Piwo z Impkiem...no...pod tym względem jestem lepszy, heh, choć lista potencjalnych kandydatów do browara jest jeszcze długa.
opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Facet ktory zawsze widzi pozytywne aspekty zycia, mimo gdy wszyscy obok narzekaja. Zazdroszcze mu tego.
E tam, tez narzekam. Nie mogę istnieć bez narzekania. <browar>

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator - narzeka, potwierdzam
ale nie opłakuje, tylko narzekając - kombinuje. o jego poczuciu humoru piszę za każdym razem, więc nie powtórzę ehehehe
podjął ważną życiową decyzję, a nawet dwie, dlaego gorąco trzymam za niego kciuki 

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- kot_schrodingera
- Weteran

Błażej - na szczęście nie zaraża swoim podejściem do życia, które powinien - i najwidoczniej stara się to robić - brutalnie zweryfikować. W porządku facet, ale dobrym wyjściem byłoby kompletne usamodzielnienie się, tj. odcięcie od pępowiny a wówczas myślę, że z czasem w jego życiu miałaby miejsce mała rewolucja.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Ciekawski nick do niego pasuje i to bardzo. Taki własnie ciekawski( oczywiscie w pozytywnym znaczeniu ze wścibstwem nie mylic), ta ciekawosc jest połaczona z checia poznawania i przezywania dośc intensywnie, mimo, że moim zdaniem wywazony emocjonalnie. cholernie niezalezny, bardzo ciekawa osobowośc, jakas taka nienachalna siła wewnetrzna. No lubie go <browar>
poprawiłam bo sie Mona ze mnie smieje, no ja tez
poprawiłam bo sie Mona ze mnie smieje, no ja tez
Ostatnio zmieniony 10 paź 2006, 13:58 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot_schrodingera
- Weteran

120%-towa kobieta współczesna o inteligencji dorównującej urodzie. Jak przystało na kobietę XXI w potrafi upiec placek, a nawet zmienic kolanko pod umywalką. Niestety nadal towarzysza jej zmory które towarzyszyły waszym babką. kobieta konserwtywna acz tolerancyjna. Błyskotliwa i mądra.Dzindzer pisze:Opisujemy Mone
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- Sir Charles
- Weteran

Blazej - erudyta, który ukrywa się pod kołdrą z laptopem żeby go mama nie nakryła
Duża wiedza, szczególnie pamiętam dyskusję z Ciekawskim, której przyglądałem się z zaciekawieniem i onieśmieleniem. Stracił cnotę w burdelu, czego mu w sumie współczuję, chociaż... też jest to pewien sposób
Zawieszony w dążeniu do dojrzałości społecznej, choć dojrzały przecież facet. Wcale nie jest szpetny, widziałem, a jego problemy z kobietami rozpatrywałbym raczej wspólnie z problemami (przeszłymi?) Mariusza, naszego niewidocznego moderatora. W jednej kategorii.
Sympatia to dobre słowo by określić mój stosunek do niego <browar>
Sympatia to dobre słowo by określić mój stosunek do niego <browar>
soul of a woman was created below
Mona - dama i kobieta w 100%. jest silna i uśmiechnięta. ciepła i miluchna, ale dogryźć potrafi. urodziła trójkę ślicznych dzieciaków i wydaje się typem mamy-kumpelki, do której zawsze można się zwrócić.

a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Lollirot,
na nią jako pierwszą zwróciłam uwagę na forum Agnieszki.
Mądra, tolerancyjna, zadowolona ze swojego życia seksualnego. Nie mówi dużo co też mi się (u kobiet) podoba
Wiadomo - kocica. <browar>
na nią jako pierwszą zwróciłam uwagę na forum Agnieszki.
Mądra, tolerancyjna, zadowolona ze swojego życia seksualnego. Nie mówi dużo co też mi się (u kobiet) podoba
Wiadomo - kocica. <browar>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
z Dzindzer możnaby konie kraść! jest odlotowa i uwielbiam ją
ma pazura, trochę takiej słodkiej naiwności i bezpretensjonalności, a czasem jak przywali to albo się złożyć ze śmiechu, albo schować
pasuje mi w całej rozciągłości, nie będę się rozdrabniać ;-)
aaaale nasłodziłam <lol2>
ma pazura, trochę takiej słodkiej naiwności i bezpretensjonalności, a czasem jak przywali to albo się złożyć ze śmiechu, albo schować pasuje mi w całej rozciągłości, nie będę się rozdrabniać ;-)
aaaale nasłodziłam <lol2>
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Zamawiam kolejke! Ha!
[ Dodano: 2006-10-10, 23:06 ]
Olivia - kiedys wredna, irytujaca, paskudna baba, ktora wybitnie dzialala mi na nerwy (mimo, ze to tylko Net). Teraz naprawde sympatyczna i swietna dziewczyna, z ktora mozna pogadac o wszystkim. Zrobila sie niezwykle mila, co - patrzac na przeszlosc - jakby kolidowalo z jej ksywka
(jakos "Olivia" stalo sie dla mnie uosobieniem wszystkiego tego, co mi krew gotuje
). Mam wielka nadzieje, ze dlugo jeszcze pozostanie taka jaka jest teraz, bo az przyjemnie czyta sie Jej posty (szczegolnie wymiana zdan miedzy Tanebo a Nia
). Tyle ;DD
[ Dodano: 2006-10-10, 23:06 ]
Olivia - kiedys wredna, irytujaca, paskudna baba, ktora wybitnie dzialala mi na nerwy (mimo, ze to tylko Net). Teraz naprawde sympatyczna i swietna dziewczyna, z ktora mozna pogadac o wszystkim. Zrobila sie niezwykle mila, co - patrzac na przeszlosc - jakby kolidowalo z jej ksywka
Olivia: dużo krzyczy, wręcz wrzeszczy i to tak piskliwie (samo to kojarzy mi się z Małą Mi z Muminków)
Oprócz tego bardzo sympatyczna i świetna kompanka do piwa! <browar>
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Bash pisze:Hardcore, chłopak widocznie rozkręcił się na forum. Po za szczególym zamiłowaniem do piwa, niczego szczególnego nie zauważyłem... <browar>
Wcale mi się to nie podoba coś napisał! Wyszedłem na pijaka, bez zainteresowań, bez ambicji, który poza piwem nie widzi świata. No ale może takie sprawiam wrażenie. W każdym razie czuję się dotknięty postem powyżej
Bash: czy tylko mi się wydaje, czy naprawdę ten kot w Twoim awatarze ma na ręku faszystowską swastykę? Motyw jest bardzo niewyraźny (tak jak sam Bash na forum), ale kolorystycznie podchodzi, zresztą nie ździwił bym się bo to Śląsk...

- unlucky_sink
- Maniak

Hardcore pisze:Wcale mi się to nie podoba coś napisał! Wyszedłem na pijaka, bez zainteresowań, bez ambicji, który poza piwem nie widzi świata. No ale może takie sprawiam wrażenie. W każdym razie czuję się dotknięty postem powyżej
No to ja po raz kolejny o Hardcore. Uwielbiam jego poczucie humoru! Chociaż ostatnio malo piszesz ale jak juz piszesz to czytam
Z tymi ambicjami to bym się klocila, mysle ze Bash nawet tak nie pomyslal. Bo i nie ma podstaw zeby tam myslec. No i bez zarzutu wyglądowo(jak i intelektualnie), podoba się-mi się podoba -się mi podoba. Przystojny facet , no i muzyki widze ze podobnej sluchamy <gimnastyka> <browar> Chcę poznać żeby móc napisać więcej!
[ Dodano: 2006-10-13, 10:02 ]
ja też ze śląska i powiem, że jak dla mnie to tu zielonoHardcore pisze:ale kolorystycznie podchodzi, zresztą nie ździwił bym się bo to Śląsk
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Jawka, bardzo śliczny i kobiecy wygląd (i te oczy) + męska płeć mózgu, ciekawe połączenie. Fajnie pisze, nie zgrywa wielkiej damy, zna się na motoryzacji pewnie bardziej niż ja i ogląda mecze. Fajną kumpelką musi byc dla tych co ją znają
Po fotkach jak i po tym co pisze trudno domyślić się ile ma lat i często zmienia avatary przez co mozna się troche pogubic.
Po fotkach jak i po tym co pisze trudno domyślić się ile ma lat i często zmienia avatary przez co mozna się troche pogubic.- unlucky_sink
- Maniak

Bash, Jakieś trzy miesiące temu (o ile mnie pamięć nie myli ;-)) pisałam o nim, napisałam wtedy, że nie wiem kiedy on te posty natrzaskał- skoro, jakoś nie jest mi dane przeczytać chociażby kilku...Obiecał poprawę i jeszcze się nie doczekałam
Tak więc mogę o nim powiedzieć tyle ile trzy misiące temu: słyszałam, że mądry chłopak.... (niech mi jesczze to tylko udowdoni
)
Tak więc mogę o nim powiedzieć tyle ile trzy misiące temu: słyszałam, że mądry chłopak.... (niech mi jesczze to tylko udowdoni
unlucky_sink pisze:Jawka, tylko nie śliczności!!

"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Skasowane i dopisane:
unlucky_sink, dawno na tym forum nie było mi tak miło
Jednak lubię ten temat
a co do tematu: Jawka, nie owija w bawełnę, rzeczowa, lubi sport, motoryzację, potrafi podyskutować na poważne tematy, chyba nigdy nie robi literówek (w odróżnieniu np. ode mnie), a przede wszystkim!: wciąż żąłuje naszym wygłodniałym oczom swojego wizerunku w postaci zdjęć.
Dawno już w jednym poście nie wymieniłem aż 2 (z 3) moich forumowych śliczności <dajeserce>
unlucky_sink, dawno na tym forum nie było mi tak miło
a co do tematu: Jawka, nie owija w bawełnę, rzeczowa, lubi sport, motoryzację, potrafi podyskutować na poważne tematy, chyba nigdy nie robi literówek (w odróżnieniu np. ode mnie), a przede wszystkim!: wciąż żąłuje naszym wygłodniałym oczom swojego wizerunku w postaci zdjęć.
Dawno już w jednym poście nie wymieniłem aż 2 (z 3) moich forumowych śliczności <dajeserce>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”