ale zmarlych
Ja jako przyszła zmarła od razu chciałabym zaznaczyć, że jeśli ktoś kiedyś na moim grobowcu, to ja jestem za. Będę nawet kibicować z zaświatów w miarę możliwości
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
statistica pisze:a co jeśli ktoś z rodziny zmarłego akurat w tym czasie przyjdzie się pomodlić i zobaczy orgie na grobie kogoś bliskiego?
statistica pisze:szanuje też siebie, bo robi to z byle gangsterem
Noo, dziwna ta rodzinka wtedy.
statistica pisze:to jeśli będe miała taką moc to zrzuce na taką klatwe
statistica pisze:na moim grobowcu jakaś dziwka będzie sie puszczać z byle kim
Tzn ze mozna uprawiac seks na swoim grobie?statistica pisze:Ale to że ktoś idzie w nocy uprawiać seks na obcym grobie to już jest dziwne
statistica pisze:która lubi seks na cmentarzu
statistica pisze:bo robi to z byle gangsterem
statistica pisze:o nie jest dla mnie dziwne że ktoś ma ochote pomodlić się za zmarłego i idzie w nocy na cmentarz....
statistica pisze:jakiś balon albo samolot chociaż....
Mati pisze:a kto urządza jakieś tam czarne msze nocami na cmentarzach??
ale widać nie zrozumiałaś tego zdania, bo nie mówie tu o kimkolwiek że jest dziwką tylko o hipotetycznej sytuacji, że u umarłam i na moim grobie jakaś dziwa uprawia seks.jak ja będe zmarłą i na moim grobowcu jakaś dziwka będzie sie puszczać z byle kim
Problemy z tożsamością rozwiązuje się w inny sposób. Może psycholog?Az sie boje, że mi się osobowość zatrze czy cos tam innego równie nieciekawego
księżycówka pisze:Mnie osobiście nie widzi się seks na cmentarzach.
Ano. Za post o durnej psychopatologii przecież![]()
no właśnie problem w tym, że ta dziewczyna o której mowa strasznie się podniecała tym cmentarzem, więc to nie były opowieści wyssane z palca..... Zwłaszcza, że kiedyś po alkoholu przyznała się do tego, że przez całą podstawówkę uwielbiała chodzić w spódniczkach bez majtek żeby ją tam pies lizał.Trochę to takie chyba na siłę, żeby było co opowiadać.
lollirot pisze:Mnie też nie. Trochę to takie chyba na siłę, żeby było co opowiadać. A jeśli kogoś rzeczywiście "taki" nastrój na cmentarzu nachodzi, to ja nie chcę wiedzieć, co ma pod kopułą, bo to podejrzane
Mia pisze:Podrzuciłam Młodemu test, miał 64 punkty. Ilość kobiet: 6 i więcej
lollirot pisze:To jak? To co on z nimi robił?
Mia pisze:Podrzuciłam Młodemu test, miał 64 punkty. Ilość kobiet: 6 i więcejakurat przechodziłam koło komputera przy tym pytaniu
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości