Kiedy jesteś...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
sophie pisze:Nie mam pojecia, nie pije na ulicy :p
yhy
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Ja wiem tyle ze w Belgii to na pewno nie wolno, bo jak ostatnio bylem sobie u mojego dobrego
Bo trzeba umiec pic w miejscu publicznym. Tzn trzeba miec piwnko owniniete w torebke. Ale tak zastanawiajac sie, to policjanci musieliby kolesia zlapac w momencie jak piwo polyka. bo karane jest spozywanie alkoholu, a nie np chodzenie z otwartym piwemmariusz pisze:Hardcore pisze:Zwykle jeśli dzieje się to poza domem to jest to piwo ze sklepu + ławeczka w parku.
Taka wizyta kosztowała mojego kolege 103 zł (3 zł piwo + 100 mandat za picie w publicznym miejscu)
To si enazywa drogie piwko...
Maverick pisze:...
bo karane jest spozywanie alkoholu, a nie np chodzenie z otwartym piwem
Nie-e, karane jest chyba sporzywanie alkoholu wraz z trzymaniem go... przynajmniej tak chyba kiedys bylo w TV. Bo co jak by bylo tylko sporzywanie alkoholu to kazdy by udawal ze tylko go trzyma otwartego;) a co za tym idzie... [nie]pije ;]
hi
Ja jak jestem zła , to -- szybko mi przechodzi i nie jestem juz zła . Mało kiedy zresztą mam powody do zlości.Najwyzej wyżale sie mojej myszce i też mi przechodzi , tylko niekiedy złość przechodzi na niego. Hi hi hi.Ja po prostu nie potrafie sie długo złościć ( bo złośc piekności szkodzi, wiec patrzcie tam jako bo brzydalami zostaniecie)A muzyki predzej słucham gdy jestem smutna nizeli zła.
Oj gdy jestem zły to nie mam specjalnie ochoty na rozmowy. Dlatego zabieram się do domku, kupuję parę piwek, posiedzę na necie i kładę się lulu. Do rana przechodzi
Całe szczęście, żę są to sporadyczne wypadki.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
![wc](./images/smilies/sracz4.gif)
hi
ja mówie (ale nie zawsze mam komu niestetyNiezawsze ta osoba jest blisko)i wtedy to z siebie wyrzucam, dlatego mi lżej. ![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Fish jedne z tych Twoich śmiesznych dowcipów i grafiki mogą spokojnie rozładować złość w pozytywną radośćfish pisze:Oj gdy jestem zły to nie mam specjalnie ochoty na rozmowy. Dlatego zabieram się do domku, kupuję parę piwek, posiedzę na necie i kładę się lulu. Do rana przechodzi
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
DeLijKa pisze:U nas za tyle co u was litr to dają mały kufelktos pisze:To po ile wy tam macie piwo ?
U nas gdzieniegdzie tez, ale jak sie dobrze poszuka to cena jest taka, jak wyzej napisalem
Wróć do „Wszystkie inne tematy”