Tatuaze-Co dla Was znacza?Jakie sa?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Lastdays
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lastdays » 06 lis 2004, 14:17

Festyniarz buehehehehe. rozsmieszylas mnie.Jak mozna miec?A co mam robic tatoo by ladnie wygladaly i pasowalu do siebie? Co to kur.. meble?Cos dla mnie znacza cos oznaczaja i Tobie do tego rybka.Tylko ludzie ktorzy maja w sobie odrobine tolerancji moga mi cokolwiek powiedziec bo reszta dla mnie to ****.Nie okazuje tolerancji tym ktoorzy jej nie okazuja.festyniarz..a Ty dla mnie jestes Mulem i co?
Cale stany hahahahaha w gazetach czytales?Dla mnie jest zle np:Picie alkoholu-nie pije i nie pilem ale kazdy kto pije powinien byc pietnowany i nie ma gustu hahahaha smiech na sali.Mowcie dalej posmiac sie mozna z mentalnosci Polakow ktorzy sa tacy tolerancyjni.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 06 lis 2004, 14:25

http://www.wizzardsden.com/images/lisa02.jpg

robi wrazenie.

Mowcie dalej posmiac sie mozna z mentalnosci Polakow ktorzy sa tacy tolerancyjni.
Polacy czy nie, tak samo moga byc tolerancyjni inni, nie tylko nasz narod, wiec juz wyluzuj.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Lastdays
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lastdays » 06 lis 2004, 14:27

Zresza nie ma co sie spinac.Moge byc festyniarz i miec nieroowno pod sufitem,dla Was moge bo to akurat dla mnie znaczy tyle co zeszloroczny snieg.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 06 lis 2004, 14:36

Wiesz co, Lastdays? Ty serio jesteś festyniarz i aż się Ciebie czytać nie chce. Taki biedny bogaty (wyszło w innym topiku), co to zdrowia kupić nie może, skazany na życie w okropnej Polsce. Jak masz tyle forsy, to dlaczego się stąd nie wyniesiesz? Tacy ludzie jak Ty mnie wkurzają. Mają mentalność półgłówków i sroki - ciągną tam, gdzie kolorowo. Wyjadą gdziekolwiek i zaraz się zachłystują, na swoje plując, włącznie ze współrodakami.

I jak to ma do siebie nie pasować? Mózg Ci tam wyprali? Zakładasz do pracy marynarkę, koszulę i krawat - wszystko we wzorki?

I jeszcze jedno: nie wiem, z jakimi miałeś do czynienia adwokatami i lekarzami amerykańskimi, ale chyba takimi, którzy biorą pół dolara za poradę. Wiesz dlaczego? Dlatego że w amerykańskim świecie biznesu panują bardzo sztywne i konserwatywne zasady, gdybyś nie wiedział. Jeśli ktoś ma tatuaż, to go nie zobaczysz - gwarantuję Ci. Choćby dlatego, że prowadzący pertraktacje biznesmen lub polityk nie może ryzykować w spotkaniu z przedstawicielem innej nacji, spoza granic kraju. Tatuaż może kogoś razić i wszystko spieprzyć.

W świecie biznesu i polityki obowiązują bardzo sztywne zasady. Ale może Ty te Stany na filmach o Murzynach, którzy awansują społecznie, widziałeś. I też nie sądzę. Szybciej na komediach z Jimem Carreyem.

I przestań się kreować na Bóg wie co. Żegnam.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 06 lis 2004, 14:42

Moge byc festyniarz i miec nieroowno pod sufitem,dla Was moge bo to akurat dla mnie znaczy tyle co zeszloroczny snieg.
Nie bądź taki bohater, bo podejrzewam, że Ty również dla większości stąd znaczysz to samo, a może nawet i gorzej... Trochę kultury słownej!!! Poza tym jak zaczynałeś ten topić, trzeba było wziąć pod uwagę, że może ktoś się z Tobą nie zgodzić. I kto tu nie ma tolerancji... Nie masz tolerancji dla zdania innych i tyle!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Lastdays
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lastdays » 06 lis 2004, 15:22

Napisze tylko do tego debila mrt.Obracam sie wsrod ludzi ktorym do piet nie dorastasz prostaku.Stany znam bardzo dobrze i leje na was glupie zarozumiale bezmozgie ludzki.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 06 lis 2004, 15:24

Hi, hi, hi :D Ale wylazło... :) Pzdr.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 06 lis 2004, 15:26

Nie masz tolerancji dla zdania innych i tyle!

To nie chodzi do końca o to. Mnie wkurza to, ze zamiast pisać tu na temat to się wyzywają i kłócą, kto ma rację! Juz przestało chyba chodzić o tatuaże :572: Jak chcecie się sie wymieniać w ten sposób swoimi racjami to pogadajcie sobie na privie. :569: Proszę.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 06 lis 2004, 15:28

Lastdays pisze:Napisze tylko do tego debila mrt.Obracam sie wsrod ludzi ktorym do piet nie dorastasz prostaku.Stany znam bardzo dobrze i leje na was glupie zarozumiale bezmozgie ludzki.

to jest KOBIETA z krwi i kości jesli jeszcze nie zauwazyles g:D i albo przestaniesz byc taki cham albo spadaj stad !
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 lis 2004, 15:34

Lastdays: A miej se 100 tatułaży i wszyscy i tak na to srają... nie obrażaj tylko na tym forum mrty, bo jesteś tu troszkę krócej niż ona :!: Jak ci się w Polsce i na forum nie podoba to wypier***** stąd i jeszcze jedno: To że w stanach jest lepiej dla mnie nie jest powodem do ucieczki, dezercji itd. Uważam, że jesteś tchórzem :!: ale to dobrze, że tacy ludzie jak ty stąd uciekają...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 06 lis 2004, 15:41

Lastdays- troche kultury slownej ok? nie obrazaj nikogo tylko z tego powodu ze ktos ma inne zdanie niz Ty!!! a od mrt to z daleka :502: a jak chcecie sobie "wrzucac" to na priv, wszyscy nie musza tego ogladac :(:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 06 lis 2004, 15:50

Widze, że niezła kłótnia z tego wynikła. A w sumie taki niepozorny temacik był. Bo chodziło tylko o tatuaże i tego co to dla nas oznacza.

Mi osobiście tatuaże nie przeszkadzają i nie mam nic do tych ludzi którzy mają od nóg do głowy całe ciało w tatuażach. To ich sprawa. Chociaż znowu wydaje mi się, że takie tatuowanie na całym ciele to jednak nie rozsądna rzecz. Bo mało kto zastanawia się jak będzie wyglądał tak za 40, 50 lat. Bo nie sądze aby starszy pan cały w tatuażach był fajnym widokiem. Ale każdy ma własny wybór.

Natomiast fakt faktem dziwią mnie słowa które bardzo często padają "że jesteśmy narodem nietolerancyjnym a w .... (kraj można sobie wpisać) na to nie zwracają uwagi". Otóż sama Mrta zaznaczyła, że są pewne zawody w których taki człowiek naprawde nie znajdzie pracy. Bo w biznesie i polityce na pewno nie. Człowiek kieruje się wtedy podświadomością a tatuaże na całym ciele świadczą o szaleństwie lub ekstrawagancji. Zresztą sami zastanówmy się czy na pewno zaufalibyśmy do końca politykowi który całe cialo miałby w tatuażach?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 06 lis 2004, 16:12

Dzizas, jaka afera sie zrobila...

Ja kiedys zastanawialam sie na tatuazem (mialam raz tylko jeden z henny, ale to sie nie liczy), ale nie bylam i nie jestem przekonana. Wole kolczyk w pepku i ew. w jezyku. Bo dziury sie zarosna. A z pozbyciem sie tatuazu jest trudniej. I co wtedy, jak zmienie zdanie lub mi sie znudzi po jakims czasie?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 lis 2004, 18:37

Nie lubię tatuaży.
Nie przepadam za ludźmi z tatuażami. Żeby się do nich przekonać (do ludzi naznaczonych), musiałbym wysłuchać genezy powstawania idei n.t. danego tatuażu.
To subiektywne odczucie... u mnie wszystko co złe zaczęło się od Jej tatuażu.

Może wzorcem, dla "ludzi naznaczonych", powinien być najlepiej wybarwiony gość naszej planety... Michel Jackson :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lis 2004, 21:49

No !! a nie mówiłem iz wytatułowani od stóp do głów to ludzie to ludzie nie do konca normalni ! i wyszło iż znowu mam racje , choc jak zawsze przypomne iz wyjątki są wszedzie , ale też nie sądze by tu on miał miejsce , Co do picia ...wódka i inne trunki też sa dla ludzi , lecz nalezy nie naduzywać , Ci zas co przesadzają , tak samo jak z Tatuazami są z leksza nie do konca normalni ! .Mam byc tolerancyjny ?? tak oczywiscie gdy widze ludzi w Operze w dzinsach mówie stanowcze nie ! inna sprawa jak kogos nie stać na garnitur a lubi sztukę Tu pojawia sie ma tolerancja , ale zas czarne spodnie i koszula , też nie kosztuja majątku , a czasem są nawet tansze od dzinsów !! . Mam byc tolerancyjny dla polityka który spotyka sie z ludzmi wysoko postawionymi , a jest ubrany jak prostak , bo tak lubi ! nie !! sa pewne zasady i w pewnych sytuacjach , szacunek wyrazany jest nawet strojem ! Juz widze prezydenta Panstwa wydzierganego od stóp do głów :547: Chocby był nie wiem jak wykształcony , i inteligentny , to nie sadze by sie kiedykolwiek tak stało , i nie sadze też iz taki wykształcony człowiek pozwolił sobie na wydziarganie całego ciała ! jesli Ty nie widzisz róznicy pomiedzy normalnoscia a nienormalnoscia i chcesz na siłe mi wmóic iz takie wydzierganie jest normalne , to nie jestes z tej planety !! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 lis 2004, 22:16

krzys pisze: jesli Ty nie widzisz róznicy pomiedzy normalnoscia a nienormalnoscia i chcesz na siłe mi wmóic iz takie wydzierganie jest normalne , to nie jestes z tej planety !! :547:

Nie.. on yest po prostu "Amerykancki" (z akcentem ofkorz) Tam podobno 3/4 ludzi yest wytatoo'owana od stoop do głoof :547: moowił Mariush Max Colonką

Obrazek
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 06 lis 2004, 23:12

Owszem, w Stanach i Kanadzie jest większa tolerancja do spraw stroju itd, kazdy nosi to co chce i nikt nie robi z tego problemu. Mowi oczywiscie o zwyklych ludziach, nie politykach itd.
Ale z drugiej strony, az niedobrze sie robi, jak taka 140kg baba ledwo miesci sie przez drzwi do autobusu, ma obcisle getry do kolan i krotki T-shirt...
Troche samokrytycyzmu....
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 07 lis 2004, 23:38

Napisze tylko do tego debila mrt.Obracam sie wsrod ludzi ktorym do piet nie dorastasz prostaku.Stany znam bardzo dobrze i leje na was glupie zarozumiale bezmozgie ludzki.

jak Ci tu tak źle to nikt Cie tu nie trzyma siłą, poza tym wymagasz od innych tolerancji a sam ludzi których nie znasz i o których nie masz pojęcia wyzywasz od debili i prostaków, żałosne...

co do tatuaży to nie jak ktoś lubi to niech ma, tylko że jak ktoś sobie wytatuuje całe łapy i się potem z tym jakos obnosi to mnie to trochę śmieszy, co nie znaczy ze mi przeszkadza, jego skóra niech sobie robi co chce

pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 lis 2004, 01:04

Jesli chodzi o moje zdanie na temat tatuazy: to odpowiem, ze to po prostu kwestia gustu i nic wiecej. nie sien ie podobaja kolesie cali w tatuazach, bo... co za duzo to niezdrowo. Rozumiem 1 czy 2, bo wtedy zwraca sie na nie uwage, odrozniaja sie, ale jak ich jest od cholery to potem sie zlewaja, traca sens. To moje zdanie. A jesli chodzi o kogos innego, to mnie wisi ile bedzie mial tatuazy. Moze se nawet jezyk wytatuowac jak mu powierzchni ciala zabraknie, mi to wisi. A jesli w Polsce o tolerancje chodzi... Nie jest az tak zle. A w USA to az tak cudownie nie jest, mysle ze Niemcy pod wzgledem tolerancji USA przewyzszaja kilkakrotnie.
Ponadto bez przesady z tym ciemnogrodem. Moze zawsze byc gorzej, i jakiego wtedy przymiotnika badz rzeczownika uzyjesz?

Co do USA - ciekawe jak to jest jak wchodzi do szkoly koles z uzi i rozwala kilkanascie osob. Maja Amerykanie poziom, nie ma co.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 08 lis 2004, 01:06

Maverick pisze:Co do USA - ciekawe jak to jest jak wchodzi do szkoly koles z uzi i rozwala kilkanascie osob. Maja Amerykanie poziom, nie ma co.

już nie chcę przypominać wojny o ropę

Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 lis 2004, 01:10

Albo tego ze co drugi to spaslak.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lis 2004, 08:28

Ale jak sie jest z leksza nie normalnym to sie własnie takie i inne rzeczy podobają , zatraca sie poczucie gustu , piekna , dobrego smaku , ogłady itd. :547:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 08 lis 2004, 10:44

A w USA to az tak cudownie nie jest, mysle ze Niemcy pod wzgledem tolerancji USA przewyzszaja kilkakrotnie.
Co do USA - ciekawe jak to jest jak wchodzi do szkoly koles z uzi i rozwala kilkanascie osob. Maja Amerykanie poziom, nie ma co.

To zależy też o jaką tolerancje chodzi. Bo mimo wszystko USA są jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów na świecie. Niedawno robiono liste na ten temat i Stany znalazły się na 4 miejscu. Natomiast Niemcy byli jeszcze niżej. Najbardziej tolerancyjnym krajem świata są Holandia i Szwecja. Zresztą czym w Niemczech tolerancja się przejawia? bo dużo gorzej są Polacy traktowani w Niemczech niż w USA.

Poza tym jeżeli chodzi o strzelaniny w szkołach to nie zapominaj, że w Niemczech również była słynna strzelanina w szkole.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lis 2004, 11:56

Tak tylko w niemczech jescze by trzeba zapytac przez kogo polacy są gorzej traktowani ??/ przez rodowitych niemców czy też tych jak ja to mówie pseudo niemców , czyli przyjezdnych !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 lis 2004, 17:49

Poza tym w USA toleruje sie tych ktorych tolerowac sie nie powinno - debili, cwiercinteligentow, psychopatow itd.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 10 lis 2004, 10:22

Krzysiu: Polaków gorzej traktują rodowici niemcy ale głównie ci młodsi. Bo ci starsi mają jeszcze po cześci poczucie winy z powodu wojny. Ale ci młodsi którzy są w moim wieku już nie myślą o historii ale o teraźniejszości. Zresztą i też przez przyjezdnych Polacy są źle traktowani.

Mav: nie tylko w Stanach toleruje się psychopatów, debili itp. To jest cena wolności i prawdziwej demokracji.

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 10 lis 2004, 10:29

Polaków gorzej traktują rodowici niemcy ale głównie ci młodsi. Bo ci starsi mają jeszcze po cześci poczucie winy z powodu wojny. Ale ci młodsi którzy są w moim wieku już nie myślą o historii ale o teraźniejszości. Zresztą i też przez przyjezdnych Polacy są źle traktowani.
No ja się nie zgadzam. Nie wiem, jak jest na terenie byłego NRD-ówka, ale w Niemczech Zachodnich raczej odwrotnie jest.

Przez 15 lat bite 2 miesiące w roku spędzałam w Niemczech. Nigdy nie spotkałam się z wrogością ze strony dzieci lub młodzieży. Ze strony starszych ludzi - tak. Kiedy dowiadywali się, że jestem Polką (po moim akcencie bardziej Francuzki się zawsze spodziewali - nie wiem dlaczego), to obrywało mi się za to, że Mazury im zabraliśmy. Wszyscy o te Prusy zawsze wąty mieli.

Oczywiście nie było to zawsze, ale jak już się zdarzały tego typu przypadki, to ze strony ludzi, którzy przeżyli wojnę.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 10 lis 2004, 10:57

No być może tak jest w dawnych Niemczech zachodnich. Bo ja mam znajomych którzy jeżdżą do byłych niemiec wschodnich i tam właśnie głównie młodzież odnosi się źle do naszych rodaków. Chociaż u nich to się przejawia tym, że uważają się za lepszych ludzi no i tym, że uznają większość Polaków za złodzieji, morderców itd.

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 lis 2004, 12:17

Niemcy wschodnie to zupelnie inny poziom jak zachodnie. Gdybyscie wiedzieli ile Niemcy przepompowali kasy we wschodnia czesc zeby ta jako tako funkcjonowala... Nie jestem pewien, czy setki miliardow euro czy juz cos ponad bilion euro od czasu zburzenia muru...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 10 lis 2004, 13:04

czy mi sie wydaje czy KOMPLETNIE ODBIEGACIE OD TEMATU ? :549: :549: hehe
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Wróć do „Wszystkie inne tematy”