Niestety robię, tylko nigdy tego w pierwszym terminie nie mogę zaliczyć...złotooka kotka pisze:Jawka, no wiesz, nie robisz wycinanek!?
Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Ja nie moge, jak slucham pisowskich fanatykow. Matko jedyna, jak mozna miec taaakie klapy na oczach?! Ja rozumiem, poglady polityczne, emocje itepe, to sie miesza i nie zawsze da sie sie zapanowac nad artykulacja, ale oni wszyscy niemal grzmia wiekim glose, lepiej niz ksiadz z ambony na grzeszne duszyczki. Boze, chron nas przed nadgorliwymi obywatelami.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
- pani_minister
- Administrator
- Administrator
ludzie udajacy leworęcznych
Przepraszam bardzo, ale leworeczni sa gorsi?! Wypraszam to sobie...
bo tak zabrzmiało
pani_minister pisze:sophie napisał/a:
ale leworeczni sa gorsi?!
Fakt, mogłam dopisać dwu-leworęczni. I nie leworęczni, lecz UDAJĄCY takich dwu-leworęcznych leserzy
ale chyba gorzej jest, jak tos udaje jakby miał trzy ręcę, pięć nóg ( i to prawych:) ) i do tego wiedział i umiał wszytsko najlepiej
Gosia... pisze:a mnie irytuja ludzie z płatnych studiów, którzy narzekają ile to maja do nauki
a co Ci z płatnych nie maja prawa narzekac
a nie tu wychodzi wyzszośc Gosi nad tymi nieukami z prywatnych, a przeciez wiadomo, że tam sie za oceny płaci i sie nie uczy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gosia... pisze:wiec bez glupich pytan, bo na nie tylko glupie odpowiedzi.
skoro nie umiesz madrze to chyba lepiej, ze sie powstrzymałas
Gosia... pisze:ale chyba gorzej jest, jak tos udaje jakby miał trzy ręcę, pięć nóg ( i to prawych:) ) i do tego wiedział i umiał wszytsko najlepiej
a to przestań udawac taka
Gosia... pisze:a mnie irytuja ludzie z płatnych studiów, którzy narzekają ile to maja do nauki
A mnie ludzie z panstwowych, bo mysla ze jak ktos na platnych to ma dobrze bo mu rodzice placa, a w ogóle nie pomysla, ze moze czlowiek sam sobie na te studia zarabia
A tak w ogóle to denerwuje mnie ludzka glupota, zawisc i debilizm polityczny wiekszosci polskiego spoleczenstwa
Łukasz84 pisze:KyLu napisał/a:
A tak w ogóle to denerwuje mnie ludzka glupota, zawisc i debilizm polityczny wiekszosci polskiego spoleczenstwa
to głupie denerwować się czymś czego zmienić nie można
lepiej się z tym pogodzić, co nie znaczy akceptować, ale nie denerwować
Czyli zlodziejstwo Cie nie denerwuje ?
KyLu pisze:Czyli zlodziejstwo Cie nie denerwuje ?
oj czasem też się censored, ale ostanio coraz mniej jeśli chodzi o politykę, przyjmuję inną strategię, bo w sumie łatwo się krytykuje... ja ostatnio staram sie podchodzić od drugiej strony, zwracam uwagę na to co się na lepsze zmienia, tak jest zdrowiej
ale wkoło jest wesoło
- ksiezycowka
- Weteran
Mnie tez, oj mnie tez. Ale tak chyba ma prawie kazdy student 1 rokuJawka pisze:A mnie irytują Ci, którzy po czterech dniach na uczelni, nie wiedząc nawet gdzie są toalety w budynku, mają się za wielkich studentów...

Masakra. Ja juz nawet przestawalam wierzyc w to ze oni wierza w swoje slowa mowic szczerze. Tata jednak mnei oswiecil i wychodzi na to ze wierzakaterina pisze:a nie moge, jak slucham pisowskich fanatykow.
- Sir Charles
- Weteran
Ja tam się ogólnie na szkołach w Polsce nie znam. Wiem, że w Krakowie poziom na prywatnych jest dużo niższy... Z tym, że chodzi mi o poziom ludzi, bo merytoryczny poziom zajęć jest najprawdopodobniej dokładnie taki sam, bo przecież ci sami ludzie prowadzą dydaktykę.
To jest jeden pewnik. Drugi jest taki, że są w Polsce dwie zajebiste szkoły prywatne. W Pułtusku jedna, w Nowym Sączu druga
Co do reszty meritum - nie wypowiadam się bo nie wiem
To jest jeden pewnik. Drugi jest taki, że są w Polsce dwie zajebiste szkoły prywatne. W Pułtusku jedna, w Nowym Sączu druga
Co do reszty meritum - nie wypowiadam się bo nie wiem
soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
gowniarz porysowal gwozdziem caly samochod. (zreszta nie tylko mojemu ojcu, 5 samochodow tak zalatwiono). Calusienka karoseria do lakierowania.
I jeszcze to, ze zaspalismy dzisiaj i moj sie grubo do pracy spoznil. A planowal troche wczesniej dzis wyjs i pozalatwiac ze mna rozne sprawy. A juz spozniony to za cholere nie wyjdzie wczesniej. Wiec nie wiem kiedy cokolwiek zalatwimy

I jeszcze to, ze zaspalismy dzisiaj i moj sie grubo do pracy spoznil. A planowal troche wczesniej dzis wyjs i pozalatwiac ze mna rozne sprawy. A juz spozniony to za cholere nie wyjdzie wczesniej. Wiec nie wiem kiedy cokolwiek zalatwimy

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Sir Charles pisze:Drugi jest taki, że są w Polsce dwie zajebiste szkoły prywatne.
w Warszawie jakas psychologiczna jest tez dobra, ale nazwy nie pamietam
a wkurza mnie to, ze cała noc pradu nie było, censored parszywe wyłaczyli i mam pełno wody w lodówce, czyli mokre żarcie moge sobie wywalic, cholera a tak mi sie po nowe iśc nie chce no.
wale to inwestuje w pojemniczki zakrywane ( no tak przy ich niskiej cenie zabrzmiało to głupio)
a mnie doprawadza do pasji jak slysze od mojej kobiety "sorry kochanie zadzwon za 30 min bo..... ktos sie kloci na stancji (problem jej nie dotyczy), bo w tym samym czasie zadzwonila kolezanka, bo jade autobusem ze znajomymi, bo siedze ze znajomymi w barze i nie moge rozmawiac <wsciekly>
<laser> <snajper> <rakiety> <miotaczognia> <ckm2>
zaznaczajac ze zobaczymy sie dopiero na swieta a nie widzielismy sie od maja. ehhh brak mi slow

zaznaczajac ze zobaczymy sie dopiero na swieta a nie widzielismy sie od maja. ehhh brak mi slow

"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
to juz nie chodzi o niewiadomo jakie osobiste rozmowy po prostu: co tam u ciebie slychac itd. i wierz jezeli dzwonisz do ukachanej osoby i za kazdym niemal razem slyszysz " zadzwon za 30 min" to po prostu rece opadajaDzindzer pisze:a ja ja rozumiem, pod warnkiem, ze kieruje sie tym co ja. ja nielubie przy ludziach bardzo osobistych rozmów prowadzic, a z kims kogo nie widziałam dlugo, z kims kogo kocham takie rozmowy prowadze. zreszta nie zawsze mozna rozmawiac
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”