DREADY CO SADZICIE O NICH
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
dlaczego no comment ? hmm mam wazenie ze nie bierzesz pod uwage a wlasciwie akceptujesz tylko pozytywne opinie. gdzies tam komus radziles zmiane faceta..hmm.
mnie dredy tez sie kojarzyly zawsze z sfem, generalnie nie przepadam za ta subkultura, bob marley itp. bujajacy sie ludzie w rytm jamajskiej muzyki, nie nie to zdecydowanie nie dal mnie. jadnak same dredy sa w porzo. szczegolnie u kobiet, sama moglabym miec ale tylko fryzure, nic wiecej
pozdrawiam
mnie dredy tez sie kojarzyly zawsze z sfem, generalnie nie przepadam za ta subkultura, bob marley itp. bujajacy sie ludzie w rytm jamajskiej muzyki, nie nie to zdecydowanie nie dal mnie. jadnak same dredy sa w porzo. szczegolnie u kobiet, sama moglabym miec ale tylko fryzure, nic wiecej
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
pozdrawiam
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
hehehe ja sie nie podpisuje pod zadna subkulture a za bobem to i ja nie przepadam
a co do opini akceptuje wszystkie proste nie kazdy musi lubic to albo tamto kazdy ma swoje zdanie na ten temat ja akceptuje kazda opinie nie zalezie czy jest to pozytyw czy negatyw a dlaczego o comment
po prostu nie chce tego komentowac
pozdrawiam all![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
pozdrawiam all
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Ale mnie tu dawno nie bylo, chyba przeszlo pare miesiecy, ale coz tak bywa...
A co do dredów....to coz moge powiedziec? Są świetne!!!
sama kiedys chcialam miec, ale po jakims czasie zapragnelam ściąć sie na łyso, a nastepnie stwierdziłam ze bede dalej zapuszczać...wiec jesli sie wreszcie przekonam to dam Ci znac dredomanie;) to pozawijasz mi te moje włoski.
Pozdrowka!!
A co do dredów....to coz moge powiedziec? Są świetne!!!
Pozdrowka!!
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
a ja tam do dreadow nic nie mam. choc sama bym sobie nie zrobila:) heh juz widze reakcje rodzicow na taka fryzurke (potem bym byla lysa bo by mi obcieli zardzewialymi nozyczkami:)
mam kolezanke ktora ma takie fajne blond cieniutkie:) do twarzy jej w takich:) Tobie rowniez Dreadmanie:)
mam kolezanke ktora ma takie fajne blond cieniutkie:) do twarzy jej w takich:) Tobie rowniez Dreadmanie:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
ja ci powiem reakcje moich rodzicow stary to olalco mam na glowie ale starsza na poczatku powiedziala jak ty wygladasz
zetne ci wlosy na spaniu heheehe to bylo smieszne i nie sciola potem nie ozdywala sie 4-5 dni a teraz jej sie podobaja
kobiety zmiene sa jak to mowi moj kolega rodzicow trzeba se wychowac
pozdro all
pozdro all
Ptaszniki to Moja Pasja
hi
a nie boisz sie że coś złapiesz jakieś weszki przeciez to najprostrza fryzura by coś załapac w tym stylu , potem trzeba to zciąć do łysego zame nie przyjemności , owszem ładnie to wygląda jak komuś pasuje i ma zadbane te włosy , ale dredy były zawsze postrzegane z niechlujstwem. Nie mam nic do twojej fryzury chodz ja bym sie nie odwazyła na taki krok.
no wiesz a swoja opaske zgubilem na pewno mozna kupic gdzies w wiekszych miastach ale nie na pewno w takiej norze jak moje miasto
wiec jak by ktos widzial jakis link albo cos to prosze tu napisac nawet przyjmuje taka opcje jesli ktos widzial taka opaske w swoim miescie to moze mi kupic kase przesle poczta oczywiscie w kolorze rasta
pozdro :564:
wiec jak by ktos widzial jakis link albo cos to prosze tu napisac nawet przyjmuje taka opcje jesli ktos widzial taka opaske w swoim miescie to moze mi kupic kase przesle poczta oczywiscie w kolorze rasta
pozdro :564:
Ptaszniki to Moja Pasja
juz mnie ten temat żaźi ! moze tak jeszcze warkoczyki ! kazda kultura ma swoje coś ? i to coś powino tam gdzie tego miejsce pozostać , przelewanie tego do innej kultury jest dla mnie jakos dziwne i zle mi sie kojarzy (ale to akceptuje) Upodobnianie sie do kogos innego jednak jest dla mnie dziwne ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ja mogę. censored to nie nasz styl. Co ty czarny jesteś? Z Jamaiki? Tu jest Polska. żaden biały nie będzzie się tak ruszał w tańcu jak ciemni kolesie. A, że słuchasz reagee to słuchaj. Jakby sobie kutasy obcinali to tez byś obciął?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
![wc](./images/smilies/sracz4.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”