Gra w skrupuły.

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 22 sie 2004, 22:36

c) spotykam się z Panem A i przeprowadzam z nim powazną rozmowę na temat zdrady, ze nie powinien to robić bo krzywdzi zonę i staram się mu przemówić do rozsadku. Ewentualnie zagrożę, że jeśli nie przestanie to jej powiem ;) No i jeszcze zalezy czy ich małżenstwo jest szczęsliwe (pomijajac zdradę) bo jeśli on jest dla niej miły i czuły to wtedy tak od razu bym jej nie powiedziała, ale gdyby ja w jakiś sposób krzywdził, ciagłe kłótnie itp, to bym powiedziała i niech ona sobie znim zycia nie marnuje.
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 16:32

taka_jedna dziwne, mama jestes ze bedziesz z nim taka powazna rozmowe przeprowadzac ;) Jestem facetem to ich rozumiem :D Ale bylbym hamski i mu powiedzial, ze ma tydzien na powiedzenie tego zonie, jak on nie powie to ja.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 23 sie 2004, 17:00

Ale bylbym hamski i mu powiedzial, ze ma tydzien na powiedzenie tego zonie, jak on nie powie to ja.

A ja bym to powiedziała tak samo tylko trzy razy delikatniej i pięć razy dłużej...i to by się nazywało poważna rozmowa :P
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 23 sie 2004, 17:30

A po co w ogóle mieszać się do tego? Brudy innego małżeństwa to wyłącznie ich sprawa. A tak, bawiąc się w donosiciela robicie tylko zamieszanie i narażacie się na pogorszenie stosunków z jednym z nich. Bez sensu.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 sie 2004, 17:32

Niech kazdy pilnuje siebie !!!!! nic wam do tego !! co kto robi ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 21:37

Moze i nic, ale ja mam cos co w dzisiejszym swiecie zanika - zasady ;)
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 23 sie 2004, 22:05

Swoich zasad się nie narzuca innym! Każdy postępuje według swoich...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 22:11

No i w moich zasadach jest to ze ma powiedziec. Jezeli bylby to moj dobry znajomy to moglbym z nim inaczej pogadac, ale jesli taki tylko to znajomosc mi z nim by wisiala i jesli by na mojej interwencji ucierpiala to plakac nie bede. Poza tym powiedzialbym mu ze ma jej powiedziec, bo ja powiem, ale czy faktycznie bym powiedziel to nie wiem...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 sie 2004, 22:14

Jeśli są małżeństwem to przecież dorośli ludzie. Jesli zdrada nie jest karalna w tym kraju ( i w innych) to nie bawcie się w dewotki.
Co innego przyjaciel/łka.
Ja bym wziął dziób w kubeł i tyle.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 22:37

Dobra, nie wypowiadam sie, bo to sa przypadki indywidualne i nie mozna uogolniac.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 sie 2004, 00:36

Wczoraj znajomy opowiedział mi krótka historię...:
pewna firma wisiała mu od pół roku konkretną kasę, mimo regularnych monitów. W nocnym klubie spotkał księgową tej firmy, ściskającą sie z chłoptasiem 2 razy od niej młodszym... skineli sobie głowami i tyle.
No prawie tyle, bo kasa została na 2 dzień przelana na jego konto bez monitów. :D
Ot! i tyle.
:)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 25 sie 2004, 01:38

A po co w ogóle mieszać się do tego? Brudy innego małżeństwa to wyłącznie ich sprawa. A tak, bawiąc się w donosiciela robicie tylko zamieszanie i narażacie się na pogorszenie stosunków z jednym z nich. Bez sensu.

No ale załóżmy że kiedyś się wyda. On powie do niej "dlaczego robisz z tego taką tragedię, spotkałem się z nią parę razy, zresztą widział/a nas XXX[nasz bohater Gry], gdyby uznal/a to za coś złego na pewno by ci powiedział". No i pogorszenie stosunków i tak będzie ;) Poza tym nikt nie powinien być oszukiwany, a zdrada to jest moim zdaniem oszukiwanie partnera, nawet jeśli się tego nie uważa ża coś złego, to jednak oszustwem jest.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 sie 2004, 09:57

kazdy kazdego w tym zyciu mniej lub bardziej oszukuje !! sami sie przekonacie !!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 sie 2004, 13:11

po prostu w dzisiejszych czasach i siwcie nie da sie zyc inaczej !!
i tak dziewczyna oszukuje swego chłopaka , bo nie ma ochoty np . dziś na spotkanie mówiać mu iz jest zajeta albo sie musi uczyć , (bo nie powie mu przeciesz ze dzis chce pobys sama) zona męza ze boli ja głowa bo nie ma ochoty na sex ! , mąż zone ze idzie tylko do kolegi bo nie powie ze na piwo !! zona meza iz sukienka czy bluzka kosztowała 25 zł zamiast 75 zł mąż zonę ze dostał wypłaty tyle zamiast tylu bo chce by mu cos dla siebie zostało ! chłopak dziewczynę ze jutro ma mecz a tak naprawde uwmówił sie z chłopakami na pibę ! itd , itd. u kazdego wszak jest inaczej i o co innego biega , ale zawsze jest ...... ? wiec a,b,c,d,e,....??????? nie alez skąd że !!! :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 sie 2004, 21:35

po prostu w dzisiejszych czasach i siwcie nie da sie zyc inaczej !!
Da sie Krzys, tylko ze malo kto chce sobie zadac trud.
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 27 sie 2004, 00:02

Moze i mozna .Ale na pewno nei mozna sie mieszac do cudzego zycia .Pamietajcie ze cala ta sytulacja moze sie odwrucic przeciw wam potem .Jak i osoba ktora wydaliscie .Tak i osoba ktorej powiedzieliscie . Wystarczy ze sie dogadaja . A o wszystko was obwinia
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sie 2004, 18:33

Ja bym chcial zeby ktos mi powiedzial to i ja bede innym mowil. Dla mnie proste.
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 03 wrz 2004, 01:16

Tak ci sie wydaje tylko ze proste a powiedz mi Maverik jesli twoja pani by sie wyparla komu bys zaufal ?????? Jej czy osobie ktora ci to mowi ? na pewno swojej pani . Wtedy osoba ktora by o tym powiedziala zostala by przez waz uznana za kogos kto chce zniszczyc wasze szczescie co prze to idzie nie lubiana juz a moze znienawidzona . Wiec teraz widzisz mowiac o tym w jakiej sytulacji mozesz sie postawic
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Baranisu
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baranisu » 03 wrz 2004, 14:09

Saint dobrze mowi swiete slowa,
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 wrz 2004, 01:08

Ale racje bym mial ja mowiac mu to. Kiedys by sie o tym dowiedzial i to sie liczy. Jezeli nie mialbym zadnych wymiernych korzysci ze znajomosci z nim to bym powiedzial.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 04 wrz 2004, 01:33

krzys pisze:po prostu w dzisiejszych czasach i siwcie nie da sie zyc inaczej !!

Heh!!!
Pewnie da się tak żyć... ale do tego tanga trzeba dwojga.
Jeśli ktoś zacznie nieszczerość, to może nakręcić się spirala "ściem" (czyli nie powiedzenie do końca - nieprawda - oszustwo - zdrada)
I dochodzimy do absurdu... to po co być z takim kimś? Bo z innym mogłoby być jeszcze bardziej przewalone?
Tylko PO CO tak żyć?!
Czy naprawdę nie można inaczej?????
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 wrz 2004, 20:06

JESLI NIE JEST ZLE ...TO NIE MOZNA !! PO CO ??? JAK W SUMIE JEST DOBRZE !! :564:

Wróć do „Wszystkie inne tematy”