Prezent dla Niej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Musze wyrazić swoja opinie na ten temat:
walentynki, to cudowne święto dla zakochanych. Ale dla samotnych to tylko dzień, w którym czują się jeszcze bardziej samotni. Bo wszystko: tV, radio, reklamy przypomina im i tym czego im tak bardzo brakuje.
to jest moja własna opinia, nie każdy może się z nią zgadzac.
pozdrawiam...
walentynki, to cudowne święto dla zakochanych. Ale dla samotnych to tylko dzień, w którym czują się jeszcze bardziej samotni. Bo wszystko: tV, radio, reklamy przypomina im i tym czego im tak bardzo brakuje.
to jest moja własna opinia, nie każdy może się z nią zgadzac.
pozdrawiam...
jaki prezent dla dziewczyny??
Cześć! Walentynki tuż, tuż a ja nadal nie wiem za bardzo co kupić swojej dziewczynie :-( możecie mi coś doradzić (problem w tym, że nie dysponuje dużą gotówką)??
Myślałem aby zamówić w cukierni jakiś mały torcik z jakimś specjalnym napisem na wierzchu (co możnaby tam ładnego napisać?). ewentualnie to mógłbym kupić Ferrero Rocher lub coś w tym stylu, ale chciałbym aby było to coś oryginalnego. Do tego jakieś kwiatki. Co o tym myślicie? Może macie jakieś inne, ciekawsze pomysły? proszę, wypisujcie tu swoje propozycje!!
Myślałem aby zamówić w cukierni jakiś mały torcik z jakimś specjalnym napisem na wierzchu (co możnaby tam ładnego napisać?). ewentualnie to mógłbym kupić Ferrero Rocher lub coś w tym stylu, ale chciałbym aby było to coś oryginalnego. Do tego jakieś kwiatki. Co o tym myślicie? Może macie jakieś inne, ciekawsze pomysły? proszę, wypisujcie tu swoje propozycje!!
Sylwia pisze:eee mysle ze jakas mała rozyczka + balon w ksztalcie serca bedzie ok:P do tego jakis romantyczny spacerek i juz
to takie typowe no i spacer w taka pogode :wink: , proponuje cos innego, tylko nie wiem co hihi.
moze jakas ksiazka, "babska" plyta albo laurka. nie ma to jak recznie wykonany prezent, działa na kobiety (no może nie na wsyztskie ale to bardzo ujmujące). no i kolacja albo kino, tyle że w kinie nie bardzo można porozmawiać.
pomogłam cz nie bardzo ?
jak dla mnie to ten dzien zawsze byl zbedny , czyulam sie wtedy jak kazdy czlowiek ktory nie ma dla kogo zyc na tym swiecie...
swieto wspaniale dla producentow kwiatow i slodyczy:)
tak czy siak jesli sie jest zakochanym to kazdy dzien jest swietem .....
swieto wspaniale dla producentow kwiatow i slodyczy:)
tak czy siak jesli sie jest zakochanym to kazdy dzien jest swietem .....
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
- Dziki Wilk
- Pasjonat
- Uzależniony
Dla mnie walentyki to też czysta komercha. Bodajże dzień ten powstał w angli. Jak wiadomo luty (i sąsiednie miesiące) to okres martwy dla kwiaciarni dlatego wymyślono coś aby "zmusić" ludzi do wydania troche pieniążków. Z czasem urosło to do takiej skali jak widzimy teraz, baloniki, serduszka, karteczki i inne duperele. Restaruacje zapchane... Kaska leci i wszyscy są happy.
Prezent na 18-tke dla mojej Niuni
Pytanie jak w temacie... co mozecie mi doradzic? Bo sam nie wiem bardzo co zakupic, a moze ktorys z pomysłów mi sie spodoba
na prezent mam jakies 120zł.
Pozdrawiam
M.
Pozdrawiam
M.
Bylo wiele razy
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=prezent
i w tym topicu sa jeszcze dwa odniesienia do innych topicow.
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=prezent
i w tym topicu sa jeszcze dwa odniesienia do innych topicow.
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Hmm... wg mnie jest to kwestia gustu. Powinienes wiedziec co lubi Twoja dziewczyna, co jej sie spodoba, z czego bedzie zadowolona, co sprawi jej radosc...
Kiedy mialam 18-ke najwiecej prezentow jakie otrzymalam to bizuteria. Pamiatka wspaniala, praktyczna. Znajomi dobrze mnie znaja i wiedza iz pomimo tego, ze tych wszystkich bajerkow juz nie mam gdzie klasc to z kolejnych i tak bede zadowolona.
Jesli Twoja dziewczyna lubi cos podobnego to na pewno ucieszy sie jesli otrzyma jakis komplecik...
Mile widziany jest rowniez bukiecik 18 <kwiat>
Nie wiem jak wygladaja relacje miedzy wami, ale bielizna tez nie jest najgorszym pomyslem...
Proponuje, abys podgadal ja w tym temacie, a moze sam na cos wpadniesz
3mam kciuki. Pozdrawiam.
Kiedy mialam 18-ke najwiecej prezentow jakie otrzymalam to bizuteria. Pamiatka wspaniala, praktyczna. Znajomi dobrze mnie znaja i wiedza iz pomimo tego, ze tych wszystkich bajerkow juz nie mam gdzie klasc to z kolejnych i tak bede zadowolona.
Jesli Twoja dziewczyna lubi cos podobnego to na pewno ucieszy sie jesli otrzyma jakis komplecik...
Mile widziany jest rowniez bukiecik 18 <kwiat>
Nie wiem jak wygladaja relacje miedzy wami, ale bielizna tez nie jest najgorszym pomyslem...
Proponuje, abys podgadal ja w tym temacie, a moze sam na cos wpadniesz
3mam kciuki. Pozdrawiam.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Ja lubię np dostawać ciuchy, bieliznę, bizuterie i kosmetyki - nie cierpię otrzymywać żadnych porcelanowych figurek ( wyjatkiem jest stojak na telefon w ksztalcie krowy
), książek. Nie za bardzo też mi się widzi muzyka, ale to juz bardziej. Podobnie ze sprzetami typu odtwarzacz CD czy cos takiego.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:ciuchy, bieliznę, bizuterie i kosmetyki
Dwa pierwsze zdecydowanie nie, bo na mnie rzadko co pasuje. Sama musze chodzic caly dzien po sklepach i zdarza sie ze nic nie pasuje. Jesli chodzi jednak o bielizne to dla mnie jedyne uniwersalne to stringi czy jakas pidzamka.A co do dwoch ostatnich to bardzo mile widziane
Ponownie swieta sie zblizaja wielkimi krokaaami... z tym orgazem to nie taki zly pomysl
zawsze mozna dac go odrazu pod choinka, nietrzeba go wcale pakowac
..... no ale kilka miesiecy minelo, moze ktos wpadl na jakis swiezy pomysl? Ja zawsze od wiekow mialam problem z prezentami...znaczy dla rodzinki(mam, tata, babcia, ciocia itp) zawsze cos sie wybierze, ale dla ukochanej osoby zawsze jest ciezko - jezeli marzy sie o tym, zeby sprawic jej wyjatkowy podaruek, ktory zapamieta na cale zycie. A jeszcze ciezej jest jak sie nie ma warunkow - np swieta spedza sie z cala rodzina( nie mowie o malzenstwie) wtedy striptiz, orgazmy pod choinka i takie tam odpadaja. I trzeba pomyslec o czyms zmaterializowanym. Uwazam, ze dla kobiet prosciej jest wybrac prezent: kwiaty, bizuteria, bielizna, cos do pokoju, obrazek, perfumy, kosmetyki, zabawki(pluszaki)....dla mezczyzny np: bielizna, perfumy, obrazki, rzeczy recznie robione...ale jak na to patrze to wszystko takie oklepane jest. Ostatnio wpadlam na pomysl, zeby kupic bialy kubek(albo jakiego kolwiek jednolitego koloru) i dac go gdzies...gdzie naklejaja na ten kubek zdjecie, i dopiero pod wplywem ciepla ukazuje sie to zdjecie. Mozna tak zrobic z recznikiem, koszulka czy z kocem - tylko do tego niepotrzebne jest cieplo juz. Tak samo dawanie rzeczy do wygrawerowania jest swietnym pomyslem.
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

Wróć do „Wszystkie inne tematy”