EURO 2004
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No w sumie ja też chociaż dziwie się strasznie trenerowi Anglików że do rzutów karnych wystawił Backhama który ponoć słabo strzela karne i nie strzelił już jednego.
No wygrał lepszy
.
No wygrał lepszy
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 pisze:Dzisiaj Anglia gra z Portugalią, trzeba trzymać kciuki za Anglików
Troche mi żal Włochów bo widać było że w meczu (jeżeli się pomyle to sorki) Dania- Szwecja dwóm stroną chodziło o remis 2:2. I gdzie tu gra fair?
Teraz wiedz ze najlepiej liczyc na siebie . Polakow tez tak szwedzi zalatwili ale dobrze bo nie mozna liczyc na kogos jesli sie chce grac to trzeba samemu wygrac
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

No to czesi juz zagrali nie liczylen na ich mistrzostwo ale myslalem ze w finale polegna
zwykle tak juz jest ze druzyna ktora swietnie gra ma slaby mecz no czesi mieli go wczoraj Pamietacie monako w lidze mistrzow teraz tez gralo swietnie a w finale nie zagrali nic tak juz to jest 
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Łeee znowu moja intuicja źle podpowiedziała. Teraz to chyba nic nie zatrzyma portugalczyków przed zdobyciem mistrzostwa. Ale kto wie czy czasem Grecja nie zrobi niespodzianki.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
moi drodzy tylko Grecja - są ewidentnie jak to się mówi na fali
a przede wszystkim zespołowość, poukładanie i dyscyplina - w każdy mecz wkładają max sił i poświęcenia ich zwycięstwo (choć i tak już osiągnęli niewyobrażalny sukces) byłoby wspaniałą nagrodą za najważniejsze w życiu cechy
no ale to tylko moje skromne zdanie
ps.
podobna historia była z Tłokami w tegorocznym finale NBA
a przede wszystkim zespołowość, poukładanie i dyscyplina - w każdy mecz wkładają max sił i poświęcenia ich zwycięstwo (choć i tak już osiągnęli niewyobrażalny sukces) byłoby wspaniałą nagrodą za najważniejsze w życiu cechy
no ale to tylko moje skromne zdanie
ps.
podobna historia była z Tłokami w tegorocznym finale NBA

No podstawiają nogi i ciągną za koszulki wszyscy - po prostu sport jest kawałkiem życia. Tyle, że w sporcie przynajmniej są w miarę jasne reguły i wiadomo jakie się konsekwencje poniesie swojego zachowania.
A Grecy wygrają dziś zespołowością, siłą woli i zaangażowaniem, bo co do indywidualnych umiejętności, to Portugalczycy są lepsi - tylko że piłka jest sportem zespołowym.
A tak nawiasem mówiąc bardzo miło spotkać kobietę kibica :607: - pozdrówka selen.
A Grecy wygrają dziś zespołowością, siłą woli i zaangażowaniem, bo co do indywidualnych umiejętności, to Portugalczycy są lepsi - tylko że piłka jest sportem zespołowym.
A tak nawiasem mówiąc bardzo miło spotkać kobietę kibica :607: - pozdrówka selen.

No ale, proszę, zaproponuj jeszcze warunki zakładu.
(Ubiegając ewentualne pytanie bądź niewypowiedziane domysły znam lepsze sposoby na zachęcanie kobiety do spotkania, niż wykorzystywanie swojej intuicji w sferze sportu).
A poza tym liczę, że Portugalczykom zbytnio się zagotuje pod "Deciem" - i wyjdą do gry sparaliżowani stawką meczu :593:
(Ubiegając ewentualne pytanie bądź niewypowiedziane domysły znam lepsze sposoby na zachęcanie kobiety do spotkania, niż wykorzystywanie swojej intuicji w sferze sportu).
A poza tym liczę, że Portugalczykom zbytnio się zagotuje pod "Deciem" - i wyjdą do gry sparaliżowani stawką meczu :593:

No ale, proszę, zaproponuj jeszcze warunki zakładu.
propozycja:
kto przegra będzie zobowiązany do kajania się przed drugą stroną w dziale wiadomym
liczę, że Portugalczykom zbytnio się zagotuje pod "Deciem" - i wyjdą do gry sparaliżowani stawką meczu
myślę, że Greków przyszpili chęć tryumfu w Portugalii, nie ma to jak odnieść zwycięstwo na nieswojej trawie ;P
Ponadto plotki o powiązaniach terytorialnych sędziego Merka z Otto Rehagelem świadczą o swego rodzaju pieprzyku emocjonalnym tego spotkania.
W przypadku zwycięstwa Greków zawsze będzie można zwalić winę na "sprzedany konkurs"
Wygra Portugalia. Mimo, że Grecy zachwycili to jednak Portugalczycy grają u siebie i przed własną publicznością. Poza tym mimo, że Grecy są dobrze zgrani to jednak w piłce nie tyle chodzi o zgranie ile chodzi o skuteczność. No i nie można zapomnieć o Figo i Ronaldo (chyba tak się pisze tego młodego chłopczyka z plastrami na uszach
).
Nie będę się już wykłócał na temat dzisiejszego meczyku, bo tylko sport. W każdym razie styl gry Greków prezentuje bardzo cenione przez mnie wartości - oczywiście przy świadomości ułomności analogii między codzienną egzystencją a gonitwą 22 facetów za kawałkiem skóry.
A więc życzę troszkę emocji, bo chyba tylko o to chodzi w oglądaniu sportu w Tv. :064:
A więc życzę troszkę emocji, bo chyba tylko o to chodzi w oglądaniu sportu w Tv. :064:

Łeeee Portugalia przegrała
No trudno widać Grecy okazali się lepsi, choć nie zachwycili aż tak bardzo. po prostu mieli farta i udało im się strzelić bramke. No cóż ale taka jest piłka nożna. Pozostaje nam pogratulować jedynie im.
Grecja - mistrz EURO 2004

No trudno widać Grecy okazali się lepsi, choć nie zachwycili aż tak bardzo. po prostu mieli farta i udało im się strzelić bramke. No cóż ale taka jest piłka nożna. Pozostaje nam pogratulować jedynie im.
Grecja - mistrz EURO 2004
Droga Selene kajania przyjęte.
Grecy po prostu udowodnili, co w sporcie jest najważniejsze, a o czym nie mam ochoty więcej pisać, gdyż nie chcę się powtarzać, a ponadto sam lubię podziwiać popisy wirtuozów.
Tylko że ciężka praca i poświęcenie zasługują, jak sądzę, na większe uznanie, co czasem zdaje się umykać naszej uwadze.
A miłej Triniti mogę banałem odpowiedzieć, iż szczęście sprzyja lepszym.
:601: , a tak w ogóle, to bardzo rad jestem, że Grecy dokopali Portugalcom, którzy niechlubnie zniszczyli naszych w Korei.
Grecy po prostu udowodnili, co w sporcie jest najważniejsze, a o czym nie mam ochoty więcej pisać, gdyż nie chcę się powtarzać, a ponadto sam lubię podziwiać popisy wirtuozów.
Tylko że ciężka praca i poświęcenie zasługują, jak sądzę, na większe uznanie, co czasem zdaje się umykać naszej uwadze.
A miłej Triniti mogę banałem odpowiedzieć, iż szczęście sprzyja lepszym.
:601: , a tak w ogóle, to bardzo rad jestem, że Grecy dokopali Portugalcom, którzy niechlubnie zniszczyli naszych w Korei.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”