opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 paź 2007, 21:33

Lollirot - jej postawa (i np. Mony) świadczy o tym, że istnieją prawdziwe Penelopy na tym świecie. Penelopy co czekają na swe chłopy. ;)
Zalotnicy! Biada wam próbować zbliżyć się do Lolli (albo do Mony), gdy męża ich nie będzie w pobliżu! Albowiem stanie się kiedyś sprawiedliwości, że pan przyjedzie i napnie łuk swój (znaczy w czasach dzisiejszych odbezpieczy kałacha ;) ) i rozgoni towarzystwo!

Tak z wieści ostatnich o tej dziewuszce: źle sypia ostatnio, ciężko pracuje, paradoksalnie w czymś co powinna lubieć. :) No ale jeszcze troche i dzieło będzie gotowe! A mgły poranne będą jeszcze piękniejsze, choć bardziej zimne i srogie. ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
middleweight
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: middleweight » 10 paź 2007, 23:04

łazik górski, obiekt ochów i achów forumowej płci pięknej.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 paź 2007, 23:07

middleweight, podobno zaczal mnie NAWET on lubic (chyba ze macias znow mi sciemnia ;DD ). Pan archeolog, sportsmen, ponoc ludzie sie go boja - nie wiem czemu? Na forum jest milym czlowiekiem przeciez. :?
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 11 paź 2007, 07:15

moon, fajna dziewczyna, taka do pogadania o pierdołach przy piwie kumpela :) lubi aniołki (tudzież pingwiny :P ) należy do tej części użytkowników z którymi chętnie spotkałbym się na żywo i wypił piwko...lub dwa :P ogólnie bardzo sympatyczna <aniolek>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 11 paź 2007, 14:49

Mati... Nie będę ukrywał, że początkowo zrobił na mnie raczej niekorzystne wrażenie, ackzolwiek nie mieliśmy wtedy okazji do jakiś większych kontrowersji, więc nie został przeze mnie skreślony na starcie i z perspektywy czasu była to chyba dobra decyzja... Cóż, jak większość ludzi w jego wieku jest troszkę chaotyczny, troszkę zadziorny i chwilami - moim zdaniem przynajmniej - troszkę naiwny, ale nie jest kretynem. Myślę, że czasem jego autorytet tutaj będzie bardzo powoli, lecz systematycznie, rósł. :) Jak dla mnie, to Mati już przebił Augusto. ;) ...A i muszę jeszcze go pochwalić za zamiłowanie do historii wojskowości. Trzeba przyznać, że jest w tym całkiem dobry, a w dzisiejszych czasach coraz trudniej znaleźć człowieka, który byłby w czymkolwiek dobry. <aniolek>
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 11 paź 2007, 15:00

PFC... nie mam pojęcia, dlaczego tak mocno z Tedem kojarzony jest. Zupełnie inne osobowości, zupełnie inny sposób przedstawiania siebie na forum.

Lubię czytać posty PFC, są ładnie podane, uargumentowane, składne i wynikają z konkretnej wiedzy. Nie lubię, jak stają się rozdrabniającą się, rozbijaną na pojedyncze zdania, dysputą z... hmmm... adwersarzami nie dotrzymującymi poziomu <aniolek>
Podoba mi się stałość poglądów. Brakuje mi trochę nutki osobistej, bo garda postawiona tutaj i broniąca dostępu do persony daje się wyraźnie zauważyć. Pegaza (rzadko tu ostatnio bywającego swoją drogą) mi w tym przypomina trochę. Podziwiam więc wiedzę i zapał, ale człowieka nie bardzo - bo człowieka tu nie widzę. Widzę dyskutanta. Cóż, dobrze jest być w czymś dobrym, to i tak więcej, niż ma większość :> Tym niemniej jest to jedna z osób, z która trudno mi wyobrazić sobie zwykłe spotkanie w knajpie przy piwie. Nie dlatego, że niemiła - ale dlatego, że brak mi danych do stworzenia takiego wyobrażenia.

Acha. Człowiek o anielskiej cierpliwości <aniolek> I wydaje mi się, że fajny, tak po prostu.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 11 paź 2007, 15:26

pani_minister, to dla mnie trochę enigmatyczna postać, trochę jakby nie z tego świata. mam wrażenie, że w młodości zamiast latać na imprezy lubiła spędzać czas w bibliotekach nad opasłymi tomiskami(to głupie, ale takie skojarzenie :D). ciężko mi ją sobie wyobrazić w codziennych sytuacjach, kiedy na kogoś wrzeszczy albo np. tłucze mięso na kotlety :D spokojna, wyważona, z nieszablonowymi poglądami. lubię czytać Jej posty, w mojej hierarchii(jak to brzmi, hyhy) zajmuje miejsce na półce gdzieś koło Miltonii, Koko i mrt. zazdroszczę życia w Dublinie(choć powinna mieszkać w Krakowie, jakoś mi do niego bardziej pasuje :P).
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 11 paź 2007, 15:39

<offtop>
Nola pisze:w młodości

<diabel> <diabel>

A od kotletów faktycznie mam Suońce :]

</offtop>
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 11 paź 2007, 15:40

OT

pani_minister pisze:Nola napisał/a:
w młodości

<diabel> <diabel>

w młodości = czasy studenckie miałam na myśli, SERIO :D
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 11 paź 2007, 18:37

Nola? Sam nie wiem. Raczej bezbarwna, nic nigdy nie napisała takiego, co przyciągnęło moją większą uwagę. Coś, co udaje się Lolli, Charliemu, PFC czy jeszcze paru postaciom dosyć regularnie.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 11 paź 2007, 18:40

ted - no, nie lubię go. lubiłam, i nie lubię. lubiłam, dopóki dało się z nim dyskutować. kiedy jeszcze nie był tak twardogłowy i był w stanie chociaż założyć istnienie pełnoprawnych poglądów innych niż jego. od kiedy stał się głosicielem prawdy objawionej, nie mogę go znieść. właściwie to miałam napisać więcej, ale nie.. jednak mi się nie chce <chory>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 11 paź 2007, 19:35

lollirot. Jedna z niewielu postaci na forum w której jestem zakochana . przede wszystkim BARWNA. I aż dziw bierze, że ma dopiero 21 lat, serio kojarzy mi się z taką starszą siostrą której nigdy nie miałam. Zazdroszczę tego, że potrafi tak wszystko ładnie ująć, całą esencję w 2 zdaniach. Chciałabym zobaczyć jak wygląda na żywo, bo wszyscy mówią, że o wiele lepiej niż na zdjęciach.
middleweight
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: middleweight » 12 paź 2007, 12:10

Yasmine, ładna dziewczyna, studentka mieszkająca w akademiku. odnoszę wrażenie, że jest mocno zafascynowana tym miejscem i możliwościami jakie są w nim dotępne.
nie zawsze zgadzam się ztym co wypisuje na forum, ale generalnie na plus :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 paź 2007, 18:20

middleweight - pan archeolog. Z tego co wiem, też pan magister. I jak praktyczny archeolog - SZUKA W GRUNCIE RZECZY. :)
Życzę mu, aby wykopał na Ziemi dowody istnienia życia na Marsie. ;)

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 paź 2007, 19:17

Impek-Pimpek, co nalewki
Lubi bardzo i przyśpiewki
Oraz piwo, zacny trunek
On oddaje mu szacunek
Do roboty wstaje świtem
Chociaż nie jest kłusownikiem
A wieczorem, choć styrany
Zawsze gotów siąść do szklany
Nawet jeśli w dzień następny
Będzie przez to nieprzystępny
Zacny chłop to, choć bez dziewki
Nie jest przez to bardziej krewki
Taki jest nasz Imperator
Forum tego moderator

<browar>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 12 paź 2007, 19:50

Charles, widze, że uczy sie od Impka układać cudne wiersze ;)

Sir Charles, jeden z najbardziej inteligentych ludzi na tym forum. Nie ośmieszy, nie zwyzywa, tylko poradzi, przedstawi konkretne argumenty. Mam wrazenie ze zafascynowany swoimi studiami. Jezeli chodzi o jakiekolwiek porady i watpliwosci prawne niezastąpiony na forum. W jednej kwestii jest jak Pegaz- nie mowi tutaj o swoim zyciu osobistym. Przynajmniej nie publicznie.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 paź 2007, 18:35

< OT >

Sir Charles pisze:Impek-Pimpek, co nalewki(...)

<hahaha> <hahaha>

< /OT >

Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 13 paź 2007, 23:51

Imperator, w potrzebie poda pomocna...naleweczke <aniolek> Milosnik pagorkow o czym wiemy wszyscy :) Ale zapewne nie wszyscy wiedza ,ze rowniez fan sledzi :>
Nie wie jeszcze ,ze z Mia szykujemy na niego/do niego nalot <aniolek> Wiem ,ze z radosci obali pol gasiora <diabel>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 paź 2007, 06:17

tarantula pisze:Nie wie jeszcze ,ze z Mia szykujemy na niego/do niego nalot
A ja mojego Przytulatora nie dam! O nie! <pejcz> Moj Ci On! Moj! <pejcz>

Tarantula... kobieta ktora za szybko konczy. Pelna fantazji... marzen i planow. A wiecej nie napisze bom zbyt nie trzezwa... <dajcie mi na trzezwo dokonczyc o ile z tarantula sie da <diabel> >

[ Dodano: 2007-10-14, 16:44 ]
Szczescia nie ma jakos do facetow, choc podrywaczka okrutna. Ciagle tylko na stolach chce tancowac z jakimis przystojniakami ;P Ostatnio odkrywa uroki filmow razem z Mia.
Milo sie z nia siedzi po nocy na katowickim dworcu oraz wypija malibu w parku w Krakowie ;) Uroczo gra w bilard :D I ma to szczescie, ze mimo, ze je ile wazy to figure nadal ma swietna :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 14 paź 2007, 17:37

moon - mam wrażenie, że ostatnio się zmieniła. chwilę po rozstaniu najpierw jej odbiło, teraz spokorniała. ale być może to tylko moje wrażenie :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Nepalczyk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nepalczyk » 14 paź 2007, 18:13

lollirot, czasami wie więcej niż powiedzieć potrafi.
Pink Floyd - High Hopes
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2007, 18:15

Nepalczyk, nie wiem gdzie sie uchował twór z takimi poglądami <chory> Chociaż mam wrażenie, że sobie robi ze wszystkich jaja i tylko wypisuje takie głupoty. Kolejny człowiek z poczuciem misji nawracania.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Nepalczyk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nepalczyk » 14 paź 2007, 18:23

Elspeth chętnie napiłbym się z nią piwa, a jak by miała poprzedniego avatara to i spróbowałbym czegoś słodszego.
Pink Floyd - High Hopes
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 14 paź 2007, 18:25

Elspeth, powiedziałbym, że osoba ciekawa, z którą - że tak powiem - chciałoby się rozmawiać więcej, jeśli już się zaczęło. :) Na pewno w dyskusji ustawia poprzeczkę wysoko i spieranie się z nią to pewna przyjemność, w przeciwieństwie do dyskusji z ludźmi, z którymi rozmowa przypomina walenie w mur. <zalamka> No i myślę, że jest miła. :)

Oj, Nepalczyk mnie uprzedził, no dobra, zrobię od razu i jego. :) Otóż pan ten zupełnie nie pasuje mi wizualnie do swych poglądów. Zawsze dotąd wyobrażałem go sobie jako osobę daleko bardziej delikatną, może nawet pierdołowatą w jakimś sesnie, ale teraz widzę, że na pierdołę jednak nie wygląda. <aniolek> Wydaje się, że w paru punktach mamy styczne poglądy, w inny - zwłaszcza politycznych - absolutnie nie. Generalnie chyba dobrze, że ktoś taki się pojawił, bo chyba podobnego egzemplarza tutaj nie było i zawsze jest jakiś tam powiew świeżego powietrza. :)
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 18:50 przez PFC, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2007, 18:25

OT
Nepalczyk pisze:jak by miała poprzedniego avatara to i spróbowałbym czegoś słodszego.

<hahaha> jasssssssssne <hahaha>
Koniec OT - opisujemy Nepalczyka i PFC
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 14 paź 2007, 18:26

PFC jest przekonany o marności świata i zasad moralnych, którymi ten padół się kieruje :D
Ma rację, ale, nie do końca. Zbytnie czarnowidztwo roztacza, pisząc w w/w sposób.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Nepalczyk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nepalczyk » 14 paź 2007, 18:31

TedBundy żywa legenda tego forum, wypowiedziami rzuca kobiety na kolana, milkną, bądź zmieniają swoje poglądy, błyskotliwa machina do zbijania argumentów przeciwnika.

PFC mniej stanowczy w swoich sądach od Ted'a, czasami niepotrzebnie uległy w stosunku do pań, równy gość, czasami lubi dokuczać :)
Pink Floyd - High Hopes
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 14 paź 2007, 18:32

OT

TedBundy pisze:PFC jest przekonany o marności świata i zasad moralnych, którymi ten padół się kieruje :D

Ktoś musi uświadamiać Was, optymistów. <diabel>

Koniec OT.

Ted o Tobie napisałem w tym temacie już dosyć, więc wybacz, ale nie będę Cię znów komplementował. ;)
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 14 paź 2007, 18:33

TedBundy, czlowiek ktory kiedys byl fajnym facetem, a teraz zrobil sie z bardzo "niefajny". Przykro patrzec <chory>

Nepalczyk, nie rozumie na czym polega dyskusja, glosi jakies dziwne wywrotowe teoryje. Nie polecamy :|
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 14 paź 2007, 18:35

Nowy OT

Nepalczyk co to ma znaczyć ? ;) Proszę się wytłumaczyć z pogrubionych stwierdzeń. :] Ja uległy wobec pań ?? <lol>

Nepalczyk pisze:PFC mniej stanowczy w swoich sądach od Ted'a, czasami niepotrzebnie uległy w stosunku do pań, równy gość, czasami lubi dokuczać :)
:]

Koniec OT

Wróć do „Wszystkie inne tematy”