TedBundy pisze:każdy wymaga reklamy, chociażby w postaci propagandy szeptanej
reklama będzie, jak będzie komu szeptać
zresztą, nie słowa, a dokonania są reklamą. ;P
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:każdy wymaga reklamy, chociażby w postaci propagandy szeptanej
Olivia pisze:nadia napisał/a:
jak można samego siebie chwalić ? Ble
Nie doceniasz potęgi podświadomości.
pani_minister pisze:nadia napisał/a:
Ale żeby samego siebie publicznie uwielbiać pod niebiosa ?
A tam pod niebiosa. Wystarczy zupełnie ziemsko. A pojęcie wad i zalet i tak jest czysto umowne.
pani_minister pisze:a jestem jedną wielką chodzącą zaletą I paznokcie też mam ładne.
nadia pisze:Sama siebie nie zbudujesz.
poczucie humoru (które nie każdy zawsze rozumie, ale mniejsza już o to)
nadia pisze:Ale jedank kiczem jedzie takie samochwalstwo. Wesołym i uroczym nawet (patrz zwłaszcza Moon ) ale jednak... jeleń na rykowisku ...
Nie wiem od kiedy, ale nie próbuj mówić, że zaletą nie jest. Bo właśnie analogicznie jak w technologicznym znaczeniu tolerancja, pozwala na długie sprawne współgranie elementów, tak podobnie w życiu ludzi. Brak tolerancji szybko rozpierniczy każdy układ, mechanizm.TedBundy pisze:ktoś tam tolerancję wielką wymienił Od kiedy to zaleta?
Łukasz84 pisze:nadia, A czym jedzie tak publiczne użalanie się nad sobą? I jedno i drugie wymaga dystansu. Użalanie się i jak i samochwalstwo może być kiczem, lub szczerą obiektywną oceną. Więc spokojnie. Więcej dystansu.
runeko pisze:nadia napisał/a:
Sama siebie nie zbudujesz.
Gówno prawda. A co z samodoskonaleniem, silną wolą, edukacją czy nawet ćwiczeniami fizycznymi? To nie jest budowanie siebie? Inni to inni, też są potrzebni, żeby się rozwijać. Jednak bez podstawy jaką jesteś samemu sobie nic się w tobie nie rozwinie.
runeko pisze:Jeżeli ty dowartościowujesz się śmianiem się z innych to, jakby nie było, same zalety pokazujesz.
runeko pisze:A tobie co? PMS?
Choćby po to, żeby człowiek się zastanowił nad sobą. Tak na co dzień nikt się raczej nad tym nie zastanawia, a tu jest okazja. A poza tym ciekawie poczytać co inni napiszą.nadia pisze:A tak, to co ? PO co taki temat ?
Temat jest normalny. Zwykłe pytanie, co najwyżej żenujące mogą być wypowiedzi forumowiczów. Przecież każdy ma zalety i każdy siebie za coś lubi, czemu o tym nie porozmawiać ? ? ?nadia pisze:Temat miałam prawo ocenić. I oceniłam. Żenujący
Sir Charles pisze:Tak ogólnie, to ja się z Nadią zgadzam (OMG ;DD )
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 160 gości