Jawka - mądra kobieta, dość wyrazista, momentami aż za bardzo. Wydaje m się uparta, czasem mam wrażenie, że nie przyjmuje do wiadomości innych argumentów i lubi czepiać się szczegółów. Nie mówię, że to wada, ale czasem utrudnia nam kontakty, bo mimo wszystko z wielu kwestiach się zgadzamy.
Bash - Mało rzucający się w oczy, chyba się rozmijamy jeśli chodzi o tematy w których się udzielamy. Jedyne co pamiętam, to że jest uważany za nadwyraz dojrzałego 16latka, a ja bym powiedziała, że jest raczej normalny, co wśród jego równieśników obecnie rzadko się zdarza - i za ma wielkiego plusa. Można z nim powaznie pogadać
Hardcore - jego to już w ogóle prawie nie pamiętam... Poza tym, że ma ładną głowę

-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Normalnie w kilku topicach nie dosc ze mnei nie zjechala to nawet jakas taka byla... mila <boje_sie>
zachwycajace i zabawne-jak on sam. Jak zauwazylam milosnik fizyki, kobiet, fotografii i wypraw rowerem. Moze na slask bys sie kiedys wybral, to pokaze pare ciekawych miejsc 
), jak już popije to mu się zdarza przykleić, ale nie do byle kogo (nie, nie, nie do mnie
), stojąc w kolejce właśnie z nim pobiłem chyba absolutny rekord w czekaniu na cheesburgery (a może on gdzieś wtedy polazł... nie pamiętam