ta fota mi zawsze poprawia humor...kiedyś była jeszcze potem akcja na życzenia wielkanocne...hehe

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jakbym chciała to wszystkie kontakty mogłabym przemianować na antychryst, diabeł, książe ciemności, itp itd
middleweight pisze:do mnie też się przystawiał kilka razy pedrol
jeden motyw po prostu mnie powalił na glebę.
jestem dość sporym gościem a on wazył góra 55 kg i miał talię osy.
Spytałem się jak on to sobie wyobraża, że chyba musiałbym mu okleić taśmą klejącą biodra żeby nie pękł, to się obraził hehehhe
PFC pisze:Świetna to jest np. "Cienka czerwona linia" Mallicka.
PFC pisze:wkurza mnie, że tyle krwi się leje, a podłoże zawsze suche.
tank girl pisze:A film świetny. Tylko a jakichś powodów faceci psioczą na niego zwykle
PFC pisze:Uuuuuu.No wiesz co?... Niektórzy mówią, że w tym filmie widać dotyk Boga.
Lies pisze:Jak dla mnie ten film jest dobry. Nawet nie bardzo dobry. Dlaczego? Oprócz efektów (przede wszystkim pojedyncze sceny walki) ten film raczej nic nie wnosi. Nawet nie jest do końca poprawny historycznie.
tank girl pisze:Film jest adaptacją komixu
tank girl pisze:Moim zdaniem, wielu facetom nie podoba się ten film, bo bardzo niepokoi ich zaprezentowana w nim konwencja męskości. Taka jest moja diagnoza
Lies pisze:KomiKSu
Lies pisze:Widocznie masz do czynienia z facetami tak dziecinnymi, że ich to rusza.
Lies pisze:Męskość... Całe życie spędzić na walce... Czy oni byli prawiczkami?
Lies pisze:Ja zwyczajnie oceniłem film, o co ci chodzi?
Lies pisze:Nie spotkałem się z jakąś totalną niechęcią ludzie wobec tego filmu, więc może patrzymy w złą stronę?
Lies pisze:[Może] to nie ludzie go nadto krytykują, tylko ty zbyt idealizujesz?
tank girl pisze:A ja tak. Wystarczy wejść chociażby na o2. Ale nie tylko tam jadą na 300-stu. Ogólnie tendencja jest taka, że facetom się ten film nie podoba, a kobietom bardzo
Marissa pisze:A dziwisz się facetom?
Marissa pisze:Tam to tylko biegają półnadzy faceci, którzy zamiast brzucha mają szcześciopaki, czy jak to tam się zwie.
Marissa pisze:I są najzwyczajniej w świecie przystojni.
Marissa pisze:Facetowi jeśli się film taki spodoba, gdzie biegają półnadzy inni faceci, zaraz się skojarzy z gejem. A takie skojarzenie wywołuje u nich
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 197 gości