Kapusta pekinska+ser zolty+cebula+szczypiorek+majonez+przyprawy.
Zezarlam z chlebkiem na obiad. Dobre bylo.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
złotooka kotka pisze:Kapusta pekinska+ser zolty+cebula+szczypiorek+majonez+przyprawy.
sophie pisze:Ja nie dodaję do vinegret zwyklego octu, tylko aceto balsamico
Dzindzer pisze:ocet balsamiczny po naszemu![]()
Dzindzer pisze:ja czesto sypie to gdzie sie da i pewtki z dyni też, a i orzechem sypne czasem jakims
sophie pisze:Ale ja naszego nie kupuje![]()
sophie pisze:A mi kurcze kalafiorem w mieszkaniu jedzie
sophie pisze:Co tez mnie podkusilo, zeby go gotowac
Dzindzer pisze:sophie pisze:Ale ja naszego nie kupuje![]()
ja jeszcze nigdy nie kupiłam, zawsze dostaje od ciotki, ona mi z Włoch przywozi jak mi powiedziala ile to kosztuje to sie prawie zadlawiłam precelkiemsophie pisze:A mi kurcze kalafiorem w mieszkaniu jedzie
cos sie dodaje do gotowania, zeby nie smierdoliło, tylko nie pamietam co
sophie pisze:A z checia bym Ci całą resztę oddała (czyli 3/4), ale niestety, trochę za daleko...
No ja też najczęściej dostajęDzindzer pisze:sophie pisze:Ale ja naszego nie kupuje![]()
ja jeszcze nigdy nie kupiłam, zawsze dostaje od ciotki, ona mi z Włoch przywozi jak mi powiedziala ile to kosztuje to sie prawie zadlawiłam precelkiem
Kurcze, trzeba było mi to wcześniej napisaćbertolini pisze:Z tego co wiem to chleb albo bułkę sie dodaje zeby nie smiedroliłoW kazdym razie pieczywo jakieś.
<podstawia gar z ugotowaną 1/4 kalafiora plus 1/2 surowego>jamaicanflower pisze:Podstaw pod monitor, tak jak Dżindżerka robi
bertolini pisze:W kazdym razie pieczywo jakieś.
sophie pisze:<podstawia gar z ugotowaną 1/4 kalafiora plus 1/2 surowego>
Elspeth pisze:kto z Was może mi podać przepis na dobrą GĘSTĄ zupę pomidorową
Na talerz z torebke ryzu i bedzie gestaElspeth pisze:kto z Was może mi podać przepis na dobrą GĘSTĄ zupę pomidorową
Dzindzer pisze:ja polubiłam kurczaka gotowanego, takie udko gotowane,
Dzindzer pisze:Ja kiedys jadalam takie pyszne kakaowe z manny,
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 225 gości