Maverick pisze:nowy regulamin.
Jak dla mnie świetny <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Tak. Ale przychylam sie tu do zdania mrt. Moze nie wiem wszystkiego o seksie, ale mysle, ze na poziomie problemow tu poruszanych to dosc sporo, podobnie o zdrowiu. Tego mi sie po prostu nie chce czytac i udzielac sie w tym. O milosci nie wspominam w ogóle, bo caly dzial moznaby zamknac w 3 gora 5 wielkich topikach (zdradzil, nie kocha, kocha, etc)Miltonia pisze:I wiem tez, jak ona ladnie klamie
mrt pisze:Przecież jak kogoś rzuca facet,

Mysiorek pisze:Nie mam nic co do wyczyszczenia części nietematycznej, bo to takie pierdoły. Ale usuwać zdrową tkankę? I to taką, która zbudowała to forum? --> NIE!
Jeżeli tak ma być, to w takim razie zmieniam zdanie. Jestem za scalaniem topików. Bo inaczej jest pierdolnik. Z jednej strony chcecie odsyłać ludzi do innych topików, a z drugiej takich tematów są dziesiątki. Więc niech to będzie chociaż w jednym worku.Wstreciucha pisze:absolutnie nie widze sensu z usuwaniem tematow z innych dzialow, na podstawie ktorych tak naprawde odsyla sie teraz osoby ktore "zabladzily" i szukaja wciaz to powtarzajacych sie watkow .

Chyba nie podejrzewasz,że na podstawie tematycznych wątków?Mysiorek pisze:Wiele osób przewartościowało tu, na podstawie tematycznych wątków, coś tam z siebie.
Pamiętasz topik "czy chciałabym cofnąć czas?". Napisałam, że z przyjemnością.Mysiorek pisze:Nie usuwajmy samych siebie
mrt pisze:Jestem za scalaniem topików

mrt pisze:Dlaczego ocenzurowano słowo p_i_e_r_d_o_lnik?
mrt pisze:Chyba nie podejrzewasz,że na podstawie tematycznych wątków?
:P A kto powiedział, że bycie modem jest przyjemne?Mysiorek pisze:Teraz to już w ogóle nie będę się udzielał na forum tylko sprzątał, bo ktoś jest nieumny korzystania z wyszukiwarki.
i wielu nie widzi <browar>

No w koncuMysiorek pisze:est stworzone przez Kubusia FAQ i jeśli ktoś nie umie korzystać z tego wynalazku lub jest analfabetą społecznym to znaczy, że nie ma IQ aby się udzielać na forum - warny!
bo to jest automatyczna cenzura. Pier.dol.nik od pie.rd.olenia wiec tez łapie go automatmrt pisze:Dlaczego ocenzurowano słowo p_i_e_r_d_o_lnik?
sophie pisze:FAQ powinno być linkiem przy szukaj.

TFA pisze:A moze lepiej tak ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 491 gości