wkurza mnie to, ze ten ze studiow sie odezwal, a ja juz zapominalam
i gg sie censored a mam ochote pogadac z jedna osoba ktora nie ma tlena
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ok, dziekiOlivia pisze:moon, co do paznokci-zadzwoń do tego zakładu, co dałam Ci nr. Tam jest też babka co robi paznokcie.
Jak cos to pojedziesz potrzymac mnie za raczke?
Oj mnie tez. I wkurza mnie ze juz sielepiej czuje co prawda, ale jestem cholernie oslabiona przez te antybiotyki i sie na nogach slaniam.Yasmine pisze:a mnie znów wkurza bałagan w pokoju, bo wiem, że sam nie zniknie

mi tez, ale to poprzednia juz przy zelach. Ciesze sie w koncu znalazlam dobra i tania babke, bo poprzednie byly okropne, pazury odpadaly i nie byly ladne. takie na odpier.dal zrobioneYasmine pisze:madziorka.m pisze:ale to nic w porownaniu do tego jak pilowala mi baba jak akryle mialam miec
opiłowała Ci skórki, bo mi raz do krwi?

Niech sie wyraznie okresla, ze do nas jada to bede czekac. Humor mam taki, ze tylko zabijac.to nie mogli zadzwonic 2 godziny wczesniej uprzedzic ze wpadna? Nie lubie jak ktos wpada zupelnie bez zapowiedzi, moze sie zapowiedziec chociaz godzine przed odiwedzinami, ale lepsze to niz taka 'niespodzianka'.złotooka kotka pisze:Czlowiek wyjdzie swoje sprawy zalatwic, a tu telefon z pretensjami, ze oni/ktores z nich przyjechalo a nas nie ma
złotooka kotka pisze:Humor mam taki, ze tylko zabijac.

generalnie jestem sknera i nie lubie wydawac pieniedzy na wikszosc rzeczy. (poza nieruchomosciami, autami, nauka i wypoczynkiem). Nie byłabym sczesliwa z facetem, który ciagle skupowałby mi jakies prezenty.Mia pisze:a mnie ciekawi co agna uwaza za niepotrzebnaagna 24 pisze: mnie ludzie którzy wydają kase na pierdoły zupełnie nie potrzebne![]()
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 362 gości