2theresq pisze:Sex staje się co raz częściej uzewnętrznieniem drzemiących rządz i to mi się nie podoba.
Zaraz ! a dlaczego ? wszak jak jestes głodny to siegasz po jedzenie ! jak chce ci sie pic - to po wodę ! itd.
Nie rozumiem zatem dlaczego wszystko co zwiazane z sexe i popedem człowieka jest pietnowane

tak jak sie tu na forum to robi i gdy mowa o ludziach wolnego stanu .
Dlaczego ja mam byc gorszy od Ciebie , a Ty lepszy ode mnie tylko dlatego , ze ja bym poszedł z nią do łózka jesli by mi sie podobała , a mój organizm by tego , ze tak napisze żadał ? - dlaczego ?
Oczywiscie masz prawo do tzw. "nie chcenia" i wtedy to Ona ma problem , ale ... nie kładzie sie z kobietą do jednego łoza bo wiadomo, ze krew człeka to nie woda .
Dlaczego sex jest postrzegany jako zło ?
Dlaczego dziewczyna majaca wyskoki na boki , postrzegana jest jako dziwka ? (pomijam tu naprawde rozwiazle kobiety )
Jest dwoje ludzi majacych sie ku sobie , wzajemnie sie sobie podobajacych , pozadaja sie wzajemnie , maja na siebie ochotę .... nie widze nic w tym złego by razem poszli uprawiac sex ! jesli oboje tego chcą .
Niestety - w naszym społeczenstwie ciagle jednak góruje tzw. poprawne prowadzenie sie - jak i moralnosc .
kiedys - kobiecie kostki widac nie było - dzis widac jej nawet majtki i nikt problemu nie stwarza (nie czepiac sie tych majtek ) a samym kobieta taki stan rzeczy sie wrecz podoba lubią sie pokazywać , społeczenstwo zas do tego przywykło .
Zatem - po co takie tematy ? jak odpowiedz bedzie prowadzic do tego , ze mnie nazwie sie myslacego fiutem - tego gorszego , zas inaczej myslacych myslacych głowa - to ci lepsi , a niby dlaczego , ze tak zapytam

? znam odpowiedzi , zatem nie musicie pisać
pozdrawiam <browar>