Miałam wspaniały weekend, jedna wielka, niesamowita impreza, świetni ludzi, czuje się bosko
Cześć Joasiu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Mijka trzymam
Imperator pisze:Jak ja nie lubię pewnych tekstów od dziewczyn, zwłaszcza na początku znajomości. I jak już na takim etapie są fochy, to naprawdę człowiekowi się odechciewa.
Eee... nic nie zrozumiałam, ale nie warto. Tym bardziej, że nie zrozumiałam. Jak takie zaplątane to szkoda czasu. ;PImperator pisze:Zgadzam się, że "kto chce, szuka sposobu" ale zależy też, jak bardzo się chce. Raz się chce bardzo, a raz mniej. Ale się chce. A jak ktoś wmawia, że tak naprawdę się nie chce i sugeruje kłamstwo takie z grzeczności, to ja dziękuję. Trąci tu nieufnością oraz jakimś niedowartościowaniem.![]()
księżycówka pisze:Eee... nic nie zrozumiałam, ale nie warto. Tym bardziej, że nie zrozumiałam. Jak takie zaplątane to szkoda czasu.
księżycówka pisze:Ja tylko o biczowaniu
księżycówka pisze:Ale mnie to lepiej pewnie nie słuchać
księżycówka pisze:Nagrzeszyłaś i idziesz do kościoła? <boje_sie>
Nie chodzę tam często, bo z takimi grzechami to już nikt mnie nie rozgrzeszy.
księżycówka pisze:Te emoty... Znów masz jakieś świńskie myśli?
Mijka pisze:Świetnie czyta się maile od zadowolonych ludzi po metamorfozie![]()
Mati pisze:odkładać na furę...![]()
Mati pisze:kupić sobie jakiś wypasiony telefon, takiego małego laptopa
księżycówka pisze:Bo na razie świeci strona pustkami co Mijka pisała. Jak wrzuci zrobione metamorfozy to linka da.
księżycówka pisze:Zalej ich wszystkim co macie. I terminów żądaj konkretnych!
Marissa pisze:Mati napisał/a:
kupić sobie jakiś wypasiony telefon, takiego małego laptopa
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości