unlucky_sink pisze:chyba masz więcej, bo ja mam 169,a ty sporo wyższa jesteś![]()
Nie no, aż takim wielkoludem nie jestem. Zmierzymy się kiedyś, dobra
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

dobrze, tylk nie dam sobie wmówić, że mam mniej niż 169 cm wzrostuYasmine pisze:Zmierzymy się kiedyś, dobra?

unlucky_sink pisze:ale np z zary ostatnio w 36 nie umiałam się dopiąć i jak nic musiałabym mieć 38.

teraz to już same resztki wyprzedaży, w Promodzie i Zarze było dużo fajnych rzeczy no i oczywiście Calzedonia zrobiła spore przeceny, później wstawię kilka nowych ciuchówNola pisze:a w ogóle to jest coś ciekawego w sklepach teraz?
poszukaj tematu ''bielizna'' tam sporo linków było.Oprócz allegro, sprawdzone sklepy internetowe z bielizną, jakieś linki znacie?

no ja uwielbiam, ale wybrałam się zbyt późno do Krakowa i zostały tylko resztki, więc kupiłam tylko 2 pary zakolanówek... a na ich stronie takie cudeńkaDzindzer pisze:bardzo lubię ich rzeczy. A przeceny mieli całkiem miłe

Nie zauwazylam. Ostatnio u nich spodnie kupowalam w grudniu to normalne 36 kupilamunlucky_sink pisze:moon h&m ma sporo zaniżoną rozmiarówkę
Zanizona to maja bielizny Moze, ja w Zarze jeszcze nigdy nic nie widzialam co by mi sie spodobalo wiec nigdy nic u nich nie kupilam.unlucky_sink pisze:przykładając do siebie spodnie mark: h&m i zara można zobaczyć sporą różnicę
O kolejny sklep gdzie wchodze, ogladam, czasem nawet przymierze, ale nigdy nie kupuje jakos. ;DD Mam sporo takich sklepow ;DDlollirot pisze:zaniżona rozmiarówka jest chyba w Orsayu

z jakiego materiału? ja w normalne 34 w życiu bym nie weszłaksiężycówka pisze:Ostatnio u nich spodnie kupowalam w grudniu to normalne 36 kupilam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

unlucky_sink pisze:h&m ma sporo zaniżoną rozmiarówkę
lollirot pisze:Najbardziej zaniżona rozmiarówka jest chyba w Orsayu, ale tam przynajmniej zrobili rozmiar 32
unlucky_sink pisze:e nie, bo pognieciona jest ;p http://www.echofashion.pl/ taka jak na 10 zdjęciu w kolekcji, tylko czarna i z wysokim stanem ;p
lollirot pisze:Ja tam kupuję 34, jak gdzie indziej.

Pozostaje mi cieszyć się, że przy obwodzie uda przynajmniej podwójnie większym od was , mieszczę się w standardowe 34 ;DDMia pisze:lollirot napisał/a:
Ja tam kupuję 34, jak gdzie indziej.
ja też
trzy rozmiarówki są podaneruneko pisze:że na metkach jest rozmiarówka pięciu krajów![]()

nie wiem czy to tak ma być, w pasie jest dobra, ubieram bez większego trudu, natomiast poruszanie się w niej jest sztuką ;>Mia pisze:zakochałam się dziś w butach z deichmanna, peeptoe czarne w groszki, obcasik mały jakieś 3-4cm, ach! jakas promocja jest, że kupując 2 pary z promocji 3 gratis, ale poza tymi nie było nic ciekawego.

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 654 gości