złotooka kotka pisze:moon napisał/a:
Ładny kotek na ostatnim zdjeciu
To byla moja pierwsza mysl po obejrzeniu.
To ja wam tu meza i siebie na fotach daje a wy zamiast skomentowac to o kocie. Obrazam sie

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

to może ja? O facecie nic nie powiem. runeko, inaczej sobie wyobrażałem. Nie mój typ ale interesujący. Wygląda dojrzale na swoje 18 lat.runeko pisze:To ja wam tu meza i siebie na fotach daje a wy zamiast skomentowac to o kocie. Obrazam sie

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tak szczerze, to nie pamiętam. Z tyloma osobami codziennie drę koty, że nie sposób spamiętaćvon Gargoyle pisze:P.S. Nie wiem czy pamietasz gargula z którym swego czasu kłóciłaś się zajadle na forum
A na jaki temat się kłóciliśmy?

Pamiętam. Ale kłótni nie pamiętam, może i dobrze, bo aż żal by było, jak patrzę na fotęvon Gargoyle pisze:Pamietasz kiedyś miałem w avatarze takiego gargulca siedzącego na kibelku

Arkady pisze:Dajesz swoje foty prawie codziennie, trochę to już nudne się robi
Haro pisze:Fotki nie byly robione pod forum ale pod fotka.pl
Haro pisze:P.S. Od tego jets ten topic, by wrzucac tutaj swoje foty. Jesli Ty nie masz wyjsciowej maski to nie wrzucaj, ja nie mam czego sie wstydzic i skoro jest taki topic, to bede z niego korzystac do momentu, az mi sie aparat nie zj*bie.

Arkady pisze:Nie muszę się dowartościowywać.
Haro pisze:Arkady pisze:Nie muszę się dowartościowywać.
Nie dowartosciowuje sie tutaj, chyba za wszelka cene chcesz mnie wyprowadzic z rownowagi.
P.S. W sumie nie dziwie sie, ze wrzuciles tylko dwie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 440 gości