Martinoo pisze:ak również wąsko myślą, że ich podobne, stworzone na podstawie siebie, zdania, są słuszne
Każdy człowiek ma to do siebie, że swoje zdanie uważa za słuszne. Ty pisząc posta komunikujesz rzeczy, które uważasz za błędne i niewłaściwe?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Tylko jednego i admina raptem no!Imperator pisze:zwolnić wszystkich modów i wybrać nowych. ;P
1) Księżycowka 2) 21 lat 3) Nic nikomu to nie da. Ja tu nie jestem dla innych dla "ludzi z problemami, w wątłym psychicznie czasie życia" tylko dla siebie i wlasnej przyjemnosci.Martinoo pisze:Tutaj wczołguja sie ludzie z problemami, w wątłym psychicznie czasie życia. Ja rozumiem że Moon ma 20 lat i ma taki charakter ale co to komu da jak zaczniesz go jebac?
No. w tym czasie np ja wyladoalam na banie za OT w "Co was cieszy?"Jawka pisze:Starym użytkownikom wolno było wszystko, a nowym za wszystko dostawał po głowie.
Z tym sie zgodze, bo to jest poroniony pomysl tak jak i kwestia wulgaryzmow. Zgodze sie ze za nie warny byc powinny, ale za nagminne ich stosowanie, a nie raz na jakis czas przy gorszym dniu.Jawka pisze:Natomiast kwestia 50 dniowej ważności ostrzezeń powinna być jak najszybciej rozwiązana, dopóki jeszcze są użytkownicy, którzy mają prawo pisać.
księżycówka pisze:No moze paru forumowiczow moglo by dostac dozywotniego bana za chamstwo wobec np Yas.
Yasmine pisze:Wszystko już w seksie okryliśmy, przeżyliśmy każdy miłosny problem, używaliśmy już każdego zabezpieczenia.
eng pisze:Całe te dyskusje to dorabianie ideologii i szukanie kozła ofiarnego...
eng pisze:codzienne działanie na rzecz prawidłowego i sprawnego funkcjonowania forum.
TedBundy pisze:Oprócz tego Mav jest wyrazisty, a nie nijaki. A to bardzo cenne.
eng pisze:A ja mówię o modach.
eng pisze:Olivia - mylisz się
Olivia pisze:No to napisz mi, konkretnie, co Mav zrobił w ciągu ostatniego pół roku co rzeczywiście zmieniło na lepsze funkcjonowanie tego forum
eng pisze:Zapytaj jego konkretnie, pewnie ci odpowie.
eng pisze:Forum działa - admin pracuje
eng pisze:czyli osoby nadzorującej SYSTEM - serwer, backupy, bazy danych, aktualizacje itd. czyli stronę TECHNICZNĄ forum.
eng pisze:Nie wydaje mi się żebyś od pana z wodociągów żądała sprawozdań z jego pracy
znajdź sobie Olivia jakieś zajęcie, chłopa, hobby a nie głowę ludziom pracującym zawracasz ...
Tak jak czytam prostackie teksty Augusty o Twoim biuscie to mi slabo wrecz. Podalam wiec to jako przyklad. On nie obraza w tym momencie wiec warna nie ma. A za zwykle chamstwo miec powinien za takie teksty. O to mi chodzi.Yasmine pisze:eeee wobec mnie ? <boje_sie>
Przeciez nie o to chodzi. Ja jestem za tym ze Mav sie nie nadaje na nic tutaj od 3 lat, odkad tu jestem i zdania nie zmieniam. Admin z niego zaden, nic nie potrafi. Wiec przy okazji sie tylko przypominameng pisze:Co wyście się tak uparli na tego Mava ?
Funkcje związane z prowadzeniem forum jak Admin czy Mod to nie "stołek" i przywileje, lub władza jak większość z was sądzi - to obowiązki, praca i codzienne działanie na rzecz prawidłowego i sprawnego funkcjonowania forum.
Co ma piernik do wiatrka? Ja neioceniam jaki on jest jako user, a jaki jako admin! O tym tu mowa.TedBundy pisze:Oprócz tego Mav jest wyrazisty, a nie nijaki. A to bardzo cenne.
Phi ja tam mameng pisze:Do mnie też coś masz ?
No to ja to widze. 90% zgloszen o bledach wszelkiego typu zostalo skomentowane "ja nie widze takich" i tyle. Bo Mav nic nie umie naprawic jak sie sypie. Brakuje tylko ataku kolejnego hakera zeby zobaczyc kiedy ostatni raz robil kopie zapasowa. Znow sie okaze ze sie cofniemy o pol roku jakies pewnieeng pisze:ew zaczną się dziać inne dziwne rzeczy z forum to dopiero zauważysz brak lub lenistwo Admina.
księżycówka pisze:Phi ja tam mam
księżycówka pisze:Tak jak czytam prostackie teksty Augusty o Twoim biuscie to mi slabo wrecz. Podalam wiec to jako przyklad. On nie obraza w tym momencie wiec warna nie ma. A za zwykle chamstwo miec powinien za takie teksty. O to mi chodzi.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 155 gości