,ze liczba postow nie ma znaczenia. Ale znaczenie ma - widac kto ile napisal. Oczywiscie,ze liczy sie jakosc a nie ilosc, ale to jest bardzo wygodne (po co wchodzic w profil). Czemu nie przeszkadza to starym uzytkownikow a glownie "nowym"
. My sie nie czujemy lepssi,ze mamy wiecej. Ty sie czujesz gorszy, bo masz mniej.Yasmine pisze:Albercik probujac udowodnic nam,ze robimy sie za madrzejszych, lepszych bo mamy wiecej postow, wywolujesz u mnie wrazenie, ze na sile probujesz sie rownouprawnic z wszystkimi(szczegolnie z tymi co maja wiecej). Probujesz udowodnic,ze liczba postow nie ma znaczenia. Ale znaczenie ma - widac kto ile napisal. Oczywiscie,ze liczy sie jakosc a nie ilosc, ale to jest bardzo wygodne (po co wchodzic w profil). Czemu nie przeszkadza to starym uzytkownikow a glownie "nowym" Usmiech pelna gemba. My sie nie czujemy lepssi,ze mamy wiecej. Ty sie czujesz gorszy, bo masz mniej.
wiedziałem że źle robię iz tu się udzielam w tym temacie ale odpowiem i na to. Wcale się nie czuję gorszy nie przeszkadzało mi to jak były te pposty, ale za to Tobie przeszkadza jak ich nie ma:P Sama się zastanów nad tym co napisałaś i dojdziesz do wniosku komu bardziej przeszkadzaja te posty( mi ich widok czy Tobie ich brak)
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
Albercik pisze:ale za to Tobie przeszkadza jak ich nie ma
no mi przeszkadza(i nie tylko mi)ze ich nie ma. Najbardziej wkorzajace jest to,ze nie widze postow nowych uzytkownikow. I nie mow,ze mam wchodzic do profilu, bo mi sie nie chce.
Albercik pisze:Wcale się nie czuję gorszy nie przeszkadzało mi to jak były te pposty,
Albercik pisze:niefajnie mi sią lookało na liczbę postów 2534 u innych
jaaasne
.- ksiezycowka
- Weteran

Yasmine pisze:mrt pisze:Chcę licznik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mav? Licznik chcę. I Foxy też.
i ja tez.
Yas nie obraz sie ale troche za duzo piszesz...przynajmniej jak dla mnie...

sophie pisze:W sumie gwiazdki pokazuja ile ktos napisal, wiec liczba postow nie jest rzeczywiscie potrzebna. Choc mi to ogolnie wisi
A licznik postow mam w dupie...bo gwiazdki juz mam
Mysiorek pisze:Tylko chciałbym, aby nie powodował "parcia" na ilość.
hehe, nie wierzę w to żeby jak coś się liczy nie powodowało chęci aby ktoś nie chciał miec tego więcej
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Yasmine pisze:ale za duzo
ja nie mówię, że za dużo bo sam troszkę dużawo ostatnio piszę, co się zmieni jak tylko przyjedzie moja Ślicznotka no i potem jak sie sem zacznie. Może wtedy wcale nie będę pisał
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Martyna pisze:Ja też. Można po tym stwierdzić też jak długo i aktywnie uczestniczy w życiu Forum.
a Wy dalej swoje. guns nie wiem po co ruszyłes ten problem a już kobitki siedziały spokojnie cicho i nie marudziły
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
GNRose pisze:Hehe, goraczka przedwyborcza mi sie udzielila-a co, chciales uciszyc afere
ona sama wygasła śmiercią aturalną. ale widzę, że konspiranci czówają
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Wróć do „Wszystkie inne tematy”