Co Was wkurza?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 09 paź 2006, 18:01

Kac mnie wkurza.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 13 paź 2006, 18:26

katerina pisze:Kac mnie wkurza.

O właśnie :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 13 paź 2006, 18:29

wkurza mnie, ze zamiast cos sensownego zrobic (a troche rzeczy mam) to pisze tu glupiego posta ;)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 13 paź 2006, 18:41

To mnie akurat nie wkurza, bo i tak bym nic nie zrobił na kacu :D
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 13 paź 2006, 18:51

Wkurza mnie że jestem tak strasznie leniwa - przez cały dzień nic nie zrobiłam... <chory>
Obrazek
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 13 paź 2006, 18:51

To mnie akurat nie wkurza, bo i tak bym nic nie zrobił na kacu :D

No to nie mam innego wyjscia - musze zalapac kaca - bedzie wytlumaczenie dla opieprzania sie :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 paź 2006, 20:07

Wkurza mnie to,ze moja wspollokatorka sie uczy 24 na dobe (wlasnie siedzi i sie uczy po calym tygodniu nauki chociaz jest piatek wieczor a zajecia mamy w poniedzialek !!).
Mam wyrzuty sumienia,ze ja sie teraz nie ucze :|
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 13 paź 2006, 20:09

Yasmine pisze:Wkurza mnie to,ze moja wspollokatorka sie uczy 24 na dobe (wlasnie siedzi i sie uczy po calym tygodniu nauki chociaz jest piatek wieczor a zajecia mamy w poniedzialek !!).
W akademikach sporo można spotkać takich numerów...
Sam tego nie pojmuje...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 13 paź 2006, 20:09

Ja w zasadzie uczę się najwięcej w piątek, jako że już trzeci rok z rzędu mam ten dzień wolny. Więc generalnie staram się cały piątek spędzić nad książkami, bo zazwyczaj w sobotę albo niedzielę byłoby to zadanie dużo trudniejsze :P No chyba, że zapiję w czwartek, jak mi się to zdarzyło wczoraj - wtedy piątek sie marnuje :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 paź 2006, 20:15

Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie :|

[ Dodano: 2006-10-13, 20:17 ]
A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.
<help>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 paź 2006, 21:06

Yasmine pisze:A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.
<help>

ale Twoich rzeczy nie dotyka ??
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 paź 2006, 21:20

Dzindzer pisze:ale Twoich rzeczy nie dotyka ??

Rzeczy jako tako nie, ale naczynia moje bierze do mycia :D
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 paź 2006, 21:25

Yasmine pisze:ale naczynia moje bierze do mycia :D

a to sie ciesz, bo nie musisz ich zmywac. Jak by sie czepiała to mówisz, ze jej nie prosiłaś, że sama chciała to niech sie nie czepia. ja bym z taka pedantka nie mogła, ja lubie taki kontrolowany bałagan

Wkurza mnie to, ze sa zimne noce
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 13 paź 2006, 21:26

Yasmine pisze:A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.

o matko, pedantka... życie z takim kimś jest przechlapane... jak coś nie tak leży, to już wielki problem...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 paź 2006, 21:38

Dzindzer pisze:ja lubie taki kontrolowany bałagan

Ja tez :D
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 13 paź 2006, 22:07

hathor pisze:o matko, pedantka... życie z takim kimś jest przechlapane... jak coś nie tak leży, to już wielki problem...

zona kuzyna skarpetki mu kolorami w szufladzie uklada i to jeszcze weglugo odcienie czyli w rzedzie od najjasniejszych do najciemniejszych, ciagle cos myje, wyciera az dziwnie sie czuje jak do nich przyjde. u mnie jest nielad artystyczny jako ze ja dusza artystyczna i w takim malym balaganie mi najlepiej, swobodnie sie czuje
jak posprzatam to sie denerwuje bo nic nie moge znalezc - rzeczy najczesciej uzywane powinny byc pod reka a nie po szafkach mam szukac
Ostatnio zmieniony 13 paź 2006, 22:08 przez larena, łącznie zmieniany 1 raz.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 paź 2006, 22:07

Ej no... :| Ja sie generlanie ucze [a dzis piatek] a zajecia mam dopiero w sobotę nastepna.... Co w tym dziwnego? :?

[ Dodano: 2006-10-13, 22:08 ]
Mnie wkurza to ze nie wiem czy jestem juz zdrowa czy nie. Bo niby goraczki brak i w ogole ale ledwo chodze i drugi dzien z rzedu po wstaniu porannym ciemnosc widze :/
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 13 paź 2006, 22:09

moon pisze:Ej no... Ja sie generlanie ucze [a dzis piatek] a zajecia mam dopiero w sobotę nastepna.... Co w tym dziwnego?

to ze dzis piatek ;) dla wiekszosci osob odpoczynek po calym tygodniu
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,

Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 paź 2006, 22:15

larena pisze:zona kuzyna skarpetki mu kolorami w szufladzie uklada i to jeszcze weglugo odcienie czyli w rzedzie od najjasniejszych do najciemniejszych

czasami jak mam odpał to robie tak z ciuchami i tymi które składam i tymi które wieszam, jak to slicznie wyglada. ale z pół roku mi nie odbijało i nic nie moge dorwac w tych szafach cholernych, o to mnie wkurza ciagły burdel w szafie, ale nie na tyle bym sprzatała :P
larena pisze:u mnie jest nielad artystyczny jako ze ja dusza artystyczna i w takim malym balaganie mi najlepiej, swobodnie sie czuje

kolejna osoba która mnie rozumie, a ludzie sie dziwia, ze ja w chaosie umiem myslec, ja w czystosci za to gorzej, bo sie rozpraszam strasznie
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 13 paź 2006, 22:24

Dzindzer pisze:o to mnie wkurza ciagły burdel w szafie, ale nie na tyle bym sprzatała

u mnie dokadnie to samo tylko w szafce ( w szafiejest jako tako o ile pamietam do czego wieszaki sluza ) dalatego duzo rzeczy na krzesle lezy coby si enie pognioty ( niestety czasem ma to odwrotny skutek do zamirzonego i to mnei wkurza ) albo ze jak ktos niespodziewanie przyjdzie to ja wszystkie ciuchy z krzesla do szafy i wtedy to juz zupelnie burdel
a jak posprzatam to to i tak najwyzej na 3 dni a potem znow to samo , ten sam nielad czasem jest do denerwujace

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 13 paź 2006, 22:35

Yasmine pisze:Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie :|

A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.
<help>
Tacy ludzi to totalne odjeby, zabiraja sobie zupelnie mlodosc. Ale tez znalem ludzi z akademikow, ktorych jedynym oderwaniem od nauki było wyjście do kibla. A tak w ogóle to wyglądali normalnie...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 paź 2006, 22:39

tanebo pisze:Tacy ludzi to totalne odjeby, zabiraja sobie zupelnie mlodosc.

a co Ty lepszy jestes, co masz z tej młodosci, mocne piwa, które teraz chcesz wypic w najkrótszym czasie w jakim dasz rade, kilka rozmów na forum. Chyba jeszcze bardziej marnujesz czas, czy jak to nazwałes młodosc. I nie miałam zamiaru ci dokuczyc
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 paź 2006, 00:23

Piprzone PPP. Nudne jak jasna cholera nie chcace wchodzic do glowy i przyprawiajace o <belt> ! <wsciekly>
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 14 paź 2006, 04:06

Yasmine pisze:Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie :|

<help>

Ja to bym spojrzał na to z innej strony. Ucz się w ten sposób tolernacji i zrozumienia. Ja to takie egoztyki spotykam zawsze, że jak miałbym Twoje podejście to musiałbym sobie kawalerkę wynajć i sam zamieszkać. Z żadnym co do niczego nie można się dogadać. Jeden codziennie odkurzał u mnie jak wracał z zajęć. Czujecie ? <hahaha>
Ale to naprawdę trzeba na luzie podejść i robić swoje... Poszerzać zakres tolerancji, tak mi się wydaje :)
A i że się caly czas uczy to wg mnie dlatego że jest cienka i sie boi. Spokojnie. Tacy pierwsi odpadają. Pamietaj po owocach ich poznacie. Poczekaj do sesji wrzuć na luz rób swoje.

Wkurzyłem się strasznie bo pierwszy raz w życiu tak się słabo poczułem dzisiaj i nie chciało mi przejść. Przez pół godziny myslałem że zemdlęję. A nie byłem sam <zalamka> . Co za przypał i wpadka <wsciekly> Poza tym nie wiem co to było <boje_sie>
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 14 paź 2006, 09:14

tanebo pisze:Tacy ludzi to totalne odjeby, zabiraja sobie zupelnie mlodosc.
Ehhhhh... odezwał się ten, którą najbardziej z tej młodości korzysta.... :P
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 14 paź 2006, 09:33

Wkurza mnie...hmmm...brak jakiejs konkretnej imprezy dzis wieczor. Powinnam byc gdzies daleko stad wsrod ludzi.
Wkurza mnie, ze moja dobra kumpela "z zamiarami" jest teraz w akademiku w sasiednim stanie zamiast popijac winko ze mna i mnie przytulic :(
Wkurza mnie liche postepowanie rozwodowe i zjebywanie wszystkiego na mnie (m.in. tlumaczenie pt: "ja wiem, ze to ty pierwsza zdradzalas, ja wiem" tylko ciekawe, za ja nie wiem-chyba, ze chodzilam i sie puszczalam nie zdajac sobie z tego sprawy np. lunatykujac ale nie sadze <chory> )
Wkurza mnie, ze piwo sie konczy.
Wkurza mnie, ze nie zaluje niczego, chociaz wedlug zdrowego rozsadku powinnam ale tak juz jestem zaprogramowana.
Wkurza mnie, ze nie moge zapalic ulubionego kadzidla, tylko musze je niuchac przez pudelko.
Wkurza mnie, ze lodowka jest praktycznie pusta a ja zdycham z glodu.
Wkurza mnie, ze zaplacilam dzis 130 dolarow za wizyte u ginekologa i cytologie (10 dolarow wiecej niz trzy miesiace temu o_O ja dziekuje jak on tak bedzie ceny podnosil)
Wkurza mnie, ze chwilowo nie ma sie do czego dobrac, mimo, iz podoba mi sie samotnosc.

Tyle.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 14 paź 2006, 09:34

runeko pisze:Wkurza mnie, ze nie moge zapalic ulubionego kadzidla, tylko musze je niuchac przez pudelko.

Dlaczego nie możesz rozpalić?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 14 paź 2006, 09:41

Olivia pisze:Dlaczego nie możesz rozpalić?

Bo nie moge otworzyc okna, zeby byla cyrkulacja powietrza bo piz*** a dzis slabo grzeja :/
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 14 paź 2006, 10:17

mnie wkurza to, ze moje wszystkie plany sie pierdzielą dzis:/ i mam wrażenie, ze wszyscy dookoła chcą mi jeszcze popsuć humor.
wkurza mnie to, że kiedy potrzebuje samotności to otoczenie mi w tym przeszkadza a kiedy jest mi zle nie ma nikogo kto chciałby przytulić, bo przeciez nikt nie ma czasu:(
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 paź 2006, 11:47

Wkurza mnie to ze ledwo sie trzymam na nogach i nie moge isc dzis z Cubusiem na tańce, a tak chciałam :(
Wkurza mnie to ze ojciec poszedl z psem, a ja glodna jestem i czekam az przyjdzie i mi jesc zrobi [pieczarki a la tata - jego sa najlepsze].
Wkurza nie to ze jakis Avatarsland muli cholernie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”