DziękujęDzindzer pisze:Nic tylko pogratulować umiejętności
Oby była. Od jakiegoś czasu podglądam na kamerce internetowej i w kratkę jest. Dzisiaj wiejeDzindzer pisze:Ładnej pogody Ci życzę
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Leśny Dziadek pisze:o polskie, oczywiście.
Leśny Dziadek pisze:gdzie? a w takim tonie pogardliwym, po prostu
lollirot pisze:Ja nie znoszę Bałtyku, zimnej i brudnej wody, ohyda.
Dzindzer pisze:Woda najczęściej jest zimna i coraz częściej brudna.
Dzindzer pisze:Dla mnie to bardzo dziwne jest

Ja kiedyś mdlejącej ustąpiłam. Mi zresztą też, bo mi się zdarza się osuwać ni stąd ni zowąd. Ale wtedy pierwszą lepszą osobę biorę i mówię, że mi słabo i czy może mi ustąpić. Nigdy mi nie odmówiono.Dzindzer pisze:to co lepiej bym zemdlała
To pojeździj w Wawie w godzinach szczytu przez centrum.Leśny Dziadek pisze:kupuje się samochód. W komunikacji miejskiej obowiązują zasady współżycia społecznego. Długo sam nią jeździłem.
Żadne to wygodnictwo. <boje_sie> Ja choć jeden weekend rocznie tam spędzam. Na dłuższy wypoczynek zazwyczaj się nie opłaca, lepiej lecieć gdzieś indziej.Leśny Dziadek pisze:11 lat nie byłem nad polskim morzem.
Mi całej polski na motorze. Tyłek mi odpadnie, ale trudnoLeśny Dziadek pisze:Marzy mi się, np. przejechanie całego polskiego wybrzeża.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Leśny Dziadek pisze:dla jaśnie królewny tylko piaski Dubaju będą odpowiednie
Blazej30 pisze:przykro mi ale kultura nakazuje wstawanie.
Blazej30 pisze:ale za to możesz to sobie "wyrównać" ustępując miejsca młodej kobiecie.
<browar> Blazej30 pisze:a one że wolą tutaj...
egoizm i chamstwo, ładnieA mnie prostakiem nazywacie ;DD
Leśny Dziadek pisze:jak się chce wygodnictwa, kupuje się samochód.
Leśny Dziadek pisze:W komunikacji miejskiej obowiązują zasady współżycia społecznego.
Leśny Dziadek pisze:Dziadków z reguły nie stać na taksówki (chyba że tych na ubeckich albo górniczych emeryturach
Leśny Dziadek pisze:ciekawe, jak będzie we wrześniu. Byle, cholera, nie lało nad morzem, chłodno może być.
lollirot pisze:wywindowane bezsensownie ceny nad polskim morzem, finansowo wypada porównywalnie albo minimalnie drożej.

księżycówka pisze:Toż kochać nie musi tego co Ty
Leśny Dziadek pisze:zapewne takja co roku jeździłem do Zakopanego.
siadasz na brzegu, wydmie.
księżycówka pisze:Ja kiedyś mdlejącej ustąpiłam. Mi zresztą też, bo mi się zdarza się osuwać ni stąd ni zowąd.
księżycówka pisze:A po co chcesz ją przekonywać? Toż kochać nie musi tego co Ty

No ok, ok. Ważne żeby kobieta rozumiała to, że Ty coś kochasz, ale kochać nie musi sama.Leśny Dziadek pisze:ostatnio jak jechałem przez Kraków, aż chciało się zakręcić na mój ulubiony cel i w kierunku Myślenic
Oj Dzin. I co z tego? Nie mów, że sama jakiś zbereźności tam nie wyczyniasz.Dzindzer pisze:Na większość wydm nie wolno wchodzić
lollirot pisze:jaśnie królewnę wabi Chorwacja, do której jaśnie królewna ma ogromną słabość, a która, biorąc pod uwagę wywindowane bezsensownie ceny nad polskim morzem, finansowo wypada porównywalnie albo minimalnie drożej.
Oj Dzin. I co z tego? Nie mów, że sama jakiś zbereźności tam nie wyczyniasz.

księżycówka pisze:Na dłuższy wypoczynek zazwyczaj się nie opłaca, lepiej lecieć gdzieś indziej.
księżycówka pisze:Toż kochać nie musi tego co Ty
lollirot pisze:Jaśnie królewna w Polsce wybiera Mazury
Dzindzer pisze:Na większość wydm nie wolno wchodzić
Dzindzer pisze:Ooo Mati tez o Turcji wspomniał widzę

Fakt, dla mnie to wszędzie wyprawa jest.Leśny Dziadek pisze:odległościowo Ci lepiej, niż mnie. Muszę całą Polskę w sumie przejechać. Dlatego dużo lepiej mi pasują parodniowe wypady w Tatry.
Ja bym pożeglować tam chciała.Leśny Dziadek pisze:nigdy nie byłem, chętnie bym się wybrał.
Chorwacja piękna jest. Co prawda tylko nad nią przelatywałam, ale zawszeLeśny Dziadek pisze:A Chorwacja? Też mi polecają, identycznymi argumentami o cenach i komforcie
.
Jak odłożysz i na mnie, a ja paszport w końcu wyrobię to mogę z Tobą leciećMati pisze:nom. trzeba odłożyć trochę grosza i jechać, tylko cholercia samemu tak trochę głupio...trza znaleźć jakąś partnerkę
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 685 gości