co sadzicie o ................

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 25 sie 2004, 22:01

Tak ja to widze o czym tu mowa a jak bys nie pamietal to ty mowiac o niemcach zaczoles przyrownywac ich do Polakow o ktorych mowy nie powinno byc Jesli chodzi o moje doswiadczenia z mniejszoscia niemcow To mam odbierac to tak ze ty podczas pobytu kilka dni w niemczech poznales znaczna ich wiekszosc i wiekszac tych lepszych natomiast ja trafilem na tych zlych akurat Jeszce jedno Owszem mogl bym tak jak ty kazdy zaslyszany przykld podac jako osobiscie przezyty Tylko patrzac na wszystkie tematy na jakie sie wypowiadasz odnosze wrazenei ze masz juz 100 lat bo tyle przezyles jzu sytulacji :D
A owszem jesli ktos kogo znam jest na wysokim stanowisku i mowi mi w jaki sposob moge postepowac to widocznie tak jest A z tego co piszesz wynika jedno jesli ty czegos nie doswiadczyles to tego nie ma Poza tym od poczatku pisalem ze jest to fakt zaslyszany od osoby postawionej wysoko w markecie Tesco osoby ktorej znam i z ktora mam kontakt Wiec pamietaj jedno nie tylko jest to mozliwe co ty przezyles I zastanawia mnie jedno co ty jeszcze w polsce robisz ?
A jesli chodzi o wulgaryzmach to czy wlasnie ci wielcy cie ich nauczyli ?????? Tego cie nauczyli ze tego wymaga kultura aby jesli cie cos zalamuje to do niej sie uciekac ??
Pamietaj jedno nie jestes omnibusem a to czego nei przezyles nie znaczy ze nei istnieje
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 sie 2004, 08:15

Przezyłem saint ,przezyłem , i dlatego nadal twierdze iż niemcy są spoko , nie wiem widocznie ja miałem to szczescie i otaczała mnie ta lepsza ich czesc , czepiasz sie ciągle jakis kilku dni moich niby to przebytych w niemczech , nie było to kilka a moze i kilka ale kilkanascie razy !! a TY jak to jest u Ciebie ????? ale tylko znowu ze słyszenia wszystko wiesz ! bo mówi ci to osoba na wysokim stanowisku ! Wielcy mnie nie nauczyli wulgaryzmów !! to juz moja działka !! i taka pozostanie na pisanie zasłyszanych a nie samemu przezytych histori !! i podawanie ich jak alfa i omega sytuacji co robie w Polsce ...zona za cholere nie chce wyjechać ot dlaczego ! trza było jechać jak sie było młodszym , teraz to juz trudniej !!
temat uwazam za zamkniety , bo widocznie kazdy znas innych ludzi w około spotyka i innymi sie otacza ! i s tąd to nieporozumienie , pozdrowionka ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 26 sie 2004, 08:33

Czepiam sie tego
Ze porownujesz ich do polakow a to nie jest temat posta chcesz to ich chwal do woli twoja spraw
Czepiam sie tego ze mnei obraziles wypowiedzia o "nadgarstach"
Jestes Polakime mozesz chwalic wszystkio i wszystkich ale czy powinienes obrazac polakow
To jest tak jak bys sral we wlsne gniazdo
Niestety to co przezylem mowie o tym a to co slyszalem nie zamieniam w to ze przezylem tak jak powiedzialem ciebie przeczytac to przezyles wszystko w kazdym temacie jaki tu jest masz doswiadczenia na wlasnej skorze troche dziwna sprawa
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 sie 2004, 08:59

saint pisze:Czepiam sie tego
Ze porownujesz ich do polakow a to nie jest temat posta chcesz to ich chwal do woli twoja spraw
Czepiam sie tego ze mnei obraziles wypowiedzia o "nadgarstach"
Jestes Polakime mozesz chwalic wszystkio i wszystkich ale czy powinienes obrazac polakow
To jest tak jak bys sral we wlsne gniazdo
Niestety to co przezylem mowie o tym a to co slyszalem nie zamieniam w to ze przezylem tak jak powiedzialem ciebie przeczytac to przezyles wszystko w kazdym temacie jaki tu jest masz doswiadczenia na wlasnej skorze troche dziwna sprawa

TEMAT POSTA TO CO SADZICIE O NIEMCACH , TAK TEZ I ODPOWIADAM , NIE CZEPIAM SIE POLAKÓW POZA WYJĄTKIEM OPISANYM W MARKECIE Z OCHRONĄ , I KONTRĄ IŻ NIKT CI NIE ODBIERZE 3 Z 9 KTÓRE ZJESZ PIEROGÓW NA DODATEK ZWRUCI KASE ! naprawde jestes taki naiwny ! kogo z polaków obraziłem ???? chyba tylko tych cwoków z agencji ochrony co to mysla iż sa ponad prawem a włsciwie pojecia o nim nie maja !!?? kogo jeszcze ! to kierownictwo marketów które smaruje kurczaki olejem bo wygladaja juz nie swierzo ??? kogo jeszcze tych co nie chca mi oddac kasy za wadliwa baterie tylko ciagle mi dają nową tak samo wadliwą ??? Nie obrazam Polaków tak samo jak nie bede obrazał niemców bo i tu są wspaniali ludzie jak i tu gbury i nadeciuchy !! Ale w jednym masz racje , chetnie nasrał bym w to własne gniazdo jakim jest polska , a wiesz dlaczego . bo nic kompletnie nic tu nie działa tak jak powinno , ani Prawo !! ani system !! pracy , szkolennictwa ,zdrowia nic kompletnie nic , wszedzie korupcja itd. nawet konstytucyjne prawa sa tu gwałcone pytam sie jaką przyszłosc beda tu miały nasze , moje dzieci , jaką ??? jak widza jak Janowski skacze jak małpa w sejmie itp przypadki sie widzi i słyszy , jak system własnosci też jest do kitu , jak i wszystko ! i pewnie to jeszcze zasługa komunizmu ...nie ??? :D ;)
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 26 sie 2004, 09:43

krzys pisze:(...) i pewnie to jeszcze zasługa komunizmu ...nie ??? :D ;)

no :D:D:D:D:D;)))))
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 26 sie 2004, 17:54

Ale w jednym masz racje , chetnie nasrał bym w to własne gniazdo jakim jest polska

Wiec pytam jak ma byc dobrze w tym kraju skoro tacy ludzie tu mieszkaja !!!!!!!!
pewnie to jeszcze zasługa komunizmu ...nie ???

zgdzam sie z tym w 100% tak komunizm jest temu winien
Pozdrawiam :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 sie 2004, 21:04

Jak napisałem ...chetnie bym !! czyli jest to zamiar , a nie chęć jak ma byc dobrze , własnie nadzieja są tacy ludzie jak ja !! ale mnie nie znasz , osądzać mozesz jedynie po postach ! a to za mało !
komunizm winien ??? a ile maszlat !! mozna wiedzieć ???
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 26 sie 2004, 22:26

Wystarczajaco zeby go pamietac Kolejki w sklepach puste pulki I nawet juz praca w zakladzie gdzie standarty komunistyczne jeszce byly
Rozumiem ze smiales sobie zazartowac i troche radosci wlac w swe posty mowiac " ze nadzieja sa tacy ludzi jak ty " :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sie 2004, 08:51

zazartowac ??? a jacy są nadzieją ??? tacy jak Ty ??? którzy wszędzie widzą tylko żłych ludzi ?? i niemcy im sie nie podobają ??? :566:
Awatar użytkownika
jasiu
Bywalec
Bywalec
Postautor: jasiu » 27 sie 2004, 10:26

___ToMeK___ pisze:po prostu musi minac jeszcze wiele lat, oczywiscie bez samoobrony i tym podobnych tlukow w polityce...

Wiec uczmy sie jezykow i spie.... ja zamierzam zaraz po studiach albo i wczesniej.

Tez siedze juz drugi miesiac w Niemczech na praktykach i naprawde jestem zachwycony. I nie oznacza to, ze nie jestem prawdziwym Polakiem, bo prostu wiem, ze tutaj sa duzo lepsze warunki do zycia. Trzeba to wykorzystac. Tutaj czlowiek dostaje to na co zasluguje, a ja naprawde nie chce pracowac w Polsce za 300 euro... Jasne, ze jak w kazdym kraju sa tutaj i problemy, afery itd, ale ogolnie mowiac - daleko nam do nich!

PS. Maverick: podoba mi sie Twoj liberalizm, ale Twoje posty na temat wojny, hitleryzmu itd, sa po prostu dziecinne, powiedzialbym prowokacyjne. Albo lubisz zawsze wszystko na przekor robic albo miales kiepskich wychowawcow.
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 27 sie 2004, 11:33

Einigkeit und Recht und Freiheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben,
Brüderlich mit Herz und Hand!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sind des Glückes Unterpfand:
Blüh im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland!"

heheheheehh :D :D :D
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 27 sie 2004, 14:37

krzys pisze:zazartowac ??? a jacy są nadzieją ??? tacy jak Ty ??? którzy wszędzie widzą tylko żłych ludzi ?? i niemcy im sie nie podobają ??? :566:

W przeciwienstwie do ciebie ja nigdzie nie pisalem ze jestem nadzieja :D Poczytaj Jasia i zobacz jak mozna napisac o niemcach ni mieszajac w to polakow Masz doskonaly przyklad na post ktory jest na temart :D Twoje zdrowie :564: :569:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sie 2004, 18:49

Dziekuję przyjmuję i staiwm nastepną kolejkę :564: :564:
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 31 sie 2004, 03:53

jasiu pisze:Wiec uczmy sie jezykow i spie.... ja zamierzam zaraz po studiach albo i wczesniej.

Wiesz, Jasiu... z taką twarzą (patrz avatar) to Cię nawet przez granicę nie przepuszczą ;)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”