Też chcę.
nie dawaj jej bo zacznie marudzić, że się świeci

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:bardzo ładna sukienka, co to za materiał na jakąś satyna wygląda mi, ale ciekawość każe mi sie wypytać
Dzindzer pisze:I według mnie na wesele sie nadaje.
księżycówka pisze:Kiedy się przeceny zaczynają?
Dzindzer pisze:nie dawaj jej bo zacznie marudzić, że się świeci

unlucky_sink pisze: Dziwnie w niej wyglądasz...
unlucky_sink pisze:Kiedy jedziesz na ten ślub?
Mati pisze: jasno różową polówkę

Mia-ja szczerze. Kolory też mi się nie podobają-tak jakoś do Ciebie nie pasują-może gdybyś była blondynką... nie wiem. Po prostu jestem na nie. Jeśli chodzi o bizuterię to mogę Ci pożyczyć moje perłyMia pisze:W sumie pierwsza negatywna ocena jaką usłyszalam, ale ja i tak chciałam coś innego kombinować, tylko nie wiem czy zdąże.

Czy one wygladają jak na stypie?Marissa pisze:Ale w czarnym na wesele? To nie stypa

Yasmine pisze:Mia, dawaj zdjęcie
unlucky_sink pisze:Mia-ja szczerze
unlucky_sink pisze:Kolory też mi się nie podobają
unlucky_sink pisze:Jeśli chodzi o bizuterię to mogę Ci pożyczyć moje perły mam różne
unlucky_sink pisze:Ja myślę o czymś takim:
unlucky_sink pisze:Czy one wygladają jak na stypie?

Nola pisze:pierwsza podoba mi się najbardziej, w moim stylu
lollirot pisze:Więc ja nawet nie muszę oglądać. Jeszcze nie widziałam kobiety, która by w bombce nie wyglądała dennie.

unlucky_sink pisze:idę we wrześniu
z jakimś wzorem, z podszewką choć w innym kolorze - wtedy może. W całej czarnej nie, bo jak owszem, uważam, że czerń jest ponadczasowa, elegancka, seksowna to nie na tą okazję

bo ze stanów różnie przychodzą, czasami nawet miesiąc trzeba czekać. 3 lipca lecę do Hiszpanii i nie będę w stanie później tego kupićMia pisze:ale nieźle, że idziesz we wrześniu i już nad kiecką myślisz

księżycówka pisze:Ha! Się świeci - to jedyny jej minus (musiałam no!)
księżycówka pisze:Ale tak to bardzo ładna i Mii w niej bardzo ładnie.
księżycówka pisze:I w ogóle chciałam wyrazić, że Mia na tych zdjęcia wygląda kubek w kubek jak ja z tym fryzem.
lollirot pisze:A propos, widziałam wczoraj te butki, nawet mierzyłam żółte i w innym kolorze
Mia pisze:cholera taniej niż na allegro, a to jakiś sieciowy sklep był?
lollirot pisze:Mia, ile ma ten obcas?
lollirot pisze:Ile kosztowały na allegro?
lollirot pisze:Dla mnie 7 to już tak na krańcu wytrzymałości

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 496 gości