Dzindzer pisze:I jesteśmy zwierzętami, chyba, ze ktos ma sie za grzyba.
Cycaty...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Blazej30 pisze:jeśli mi jakaś wścibska ciotka np na ślubie zadaje pytanie:" a kiedy twoja kolej?" to odpowiadam krótko:"a na pogrzebach ciocia też takie pytania zadaje?". zwykle więcej pytań nie ma
Blazej rozwaliles mnie, pozwole sobie cytowac ten tekst na spotkaniach familijnych

W temacie kiedy to rodzina chce nas poslac do oltarza.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Genialnetarantula pisze:Blazej30 pisze:jeśli mi jakaś wścibska ciotka np na ślubie zadaje pytanie:" a kiedy twoja kolej?" to odpowiadam krótko:"a na pogrzebach ciocia też takie pytania zadaje?". zwykle więcej pytań nie ma
Blazej rozwaliles mnie, pozwole sobie cytowac ten tekst na spotkaniach familijnych
Maverick pisze:Genialnetarantula pisze:Blazej30 pisze:jeśli mi jakaś wścibska ciotka np na ślubie zadaje pytanie:" a kiedy twoja kolej?" to odpowiadam krótko:"a na pogrzebach ciocia też takie pytania zadaje?". zwykle więcej pytań nie ma
I z siwą brodą
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Koteccek pisze:A co do tego magistra polonistyki...to, że mam taki zawód nie świadczy o tym, że powinnam rozumieć wszystko to co ktoś napisze i doszukiwać się znaczenia![]()
Nie wiem gdzie poślę kiedyś dzieci do szkoły

W razie czego może dozorczyni zrozumie - ta już raczej musi.
[ Dodano: 2010-01-17, 13:21 ]
Koteccek pisze:Znam to z "autopsji" (nie na swoim przykładzie),
Ciąg dalszy pani magister polskiego

Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 22:07 przez FrankFarmer, łącznie zmieniany 1 raz.
FrankFarmer pisze:Koteccek pisze:A co do tego magistra polonistyki...to, że mam taki zawód nie świadczy o tym, że powinnam rozumieć wszystko to co ktoś napisze i doszukiwać się znaczenia![]()
Nie wiem gdzie poślę kiedyś dzieci do szkoły
W razie czego może dozorczyni zrozumie - ta już raczej musi.Koteccek pisze:Znam to z "autopsji" (nie na swoim przykładzie),
Ciąg dalszy pani magister polskiego
No wiesz co?? Jak mogłeś

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ale...z drugiej strony, tak teraz to czytam i sama się z tego śmieję, z tych swoich "wywodów"
Ostatnio zmieniony 17 sty 2010, 17:25 przez Koteccek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Więc warto to uwiecznić w Twoim topie żeby samych Twoich postów tu nie było:lollirot pisze:Warto było podrążyć temat, nie spodziewałam się, że coś tak zabawnego przeczytam na koniec
Koteccek pisze:Trzymają w napięciu do końca, dopiero w Prologu dowiadujemy się jak potoczyły się losy bohaterów, dlatego jego książki są bardzo wciągające.

- pani_minister
- Administrator
- Administrator
pani_minister pisze:I najlepiej mrugać na dwa (licząc jak Ross z Przyjaciół "one Missisipi, two Missisipi") - na raz zamykam, na dwa otwieram.
Podobno w końcu wejdzie mi to w krew i już nie będę musiała liczyć. W końcu człowiek podobno mruga 17 razy na minutę

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Ze sie orgazmu trzeba uczyc to wiedzialem ale to... No ale w koncu Wy tylko z 1 zebra jestescie to czego oczekiwac
Toz to prawie jak import z Chin ;p
NIe rozumiem zreszta problemu. NIe umiesz mrugac swiadomie ale nieswiadomie umiesz. Bo by Ci oczy wyschly
Kiedy mruga sie swiadomie? Przeciez to zwykle zamykanie i otwieranie oczu
Nie no jaja sobie z nas robi 
NIe rozumiem zreszta problemu. NIe umiesz mrugac swiadomie ale nieswiadomie umiesz. Bo by Ci oczy wyschly

- pani_minister
- Administrator
Świadomie umiem, nieświadomie mi nie idzie - i właśnie dlatego między innymi miałam problem z oczami (wysychały właśnie
)
W slow-motion widać, że przy zamykaniu oczu zostaje przerwa między powiekami, nie są do końca zamknięte - i wilgoć nie rozprowadza się wtedy odpowiednio po gałce ocznej.
Uff.
Dość już o moich oczach
W slow-motion widać, że przy zamykaniu oczu zostaje przerwa między powiekami, nie są do końca zamknięte - i wilgoć nie rozprowadza się wtedy odpowiednio po gałce ocznej.
Uff.
Dość już o moich oczach
- kot_schrodingera
- Weteran
Dzindzer pisze:santsant pisze:A co wy dziwnego, szalone, nietypowego robicie w łóżku?
Składam małe meble, myslę, ze to mało typowe, ponieważ większośc woli składać na powierzchni jednocześnie płaskiej i twardej
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Post tygodnia:
Dzindzer pisze:A mi się śniło, że żyłam w futrze gigantycznego kota. Chodziłam na wąsa jak jadł i było fajnie, ale raz mnie strzepnął tak, że wylądowałam na odbycie, to nie było fajne
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”