Święta
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ok Krzysiu - miła, "świąteczna" atmosfera, jak pisałem, mogłaby trwać cały rok, ale wystawy sklepów - hmm dla mnie to podkreślanie tylko komercyjnego wymiaru świąt.
Ale troszkę się czepiam - właściwie nie przeszkadzają mi biegający koło sklepów Mikołaje, tylko uważam to na początku listopada za przesadzone, głupie - ale to już tylko moje wymysły.
:564:
Ale troszkę się czepiam - właściwie nie przeszkadzają mi biegający koło sklepów Mikołaje, tylko uważam to na początku listopada za przesadzone, głupie - ale to już tylko moje wymysły.
:564:
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
aaaa
atmosfera świąt jest dopiero przed nami, a juz teraz w sklepach mozna kupic zabawkina choinke i inne rzecz co to troche mi sie nie pogdoba,
Hmmm...Święta....Dla mnie będą to już drugie święta bez mojej Mamy.Uwierzcie,że gdy odeszła,to atmosfera świateczna umknęła razem z Nią :567: .Nie ma już tyle przygotowań,tej listy:kto co robi do jedzonka,bo teraz i tak wszystko robie ja.Robię wszystko symbolicznie.Nie jak kiedyś: pełno żarcia,a potem większośc lądowała w koszu na śmieci.Zauważcie ile kasy potrafią wydać ludzie na te dwa dni świętowania-obłęd!Przy czym, niektórzy naprawdę zapomnieli dlaczego tak właściwie obchodzimy to święto:ŚWIĘTO BOŻEGO NARODZENIA.Dla niektórych jest to tylko okazja do odpoczynku,do obżarstwa i (brrr)do nachlania się.
Lubię święta i ich nastrój.Uwielbiam zapach choinki i zawsze mam "żywą".Najbardziej jednak lubię robić prezenty i być z rodzinką te dwa dni bez rozstawania się :mikolaj:
Lubię święta i ich nastrój.Uwielbiam zapach choinki i zawsze mam "żywą".Najbardziej jednak lubię robić prezenty i być z rodzinką te dwa dni bez rozstawania się :mikolaj:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Wszystkie inne tematy”