I za co ona mnie tak traktuje ?!

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 24 gru 2004, 21:32

z tego senkt po co sie uczyc jak mozna kopac doly na cmetarzach i rowy na szczescie jajush gimnazjum mam dawno za soba :P
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Majeczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Majeczka » 25 gru 2004, 10:52

No kurde ludzie wy to umicie pojechac po zwykłej checi zadoscuczynienia sprawiedliwosci ! Tak, ambitna jestem i dlatego bede walczyc o swoje a oceny sa dla mnie prawie tak samo wazne jak wiedza, bo przeciez odzwierciedlaja wiedze no nie ??!!! Ehh wiecie co... myslcie co chcecie ale ja o to co mi sie nalezy czy jest wazne czy nie bede walczyc do samego konca!!! I co z tego czy to wplywa na cos nalezy mi sie wiec moje bedzie no kurde i tak zrobie ! :569:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 gru 2004, 11:25

dodam tylko któc iutko , ze POKORNE CIELE DWIE MATKI SSIE ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 25 gru 2004, 11:41

Majeczka pisze:Tak, ambitna jestem i dlatego bede walczyc o swoje a oceny sa dla mnie prawie tak samo wazne jak wiedza, bo przeciez odzwierciedlaja wiedze no nie ??!!! Ehh wiecie co... myslcie co chcecie ale ja o to co mi sie nalezy czy jest wazne czy nie bede walczyc do samego konca!!!

Majeczka to, że ambitna jesteś to dobrze. Bo trzeba być ambitny i stawiać sobie cele w życiu (ale oczywiście takie od osiągnięcia). Tylko po co ci walczyć o tą lepszą ocene? Dla satysfakcji. Skoro sama pisałaś wcześniej iż zasługujesz na tą 5 i wiesz, że należy ci się ona to przecież nie opłaca się walczyć tylko o ten napis w dzienniku. Po wieku wydaje mi się, że jesteś już w LO i naprawde chcesz walczyć z nauczycielką? Kto wie, może jak "zapomnisz" o sprawie i nie zareagujesz to przynajmniej nie będziesz miała wroga w jej postaci. A jak zaczniesz walczyć to nie wiadomo jak ci się "odwdzięczy". Naprawde nie warto walczyć.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 25 gru 2004, 19:20

oceny odzwierciedlają wiedzę?! chyba śnisz! W żadnym wypadku się nie zgadzam!
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 gru 2004, 23:37

a oceny sa dla mnie prawie tak samo wazne jak wiedza, bo przeciez odzwierciedlaja wiedze no nie ??!!
Widac ze zyjesz w swym malym swiecie skoro tak podstawowej rzeczy ktora Ciebie dotyka, wlasnie w tej chwili najbardzie,j nie zauwazasz...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 gru 2004, 15:45

oceny sa dla mnie prawie tak samo wazne jak wiedza, bo przeciez odzwierciedlaja wiedze no nie
Jezu.....Dawno się tak nie uśmiałam....
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 26 gru 2004, 15:59

A mnie sie zdaje, ze dostaniesz na koniec 5 lub 6. Ocena z połrocza to przeciez jakis nonsens. Nikt na to przeciez nie patrzy.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 27 gru 2004, 09:50

Ja bym nie gadała, bo Mav ma rację. Kiedyś mi się wydawało, że oceny są strasznie ważne, a potem się okazało, że w ogóle nie. No, oprócz jednego przypadku: pisania odwołania do komisji egzaminacyjnej przy wstępnych na studia. Znam jeden przypadek, kiedy pannę przyjęli z odwołania, bo miała zawsze piątki z przedmiotów liczących się na kierunku. Ale bo ja wiem, czy ocena na półrocze taka ważna...

No cóż... Po raz kolejny potwierdza się teza, że sprawiedliwość to w królestwie niebieskim, ale i tam nie taka jak w naszym rozumieniu.

Lepiej pogadaj z mamą, bo akurat ona może mieć pretensje, skąd ta czwórka. Wiadomo, jakie są mamy ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 27 gru 2004, 11:51

Nie ma sensu tracić sobie nerwów na kłótnie z nauczycielką. Skoro to i tak jest półrocze. Lepiej nie reagować a kto wie co będziesz miała na koniec roku. Ja miałam taki przypadek, że też dostałam 4 mimo tego, że zasłużyłam na piątke, ale później w drugim semestrze 5 miałam spokojnie. I na pewno też dzięki temu, iż nie kłóciłam się z nauczycielką.

mrt pisze:Lepiej pogadaj z mamą, bo akurat ona może mieć pretensje, skąd ta czwórka. Wiadomo, jakie są mamy

No właśnie z tym będzie więcej problemów bo większość mam nie chce uwierzyć, że tak naprawde zasługiwało się na piątke. Ale wkońcu czwórka to też dobra ocena.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 27 gru 2004, 14:08

Triniti19 pisze:Ja miałam taki przypadek, że też dostałam 4 mimo tego, że zasłużyłam na piątke, ale później w drugim semestrze 5 miałam spokojnie. I na pewno też dzięki temu, iż nie kłóciłam się z nauczycielką.

Ja mialem taki przypadek na polrocze w klasie maturalnej z angielskiego. Mimo, ze od konca 2 klasy zawsze mialem 5 z angielskiego (czy na polrocze czy na koniec roku). 5 powinien mi postawic bez zadnych obiekcji, ale postawil 4. Oczywiscie musialem z nauczycielem zaczac dyskusje - to nic nie dalo i postawil mi 4.
Za to na koniec maturalenj klasy mialem problem, zeby miec 5 - ocena leciala na swiadectwo maturalne. Sq****n nie chcial mi postawic 5, ani nie zgadzal sie na to, zebym odpowiadal.
Na szczescie mialem debest wychowawce, ktory wszystko zalatwil.

Teraz nie ma sensu sie klucic. Na koniec roku - owszem.
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 27 gru 2004, 15:35

Teraz nie ma sensu sie klucic. Na koniec roku - owszem.

otoz to bo mozna przybanczyc :D na koniec roku mozna wyprac wszystkie brudy :P
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Majeczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Majeczka » 06 sty 2005, 21:25

YEAH jednak dostałam te 5 cholera oswieciło ją czy co :551: :D
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 06 sty 2005, 22:27

Majeczka pisze:YEAH jednak dostałam te 5 cholera oswieciło ją czy co :551: :D

I po co sie bylo stresowac ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 sty 2005, 22:52

dostałam te 5 cholera oswieciło ją czy co
Może to też człowiek i sobie to przemyślała?Po co się tak stresować od razu?

[Też dostałam dziś 5 z niemca :D ]
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 07 sty 2005, 10:56

No i sprawa wyjaśniona, wszystko jest oki. Widzisz czasami nie warto jest się odrazu spierać z nauczycielką.

Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 19 sty 2005, 15:12

jesteś na nią wściekła ale nic na to nei poradzisz, jak to moja mama zawsze mówi ,,z nauczycielem nie wygrasz" jestes dobra z niemieckiego wiec nie zmarnuj szansy na udział w konkursie i pamiętaj, że wszystko co robisz robisz dla siebie, kiedyś ten dyplom może ci sie...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”