Czeszka - Święty Mikołaj

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 04 paź 2004, 10:38

Bezsens to jest, ale takie jest życie ...
Za piekno uważa się ciało kobiety a nie faceta ...

Ja osobiście zdecydowanie wolę fotografować kobiety niż facetów ;)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 04 paź 2004, 11:04

Skoro nie podobają Ci sie jej piersi, jakie więc lubisz, bo wg mnie są w sam raz, kształt i wielkośc.

Lubie moje:) Nieskromnie stwierdzę że są bardziej okrągłe i podniesione...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 11:10

Aga pisze:Lubie moje:) Nieskromnie stwierdzę że są bardziej okrągłe i podniesione...

jeszcze bardziej ? kobieto ! jestes idealna
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 04 paź 2004, 11:12

Idealna to w żadnym wypadku, ale piersi są jedyną częścią mojego ciała która mi się bardzo podoba.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 11:20

zajebiscie ale uwazam ze nie masz co krytykowac piersi tej panny, bo sa naprawde bardzo ladne i krytyka wg mnie jest bezpodstawna a nawet lekko zlosliwa.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 04 paź 2004, 11:26

Złośliwa-w żadnym wypadku, po prostu mi sie nie podobają ( ale wytłumacz mi proszę dlaczego uważasz że moja uwaga miałaby być złośliwa?). Uważam że są małe i trochę obwisłe- ale to tylko moje zdanie. Zresztą o gustach się nie dyskutuje.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 11:28

PANOWIE ! Prosze wypowiedcie się i okreslcie, czy to sa obwisle piersi ?????

Bo juz w kilku innych wypowiedziach bardzo zwrcalas uwage na urode i bylas bardzo krytyczna, stad moje wnioski o zlosliwowci
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 04 paź 2004, 11:32

No, obwisłe to one raczej nie są.
A czy ktoś wie czy ona jeszcze żyje po takiej sesji zdjęciowej? :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 04 paź 2004, 11:32

Zgodnie ze starą zasadą - jak włożysz pod pierś ołówek i nie wypadnie to są wiszące :D
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 paź 2004, 12:13

Eng: to bym chyba musiała z dziesięcioro dzieci urodzić, inaczej jakoś nie widzę takiej możliwości. Ciekawe, ile to trzeba mieć w biuście, bo ja mam 94, właśnie się pofatygowałam po centymetr (wczoraj został zakupiony nowy, bo poprzedni się wytarł całkowicie). Nawet w szoku jestem, że aż tyle mam! Jakoś nie wygląda :(
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 04 paź 2004, 14:59

Bo juz w kilku innych wypowiedziach bardzo zwrcalas uwage na urode i bylas bardzo krytyczna, stad moje wnioski o zlosliwowci

Wiesz, jeżeli się wypowiadacie o urodzie, to co jest złego w tym że też poruszam ten temat? Może i jestem krytyczna, ale to nie ma nic w związku ze złośliwością :) Dla mnie ładna dziewczyna musi się NAPRAWDĘ wyróżniać.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 15:21

i wszystko jasne ;)

eng, tez słyszałam o takiej metodzie 'pomiaru' i nie trzeba miec 9 dzieci :)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 paź 2004, 15:30

Wiesz, jeżeli się wypowiadacie o urodzie, to co jest złego w tym że też poruszam ten temat? Może i jestem krytyczna, ale to nie ma nic w związku ze złośliwością Dla mnie ładna dziewczyna musi się NAPRAWDĘ wyróżniać.

I ja tu Agę popieram. Bo jak o byle przeciętnej słyszę, że ładna, to mi się coś robi. Taka Julia Roberts - co to niby taka piękna - dla mnie wygląda jak sprzątaczka, bo nie dość, że przeciętna, to jeszcze po ulicy nie zrobiona chodzi, co gwieździe raczej nie uchodzi. Bo czy się to komuś podoba, czy nie, Marilyn Monroe gwiazdą była, chociaż całkiem nie w moim typie.
Rozumiem Agę, mam podobnie. Przykład? Proszę bardzo: Oglądam wybory Miss Polonia i... żadna mi się nie podoba. Serio! Dla niektórych wszystkie są śliczne, a dla mnie żadna. Bo Miss to ma być Miss, a nie jakaś taka z krzywymi ustami, kiepskimi włosami albo kanciasto chodząca. Już czasem na ulicy ładniejsze się trafiają niż na tych wyborach.
Też zawsze komentuję urodę dziewczyn, rozbieram na czynniki pierwsze i śmiem twierdzić, że się na tym znam. Zawsze wiem, co mi w jakiej nie gra.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 15:32

mam takie samo zdania na temat julii roberts i marylin monroe. misski tez sa takie srednie przewaznie ale mikolajowa byla w porzo ;)
moze dlatego ze ja lubie taka urode
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 04 paź 2004, 15:39

Uroda kwestią gustu - blondynki, brunetki, rude, mulatki, azjatki ... co kto lubi ...
Zgodzę się - miss to miss, musi dech w piersiach zapierać ... ;)

A na polskich wyborach, o miss świata nie wspominając jakoś niepamiętam żeby mnie ruszyło ...
Czasem może na ulicy...gdzieś w tłumie coś zauważę ... jak mgnienie oka ... ulotne ...
Ostatnio zmieniony 04 paź 2004, 15:43 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 paź 2004, 15:39

A dla mnie przeciętna, właśnie się przyjrzałam. Twarz nijaka, biust zbyt blisko osadzony i trochę za obwisły. Nogi ciut za krótkie i za mała różnica między talią a biodrami :P Ideał to to nie jest. Taka se, przeciętna, nic ciekawego. W knajpie oka by nikt nie zawiesił, chyba żeby siedziała rozebrana, bo tylko na tym jej interesującość polega - że jest goła.
Mi to się podoba Isabelle Adjani i Sophie Marceau, ale to rzecz gustu. Dla mnie są idealne, chociaż mają coś fajnie krzywego w uśmiechu - dziwaczny kaprys.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 04 paź 2004, 18:10

Trochę śmiać mi się chce, a to dlatego, że u kobiet ogólnie panuja taka tendencja: :)
każda z Was jest najładniejsza, najzgrabniejsza (normalnie do agencji modelek to odrazu), najładniej maluje, każda z Was jest świetną piosenkarką i tancerką, a dotego jesteście wszystkie inteligentne jak Leonardo da Vinci... :D

Ostatnio idę sobie z kumplem i jego dziewczyną chodnikiem, a z naprzeciwka mijamy kumpla z osiedla, którego jakiś czas nie widzieliśmy wraz z jego nową dziewczyną....
a oto reakcje:
ja - O! niezłą laseczkę sobie wyrwał. Dobra jest...
kumpel - No niczego sobie, fajna, fajna...
jego dziewczyna - Jak na niego to ona jest obrzydliwa! Sukienka nie dopasowana do bluzki, taką torebkę to miałam 2 miesiące temu, a już o butach to nie wspomne... Wylewają się jej boczki i ma małe piersi. Idzie jak pokraka i w ogóle jakiś pasztet totalny...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 04 paź 2004, 18:25

Hardcore pisze:jego dziewczyna - Jak na niego to ona jest obrzydliwa! Sukienka nie dopasowana do bluzki, taką torebkę to miałam 2 miesiące temu, a już o butach to nie wspomne... Wylewają się jej boczki i ma małe piersi. Idzie jak pokraka i w ogóle jakiś pasztet totany...

No to się nazywa dobre sędziowskie oko :p
Hehe...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 19:12

Aga proponuje Ci abys sfotografowala swoj biuscik i dala foto na forum, to ocenimy czy lepszy, bo jak dla mnie Czeszka obwislego to nie ma. I bardzij podniesiony byc chyba nie moze chyba ze jest mniejszy.
Co do Miss, to na zadnych wyborach, czy to Polski, czy Swiata nie widzialem ladnej kobiety. Ponizej przecietnej sa wszystkie, na ulicy lepsze zobacze. Dlatego tej chaly nie ogladam.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 04 paź 2004, 21:30

przeciez te wszystkie wybory miss to nie chodzi o to zeby wybrac najpiekniejsza tylko ta ktora najszerzej rozkladala nogi - nie ma sie co oszukiwac... :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 paź 2004, 09:39

Hardcore pisze:Trochę śmiać mi się chce, a to dlatego, że u kobiet ogólnie panuja taka tendencja: :)
każda z Was jest najładniejsza, najzgrabniejsza (normalnie do agencji modelek to odrazu), najładniej maluje, każda z Was jest świetną piosenkarką i tancerką, a dotego jesteście wszystkie inteligentne jak Leonardo da Vinci... :D

facetom wydaje się, że znają kobiety, nic mylniejszego
ja - O! niezłą laseczkę sobie wyrwał. Dobra jest...
kumpel - No niczego sobie, fajna, fajna...
jego dziewczyna - Jak na niego to ona jest obrzydliwa! Sukienka nie dopasowana do bluzki, taką torebkę to miałam 2 miesiące temu, a już o butach to nie wspomne... Wylewają się jej boczki i ma małe piersi. Idzie jak pokraka i w ogóle jakiś pasztet totalny...

a to sie nazywa babska zawiśc i zazdrośc. nie wiem czemu sie tak dzieje, ale niestety.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 05 paź 2004, 11:15

Aga proponuje Ci abys sfotografowala swoj biuscik i dala foto na forum, to ocenimy czy lepszy

:D :D :D :D
Popieram, w dyskusji trzeba mieć argumenty :P
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 05 paź 2004, 12:00

dla mnie to też jest śmieszne, że wytykacie jej, to, że piersi ma takie a nie inne, skoro naprawde nie ma obwisłych, chciałabym Was zobaczyć...:]Dla mnie to jest naprawdę zawiść :D
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 paź 2004, 12:43

tak tak tak i widać nie jestem sama w swoich opiniach :D
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 13:10

No cóz Aga jak to Aga !! :547: tak samo jak z tym futerkiem z Tygrysa , róznicy nie widzi tu prużnosc , tu zaś łakomstwo oba to grzechy , ale swój uwaza za mniejszy :564: Tu to samo , jako facet stwierdzam iz dziewczyna nie jest zła !! ale zawsze sie znajdzie ładniejsza , to fakt , ale brzydsza również ! :547:
Ale to sie na zlocie okaze , jak do niego dojdzie (w co wątpie ) ;) i jeszcze delikwentka przyjedzie ???? :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 13:28

mrt pisze:
Wiesz, jeżeli się wypowiadacie o urodzie, to co jest złego w tym że też poruszam ten temat? Może i jestem krytyczna, ale to nie ma nic w związku ze złośliwością Dla mnie ładna dziewczyna musi się NAPRAWDĘ wyróżniać.

I ja tu Agę popieram. Bo jak o byle przeciętnej słyszę, że ładna, to mi się coś robi. Taka Julia Roberts - co to niby taka piękna - dla mnie wygląda jak sprzątaczka, bo nie dość, że przeciętna, to jeszcze po ulicy nie zrobiona chodzi, co gwieździe raczej nie uchodzi. Bo czy się to komuś podoba, czy nie, Marilyn Monroe gwiazdą była, chociaż całkiem nie w moim typie.
Rozumiem Agę, mam podobnie. Przykład? Proszę bardzo: Oglądam wybory Miss Polonia i... żadna mi się nie podoba. Serio! Dla niektórych wszystkie są śliczne, a dla mnie żadna. Bo Miss to ma być Miss, a nie jakaś taka z krzywymi ustami, kiepskimi włosami albo kanciasto chodząca. Już czasem na ulicy ładniejsze się trafiają niż na tych wyborach.
Też zawsze komentuję urodę dziewczyn, rozbieram na czynniki pierwsze i śmiem twierdzić, że się na tym znam. Zawsze wiem, co mi w jakiej nie gra.

TAK tyle ze Ty MRT mozesz sie wypowiadac w kwesti facetów !! a nie kobiet , albowiem nie Tobie oceniac urode innych (choć mozesz to robic ) sęk w tym rze przedział ładnosci klasyfikuje sie biorac od 0-100 miedzy 30 a 70 tu wszystkie sa ładne ! w tymprzediale , choc jakze inne ! i nie nalezy komus wytykać własów czy nóg czy też ust , bo to nie o to tu chodzi !! Kazdy ma wady , nikt nie jest doskonały , a nawet jak sie i by znalazła o idealnych proporcjach i bez skaz Pani , to wcale by sie mi z kolei nie musiała podobać !! bo kazdemu sie podoba co innego , mnie naprzykład piegate sie podobają , innym nie , juz by je skreslili itd, itd.
wiec
NIE TO PIEKNE CO ŁADNE ,,, TYLKO TO CO SIE KOMUŚ PODOBA !
Skoro Julia Roberts , jest uznawana za pieknosć , to widocznie %procentowo biorac tak to wyszło !! a to ze Tobie i komus tam sie nie podoba , nie ma znaczenia !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 05 paź 2004, 13:54

Aga proponuje Ci abys sfotografowala swoj biuscik i dala foto na forum, to ocenimy czy lepszy, bo jak dla mnie Czeszka obwislego to nie ma. I bardzij podniesiony byc chyba nie moze chyba ze jest mniejszy.

Ok, nie ma sprawy, mogę Ci wysłać jak tak bardzo chcesz:) . Tylko ze nie na forum, ale na maila. No bo w końcu i tak się nie znamy, nie wiemy jak wyglądamy, a po biuście na ulicy mnie raczej nie rozpoznasz:)
A poza tym nie rozumiem czemu się mnie tak czepiacie??? CZeszka Wam się podoba, a ja uważam że nic specjalnego w niej- to tylko moja opinia. Wy uważacie że ma ładny biust i krótkie nogi, ja myślę że nieciekawy biust i bardzo fajne nogi. Muszę mieć takie samo zdanie jak Wy? I co ma do tego zazdrość?
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 05 paź 2004, 14:43

Przecież ja też piszę, co mi się podoba, chociaż... Sorry, ale czasami faceci oczy to mają w tyłku. A ta Czeszka to żadna piękność. Przeciętna i tyle - to chyba widać? Ja lubię rasowe kobiety, a nie takie bele co. Bele co to po ulicach chodzi. Fotogrofować też to można, ale nie popadajmy w zachwyt od razu.
Zazdrość? Prezepraszam, ale wolę swoje odbicie. Ładniejsza jestem :P
I niby dlaczego kobiety nie mogą oceniać kobiet? Częściej się oglądam za kobietami niż za facetami. Niestety, polscy faceci są po prostu częściej zaniedbani i nie ma na czym oka zawiesić. Do najpiękniejszych narodów to my, niestety, nie należymy :(
Kij w mrowisko...? g:hmm
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 paź 2004, 17:34

Aga, zgoda :D Na privie Ci wysle maila mojego. Czyli jednooosobowa komisja w skladzie: Maverick, oceni slusznosc slow Agi co do tego kto ma ladniejszy biust :D
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 05 paź 2004, 18:09

:D komisja jednoosobowa ... jakoś mi to przypomina wybory miss-ek :D

Naoglądałem się trochę biustow tu i tam i mam ugruntowane zdanie na ten temat ... :P

A co do zazdrości - nie wiem dlaczego jak ktoś się czepia i mu się coś nie podoba zaraz adwersarze wyciągają słowo 'zazdrość' ...
Moim zdaniem obiektywna/subiektywna ocena nie ma nic do zazdrości ...

Ale ja się nie znam:) , mam kompletnie spaczony gust ... samochody, kobiety, przedmioty użytkowe ...
Biust panienka ( Czeszka) ma nie najgorszy, młody ... a to że reszta taka sobie ... trochę krzywe nogi, anemiczna i nie specjalna buzia- nieważne ;)
W studio, przy lampach ( ciepło ) może trochę bardziej wisieć, na tych zdjeciach jest dość zimno więc sterczy ładnie ... dla takiego efektu używa się czeasem lodu :D

I tak najbardziej podoba mi sie biust mojej kobiety :D

Wróć do „Wszystkie inne tematy”