Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

lollirot pisze:Łeb mi paruje od porównywania AGD
Na zewnątrz nic się nie zmieniło, w środku - wieeeeele lollirot pisze:Zwłaszcza w sypialni

Idę stanąć twarzą w twarz z chirurgiem. Boję się.
Nemezis pisze:Naoglądałam się na youtubie, co mi będą z nogą robić
Take it easy.
Take it easy!
lt'll all happen in time.
This is the job.
Don't wait for it to happen,
don't even want it to happen.
Just watch what does happen.

Nemezis pisze:Naoglądałam się na youtubie, co mi będą z nogą robić (już nie mają ludzie co wrzucać).
Idę stanąć twarzą w twarz z chirurgiem. Boję się.
PFC pisze:Nigdy nie sądziłem, że dożyję dnia, w którym dział polityczny będzie bardziej uczęszczany niż "sex".

ach to dzisiejsze pokolenieMati pisze:świat się kończy widzę...wczoraj google mi nie chciało się otworzyć ehh...aż wyjrzałem przez okno w oczekiwaniu na meteoryt, albo większą powódź, ewentualnie "grzybka" ....
ale znam lepsze - kumpela obudziła się 12 września 2001. cały poprzedni dzień spędziła oglądając wiadomości. obudziła się rano a w domu nikogo nie ma. chce włączyć telewizor - nie ma prądu. chce zadzwonić do matki - nie ma zasięgu. wygląda za okno - jest 6 rano - żadnych samochodów, żadnych przechodniów...
i to moja zasługa i Maverica$PFC pisze:Nigdy nie sądziłem, że dożyję dnia, w którym dział polityczny będzie bardziej uczęszczany niż "sex".

to było 8 lat temu więc nie pamiętasz zdarzeń gdy przechodziłeś pod stołem bez schylania się, ale to było mocne wydarzenie. mówi się było to początek XXI wieku.Mati pisze:prawie jak w "Jestem legendą"

Muszę jechać do Wyszkowa i to ogarnąć tam, ale nie mam bladego pojęcia jak to zrobić tak do końca
+ 
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 649 gości