Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
to jest koszmarne. Ogladalam te strone, KOMPLETNIE nie rozumiem takiej 'sztuki'. Pomieszanie z poplataniem.
http://www.wwwcomcom.com/gallery/paintings/8.jpg Bozze co ten gosc pali :551:
http://www.wwwcomcom.com/gallery/paintings/8.jpg Bozze co ten gosc pali :551:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2004, 22:09 przez foxy_lady, łącznie zmieniany 1 raz.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Maverick pisze:Mnie ten avatar przypomina blagajaco-modlaca sie, zrozpaczona kobiete ktora mieszka w Argentynie i nazywa sie Esmeralda lub cos takiego Albo Luz Maria, bo cos ala Maria. Tak mi sie kojarzy.
A jednak nie myliłam się!Esmeralda?Maverick błagam!Już lepiej ta Maria,bo ona jest na luzie - hihi.
To teraz proszę o stronkę z avatarami nie błagajacymi
Dopisuje po chwili:jednak zostawiam,a co mi tam.Może kiedyś w końcu będę miała zdjęcie w kompie,to wstawię.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Lorenzena avatar bardzo fajny. Przypomniały mi się dawne czasy jak z kolegą za młodu (chyba w wieku 5, 6 lat) oglądaliśmy tą bajke. Potem zawsze wkurzało mnie to, że udawał iż strzela do mnie .
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
a mnie interesuje dlaczego akurat postaci z mangi (no akurat w tym wypadku anime) Dragon Ball :
i to w dodatku ta sama postac czyzbyscie mieli miedzy soba az tak gleboka wiez ;-)
Ja Ne,
a mnie interesuje dlaczego akurat postaci z mangi (no akurat w tym wypadku anime) Dragon Ball :
i to w dodatku ta sama postac czyzbyscie mieli miedzy soba az tak gleboka wiez ;-)
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Wróć do „Wszystkie inne tematy”