Lunatykowanie

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

ktos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ktos » 25 paź 2004, 17:13

Hardcore pisze:Można ćwiczyć zapamiętywanie snów. Koło łóżka trzymaj kartkę i długopis i jak Ci się coś przyśni i się obudzisz to szybko to zapisujesz :P

Zanim zlapal bym za kartke i za dlugopis to zapomnial bym to co mi sie snilo :D :P A co do przepudzenia to ja zawsze mam tak ze np: budze sie w srodku nocy, snilo mi sie cos, i pojde spac jeszcze raz to juz nigdy nie bedzie mi sie snilo to co mi sie snilo przedtem :| ;( A nieraz tak hamsko jest ze jak cos mi sie sni baaardzo fajnego sni :D :547: :549: to zawsze, podkreslam ZAWSZE slysze, KRYSTEK WSTAWAJ :569: ;( :( :D
:)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 25 paź 2004, 17:35

ktos pisze:A nieraz tak hamsko jest ze jak cos mi sie sni baaardzo fajnego sni 002.gif 547.gif 549.gif to zawsze, podkreslam ZAWSZE slysze, KRYSTEK WSTAWAJ 569.gif ;( 015.gif 002.gif

... albo morderczy dźwięk ruskiego budzika :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
ktos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ktos » 25 paź 2004, 18:35

Hardcore pisze:... albo morderczy dźwięk ruskiego budzika :P

To tez ;) bo ja mam tak jakos dziwnie ze budze sie a raczej zostaje obudzone o 5 ;) ide cos zjesc, klade sie :D nastawiam budzik na 7.00 i akurat jak juz zasne i dobrze mi sie spi dwoni budzik, wydaje mi sie nawet nieraz ze dopiero co sie klade spac po raz 2 a juz budzik zaczyna dwonic :D ... i znowu do szkoly :P :)
:)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 25 paź 2004, 20:53

ktos pisze: budze sie a raczej zostaje obudzone o 5 ;) ide cos zjesc, klade sie :D nastawiam budzik na 7.00

faktycznie dziwnie :549:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 25 paź 2004, 21:27

Ja często przestawiam sobie budzik o kilkanaście/dziesiąt minut jak się jeszcze dobrze nie obudzę...
Myśle sobie: eee... nie muszę iść na te ćwiczenia, bo można mieć 2 nieobecności... przestawiam budzik i kładę się dalej, po chwili leżenia zrywam się nagle: - o ku....! muszę wstawać, bo muszę oddać pracę i umówiłem się z kumplem! Gorzej jak przypomni mi się po dodatkowej godzinie snu...
Wtedy wybiegam z domu bez śniadania i bez kanapek, a później cierpie... :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Wszystkie inne tematy”