Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Ja w zasadzie uczę się najwięcej w piątek, jako że już trzeci rok z rzędu mam ten dzień wolny. Więc generalnie staram się cały piątek spędzić nad książkami, bo zazwyczaj w sobotę albo niedzielę byłoby to zadanie dużo trudniejsze
No chyba, że zapiję w czwartek, jak mi się to zdarzyło wczoraj - wtedy piątek sie marnuje 
soul of a woman was created below
Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie
[ Dodano: 2006-10-13, 20:17 ]
A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.

A i wkurza mnie,ze wiecznie sprzata. Ksiazka lezy pod innym katem to ona musi ja przestawic, wiecznie zamiata.

hathor pisze:o matko, pedantka... życie z takim kimś jest przechlapane... jak coś nie tak leży, to już wielki problem...
zona kuzyna skarpetki mu kolorami w szufladzie uklada i to jeszcze weglugo odcienie czyli w rzedzie od najjasniejszych do najciemniejszych, ciagle cos myje, wyciera az dziwnie sie czuje jak do nich przyjde. u mnie jest nielad artystyczny jako ze ja dusza artystyczna i w takim malym balaganie mi najlepiej, swobodnie sie czuje
jak posprzatam to sie denerwuje bo nic nie moge znalezc - rzeczy najczesciej uzywane powinny byc pod reka a nie po szafkach mam szukac
Ostatnio zmieniony 13 paź 2006, 22:08 przez larena, łącznie zmieniany 1 raz.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja sie generlanie ucze [a dzis piatek] a zajecia mam dopiero w sobotę nastepna.... Co w tym dziwnego?
[ Dodano: 2006-10-13, 22:08 ]
Mnie wkurza to ze nie wiem czy jestem juz zdrowa czy nie. Bo niby goraczki brak i w ogole ale ledwo chodze i drugi dzien z rzedu po wstaniu porannym ciemnosc widze

[ Dodano: 2006-10-13, 22:08 ]
Mnie wkurza to ze nie wiem czy jestem juz zdrowa czy nie. Bo niby goraczki brak i w ogole ale ledwo chodze i drugi dzien z rzedu po wstaniu porannym ciemnosc widze
moon pisze:Ej no... Ja sie generlanie ucze [a dzis piatek] a zajecia mam dopiero w sobotę nastepna.... Co w tym dziwnego?
to ze dzis piatek

reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
larena pisze:zona kuzyna skarpetki mu kolorami w szufladzie uklada i to jeszcze weglugo odcienie czyli w rzedzie od najjasniejszych do najciemniejszych
czasami jak mam odpał to robie tak z ciuchami i tymi które składam i tymi które wieszam, jak to slicznie wyglada. ale z pół roku mi nie odbijało i nic nie moge dorwac w tych szafach cholernych, o to mnie wkurza ciagły burdel w szafie, ale nie na tyle bym sprzatała
larena pisze:u mnie jest nielad artystyczny jako ze ja dusza artystyczna i w takim malym balaganie mi najlepiej, swobodnie sie czuje
kolejna osoba która mnie rozumie, a ludzie sie dziwia, ze ja w chaosie umiem myslec, ja w czystosci za to gorzej, bo sie rozpraszam strasznie
Dzindzer pisze:o to mnie wkurza ciagły burdel w szafie, ale nie na tyle bym sprzatała
u mnie dokadnie to samo tylko w szafce ( w szafiejest jako tako o ile pamietam do czego wieszaki sluza ) dalatego duzo rzeczy na krzesle lezy coby si enie pognioty ( niestety czasem ma to odwrotny skutek do zamirzonego i to mnei wkurza ) albo ze jak ktos niespodziewanie przyjdzie to ja wszystkie ciuchy z krzesla do szafy i wtedy to juz zupelnie burdel
a jak posprzatam to to i tak najwyzej na 3 dni a potem znow to samo , ten sam nielad czasem jest do denerwujace
Tacy ludzi to totalne odjeby, zabiraja sobie zupelnie mlodosc. Ale tez znalem ludzi z akademikow, ktorych jedynym oderwaniem od nauki było wyjście do kibla. A tak w ogóle to wyglądali normalnie...Yasmine pisze:Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie![]()
tanebo pisze:Tacy ludzi to totalne odjeby, zabiraja sobie zupelnie mlodosc.
a co Ty lepszy jestes, co masz z tej młodosci, mocne piwa, które teraz chcesz wypic w najkrótszym czasie w jakim dasz rade, kilka rozmów na forum. Chyba jeszcze bardziej marnujesz czas, czy jak to nazwałes młodosc. I nie miałam zamiaru ci dokuczyc
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:Charlie, ale ona ledwo przyjdzie z zajec, jeszcze dobrze nie wejdzie do pokoju a juz nad ksiazkami siedzi. Dla mnie to kosmos, bo ja jakos potrafie sobie rozdzielic czas na zycie towarzyskie a "naukowe". I tez musze sie uczyc, jak przez ostatnie dni, ale czlowiek musi chyba odpoczac ,, nie
Ja to bym spojrzał na to z innej strony. Ucz się w ten sposób tolernacji i zrozumienia. Ja to takie egoztyki spotykam zawsze, że jak miałbym Twoje podejście to musiałbym sobie kawalerkę wynajć i sam zamieszkać. Z żadnym co do niczego nie można się dogadać. Jeden codziennie odkurzał u mnie jak wracał z zajęć. Czujecie ?

Ale to naprawdę trzeba na luzie podejść i robić swoje... Poszerzać zakres tolerancji, tak mi się wydaje
A i że się caly czas uczy to wg mnie dlatego że jest cienka i sie boi. Spokojnie. Tacy pierwsi odpadają. Pamietaj po owocach ich poznacie. Poczekaj do sesji wrzuć na luz rób swoje.
Wkurzyłem się strasznie bo pierwszy raz w życiu tak się słabo poczułem dzisiaj i nie chciało mi przejść. Przez pół godziny myslałem że zemdlęję. A nie byłem sam

ale wkoło jest wesoło
Wkurza mnie...hmmm...brak jakiejs konkretnej imprezy dzis wieczor. Powinnam byc gdzies daleko stad wsrod ludzi.
Wkurza mnie, ze moja dobra kumpela "z zamiarami" jest teraz w akademiku w sasiednim stanie zamiast popijac winko ze mna i mnie przytulic
Wkurza mnie liche postepowanie rozwodowe i zjebywanie wszystkiego na mnie (m.in. tlumaczenie pt: "ja wiem, ze to ty pierwsza zdradzalas, ja wiem" tylko ciekawe, za ja nie wiem-chyba, ze chodzilam i sie puszczalam nie zdajac sobie z tego sprawy np. lunatykujac ale nie sadze
)
Wkurza mnie, ze piwo sie konczy.
Wkurza mnie, ze nie zaluje niczego, chociaz wedlug zdrowego rozsadku powinnam ale tak juz jestem zaprogramowana.
Wkurza mnie, ze nie moge zapalic ulubionego kadzidla, tylko musze je niuchac przez pudelko.
Wkurza mnie, ze lodowka jest praktycznie pusta a ja zdycham z glodu.
Wkurza mnie, ze zaplacilam dzis 130 dolarow za wizyte u ginekologa i cytologie (10 dolarow wiecej niz trzy miesiace temu o_O ja dziekuje jak on tak bedzie ceny podnosil)
Wkurza mnie, ze chwilowo nie ma sie do czego dobrac, mimo, iz podoba mi sie samotnosc.
Tyle.
Wkurza mnie, ze moja dobra kumpela "z zamiarami" jest teraz w akademiku w sasiednim stanie zamiast popijac winko ze mna i mnie przytulic

Wkurza mnie liche postepowanie rozwodowe i zjebywanie wszystkiego na mnie (m.in. tlumaczenie pt: "ja wiem, ze to ty pierwsza zdradzalas, ja wiem" tylko ciekawe, za ja nie wiem-chyba, ze chodzilam i sie puszczalam nie zdajac sobie z tego sprawy np. lunatykujac ale nie sadze

Wkurza mnie, ze piwo sie konczy.
Wkurza mnie, ze nie zaluje niczego, chociaz wedlug zdrowego rozsadku powinnam ale tak juz jestem zaprogramowana.
Wkurza mnie, ze nie moge zapalic ulubionego kadzidla, tylko musze je niuchac przez pudelko.
Wkurza mnie, ze lodowka jest praktycznie pusta a ja zdycham z glodu.
Wkurza mnie, ze zaplacilam dzis 130 dolarow za wizyte u ginekologa i cytologie (10 dolarow wiecej niz trzy miesiace temu o_O ja dziekuje jak on tak bedzie ceny podnosil)
Wkurza mnie, ze chwilowo nie ma sie do czego dobrac, mimo, iz podoba mi sie samotnosc.
Tyle.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
mnie wkurza to, ze moje wszystkie plany sie pierdzielą dzis:/ i mam wrażenie, ze wszyscy dookoła chcą mi jeszcze popsuć humor.
wkurza mnie to, że kiedy potrzebuje samotności to otoczenie mi w tym przeszkadza a kiedy jest mi zle nie ma nikogo kto chciałby przytulić, bo przeciez nikt nie ma czasu:(
wkurza mnie to, że kiedy potrzebuje samotności to otoczenie mi w tym przeszkadza a kiedy jest mi zle nie ma nikogo kto chciałby przytulić, bo przeciez nikt nie ma czasu:(
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran