Prezenty, co dostaliscie?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 gru 2004, 16:21

Hardcore pisze:Gorgon: no nie mogę... święta do dupy
3maj się chłopie :!:

az tak zle nie jest. dobrze ze nie w sylwestra albo walentynki ;-)

coz, moglo byc gorzej...

Ja Ne,

Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 27 gru 2004, 18:06

ja w 1szy dzien swiat znow dostalam klapsa od zycia- ale tym razem tak nie boli jak poprzednio bo troche inaczej do tego wszystkiego podeszlam... ale kto wie? moze jeszcze wroca jakies mile chwile? ;)
a z takich bardziej optymistycznych "prezentow" to kosmetyki od znajomych, a sama sobie kupilam bielizne, na humorek ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 28 gru 2004, 17:03

Foxy_lady pisze:W sumie praktyczne i najprostsze rozwiazanie, ale nie dalabym nikomu bliskiemu kasy pod choinke, bo to mało swiateczne wg mnie...

Ja dostaje pieniądze jedynie od rodziców a to głównie z tego względu iż tak im jest najłatwiej. Zwykle to nawet nie jest wręczane pod choinką ale wcześniej i można powiedzieć iż to jest taki dodatek świąteczny.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 28 gru 2004, 17:07

ja uwazem ze pewnie niektorym jest latwiej dawac pieniadze bo jesli prezent mialby sie okazac totalnie nie trafiony to chyba lepiej zeby dana osoba dostala kase i sama sobie cos kupila... tez od 2 ciotek dostalam kase i jestem zadowolona bo moge przeznaczyc na jakis konkretny cel ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 28 gru 2004, 22:19

Ja pieniędzy nie dostaję od nikogo z prostej przyczyny - najbliższa rodzina (rodzice, siostry) daje mi konkretne prezenty, a reszta (ciocie, wujkowie itd.) o mnie nie pamięta odkąd skończyłam jakieś 14 lat :) Ale co tam...

Hm... ostatni prezent jaki dostałam był słodki. Mój ukochany podarował mi misia własnej roboty :P dodatkowo trzyma w łapce laskę cynamonu - zapach który uwielbiam :)
I szczerze Wam powiem że takie prezenty uwielbiam - mogą nie być idealne w 100%, ale są wykonane z serduchem, trudem, fantazją, a ponadto unikatowe :D
Sama też najbardziej lubię dawać własnoręcznie wykonane podarki.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 30 gru 2004, 01:21

Puchar sportowy z wygrawerowana dedykacja

w sportowym mozna nabyc sztukę?

Mój ukochany podarował mi misia własnej roboty

posikałabym sie ze szczescia..
Mis - najlepiej koszmarnie brzydki, z wielkimi guzikami zamiast oczu i zupełnie niekształtny, za to zrobiony samemu...ql
Ja chciałabym przeżyć choć jeden raz święta bez prezentów!!

w tym roku tak postanowilismy z rodzinką - prezenty tylko dla maluchów, było miło..
Awatar użytkownika
daka_92
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: daka_92 » 30 gru 2004, 16:48

to pierwsze świeta bez mojej kochanej babci... ale bylo milo!!!chociaz prezenty wspaniale(!!!), to nie to sie dla mnie liczy! :554: ale wlasnie te usmiechy na twarzach moich bliskich mmmm...miodzio:):):)
Upadać można, podnosić się trzeba!!!
Awatar użytkownika
Xavier
Little Pig
Postautor: Xavier » 30 gru 2004, 17:17

Od rodzinki? Trzecia gitara do kolekcji, tym razem basowa, zrobiona lutniczo na kształt elektryka ze stajni B.C. Rich - normalnie szczęka mi opadła jak ją zobaczyłem. Od dziewczyny? Perfumik STR8, wiedziałem że dostanę perfumik ale nie myślałem, że utrafi w 100%, bo już wcześniej sam chciałem sobie taki sam kupić (ona o tym nie wiedziała, a i tak trafiła w 10-tke).
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”