Emilka - jak Wam się podoba?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
SueEllen,
co do Emilki to przedstawie Ci przyklad;)
Moja mama chciala miec dziewczynke... Emilke wlasnie:) I jak juz byla w ciazy to miala byc Emilka.. No ale niestety zrobilem sie... ja!:) (czyli zamiast dziewczynki wyszedl chlopczyk) ale mama nie stracila nadziei!:) Za drugim razem miala tez byc EMILKA!:) no i wyszedl... kolejny chlopczyk.. i tak jeszcze DWA RAZY:) w sumie... 4 Emilki... i wszystkie chlopczykami:))
Dlatego jesli bardzo chcesz dziewczynke to radze uwazac z imieniem Emilka )
Ale jesli juz sie zdecydujesz - to zycze powodzenia!!
(i nie kupuj rozewego lozeczka... kup niebieskie!:) [tak na wszelki wypadek!! :lol: ]
co do Emilki to przedstawie Ci przyklad;)
Moja mama chciala miec dziewczynke... Emilke wlasnie:) I jak juz byla w ciazy to miala byc Emilka.. No ale niestety zrobilem sie... ja!:) (czyli zamiast dziewczynki wyszedl chlopczyk) ale mama nie stracila nadziei!:) Za drugim razem miala tez byc EMILKA!:) no i wyszedl... kolejny chlopczyk.. i tak jeszcze DWA RAZY:) w sumie... 4 Emilki... i wszystkie chlopczykami:))
Dlatego jesli bardzo chcesz dziewczynke to radze uwazac z imieniem Emilka )
Ale jesli juz sie zdecydujesz - to zycze powodzenia!!
(i nie kupuj rozewego lozeczka... kup niebieskie!:) [tak na wszelki wypadek!! :lol: ]
bez Ciebie sen to sen o Tobie...
KCM!
KCM!
gracja pisze:Dobrawa, Dobrusia ...
Oliwka, Emilka i Julia...
Dorian, Damian, Daniel, zpawel-dla chlopca
Mama chciala mnie nazwac Joanna. Babcia na to: " Jak to się zdrabnia- Jałosia?" :shock:
I się nie przyjęlo.
Byle nie Dobrawa!! Przeciez to jest potworne imie! Tak mozna potwora nazwac a nie dziecko.
A co do Joanny, to ladne imie i ladna imienniczka w historii
Wróć do „Wszystkie inne tematy”