prawdziwy facet to pije paliwo rakietowe i sika napalmemMarissa pisze:Bo prawdziwy facet pije tylko denaturat
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Nemezis pisze:Nie Ja chcę wreszcie dać komuś warna
Jeszcze będzie okazja.
nie! niech coś się dzieje!
Obejrzyj se film sensacyjny w TV albo poczytaj Fakt ;p
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- kot_schrodingera
- Weteran
Blazej30 pisze:to teraz wiem dlaczego forum umarło. nuda zabija...
Jeżeli na tym forum chcesz szukać tanich sensacji to źle szukasz. A jeśli chodzi o śmierć, to nawet jeśli miałoby tak byc, to są różne powody i tak się dzieje po prostu.
Powiedzial moderator, który w innym temacie wspaniale daje przykład użytkownikomImperator pisze:Martinoo stonuj trochę.
. Nawet jeśli to cytat skądś, nawet jeśli żart jakiś, to ja takich żartów nie rozumiem i uważam, że skoro przykład taki daje władza to właściwie dlaczego upomina użytkowników?100 kutasów w dupę i kotwica w plecy....
Poza tym chciałam wyrazić, że jest mi cudownie. Mieszkam z Najwspanialszym mężczyzną na świecie i wiedzie się nam doskonale.Mam prace, która poza dobrymi zarobkami daje mi ogromną satysfakcję i radość. Niedługo zaczynam drugi etap studiów na śmierdzącej i beznadziejnej uczelni, ale idealnym dla mnie kierunku z grupa naprawdę niesamowitych ludzi.
Poza tym #2: dziękuję bardzo za gratulacje
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Imperator do Błażej30 pisze:Jeżeli na tym forum chcesz szukać tanich sensacji to źle szukasz
Ho ho hoooooo
Nemezis pisze:Poważny Panie Imperatorze, to tylko żarty
O, wreszcie swój na linii! <browar>
SaliMali pisze:że skoro przykład taki daje władza
Sugestia przemawia i co poniektórzy mogą nawet wmówić sobie podwładność a potem... potem to już tylko fiksacja
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 02:03 przez FrankFarmer, łącznie zmieniany 3 razy.
SaliMali pisze:Poza tym chciałam wyrazić, że jest mi cudownie. Mieszkam z Najwspanialszym mężczyzną na świecie i wiedzie się nam doskonale.Mam prace, która poza dobrymi zarobkami daje mi ogromną satysfakcję i radość.
My to już wiemy,my to już wiemy. Lalala
Nikt nie lubi zapachu śmierci,nawet jeśli nie tyczy się to bezpośrednio nas.
Aha, zapomniałem dodać.A tak w ogóle gratki dla was Sali <browar>
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 04:38 przez AMX, łącznie zmieniany 1 raz.
Wy jeździcie, My latamy.
- kot_schrodingera
- Weteran
Sali-Mali - aleś wynalazła, pewnie żeby znaleźć "haka" na mnie byłabyś w stanie przegrzebać archiwum nawet 20 lat wstecz. ;P
A poza tym teksty Martinoo lekko trącały już pod obrażanie użytkowników, stąd moja prośba o stonowanie.
Marissa - tak, dokładnie tak.
A poza tym teksty Martinoo lekko trącały już pod obrażanie użytkowników, stąd moja prośba o stonowanie.
Marissa - tak, dokładnie tak.
Marissa pisze:Czyli w tym temacie można wypowiadać swoje myśli, komentować różne rzeczy, ale nie tyczy się to komentowania modów?
Tak
Ale to chyba nie jest wielkie utrudnienie, że z uwaga na temat modów czy admina musisz iśc do wydzielonego tematu
Super. To ja proponuje zmienić nazwę na "Wyraź, cokolwiek to jest, oprócz pracy modów"
I taki dopisek do każdego tematu
Przeciez w regulaminie jest o tym
ale faza...dawno nie byłem w tak dobrym humorze przez cały tydzień, dawno się tak dobrze nie czułem w czyimś towarzystwie i jeszcze nigdy...temu komuś nie śpiewałem
Witam w kolejnym tygodniu. Pięknie się rozpoczynającym i zapowiadającym... <browar>
Witam w kolejnym tygodniu. Pięknie się rozpoczynającym i zapowiadającym... <browar>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Dokładnie tak.Marissa pisze:Czyli w tym temacie można wypowiadać swoje myśli, komentować różne rzeczy, ale nie tyczy się to komentowania modów?
12. Moderator ma obowiązek dbać o poziom dyskusji na tym forum i nie tylko może, ale i musi przedsięwziąć w tym celu środki jakie uważa za stosowne. Decyzja moderatora jest ostateczna i użytkownik nie ma prawa komentować jej na forum. Wszelkie uwagi należy kierować bezpośrednio do członków ModTeamu, wysyłając Prywatną Wiadomość lub maila na adres moderator@agnieszka.com.pl. Ogólne uwagi na temat działania
forum można dopisywać w odpowiednim temacie tutaj .
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 12:12 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie wiem, czy chodzenie o 2 w nocy z plecakiem alkoholu po jakichś chaszczach i podmokłych łąkach po to, żeby wypić jedno piwo, potańczyć do muzyki z telefonu i wrócić jest jeszcze dla mnie... Ale chyba tak. Nie mam przemyśleń żadnych dziś.
Sypialnia pomalowana - bdb. Kasę za materac wpłaciłam na firmowe konto jakiegoś pana zamiast na konto sklepu z materacami, luz. Dobrze, że pan uczciwy i oddał.
Sypialnia pomalowana - bdb. Kasę za materac wpłaciłam na firmowe konto jakiegoś pana zamiast na konto sklepu z materacami, luz. Dobrze, że pan uczciwy i oddał.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:Ja nie wiem, czy chodzenie o 2 w nocy z plecakiem alkoholu po jakichś chaszczach i podmokłych łąkach po to, żeby wypić jedno piwo, potańczyć do muzyki z telefonu
i wrócić jest jeszcze dla mnie... Ale chyba tak. Nie mam przemyśleń żadnych dziś.
Nie wiem czy to cie zmartwi czy pocieszy, ale podobne rzeczy nadal są dla mnie. No możne poza tym jednym piwem, pół litra płynów to dla Dzin za mało.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”