[ Dodano: 2005-10-07, 18:56 ]
Swoją drogą co wy tam kombinujecie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Andrew pisze:J. M. Devil pisze:Jak szukasz towarzystwa LUDZI, to wyjdź do ludzi. Idź do knajpy, umów się z nimi na grilla w ogródku itd. Tutaj są ludzie, owszem, ale za nickami. Czy tego chcą, czy nie. Tu jest znacznie większa samokreacja, anonimowość itd. Chociażby nieświadomie się z tego korzysta. Możesz być Marianem, lat 47, konserwatorem w szkole podstawowej na Podlasiu albo Haliną, lat 32, menedżerem w banku. Ale tutaj to bez znaczenia - zostawiasz to za fasadą nicka.
Wiesz co ? idz Ty sobie na forum onetowskie i tam pisz to co piszesz , bo tu nie ma ludzi za nikami , wiekszosc z nas sie po prostu zna , jak i osobiscie , tak i wirtualnie ,
tutaj , to nie jest bez znaczenia jak to piszesz , dlatego to forum jest inne , dlatego ja na nim jestem tak długo , a nie na innych forach , gdzie mnustwo takich własnie jak Ty .
Andrew pisze:Wchodzi sobie taki człowiek jak Ty i mysli ze wszystko wie , wie co Mav miał na mysli piszac ten opis , lepiej nawet od samego niego ! i drazy ten spór niczym gangrena nogę próbujac udowodnic swą racje ! MYLISZ SIE I TYLE ! i wreszcie to zrozum !
Andrew pisze:A Tobie Devil , kto kazał zabierac głos ! nie znasz Mava , nie wiesz jakim jest , a jestes przekonany lepiej jak pisalem od niego co miał do powiedzenia ! Poczytaj posty Mava w topicu o polityce ....no tak po co ? Ty i tak wiesz lepiej !
Maverick pisze:J. M. Devil pisze:Podobnie, jak Żydzi czy Murzyni mogliby Cię pozwać do sądy za antysemickie czy rasistowskie gadanie. Czyżbyś preferował mentalność Kalego?
Tylko ze antysemickim czy rasistowskim gadaniem nikogo nie obrazam. No ale skoro nei widzisz roznicy...
charlie81 pisze:O podpis TFADopóki nie zetknąłem się z internetem, nie wiedziałem że na świecie jest aż tylu idiotów.
jakos nikt sie nie rzuca. Zgadnijmy dlaczego

Panzerjaeger pisze:Platforma poległa w wyborach. Mam załamywać ręce, rzucać się, stwierdzać, że ludzie to idioci i nadają się tylko na mydło? Trochę dystansu, drogi panie.
I kleske ta poteguje fakt iz ludzie sa naprawde glupi i tepi.
Pegaz pisze:myślą że to Leszek Balcerowicz swoją drogą znakomity ekonomista z którego zrobiono prawie szatana
Pokazał co umie a raczej czego nie umie..TedBundy pisze:Grzegorz Kołodko
Pegaz pisze:A pan Balcerowicz jest doktorem nauk ekonomicznych..Jest jednym z niewielu polaków uznawanym za autorytet w dziedzinie ekonomii na świecie..uratował polske przed zapaścią gospodarczą..
TedBundy pisze:kiluprocentowa inflacja - 5-8 procent jest zbawienna dla gospodarki i budżetu.
Balcerowicz udowodnił już że jest ekspertem gdyby nie on dzisiaj mielibyśmy tu gruzje albo białoruś..Balcerowicz udowodnił już że jest ekspertem gdyby nie on dzisiaj mielibyśmy tu gruzje albo białoruś..

TedBundy pisze:nowoczesne miasto i kraj
sophie pisze:Kolodko to megaloman, ktory nie potrafi poprowadzic wykladu, bez monologu na temat tego, ile to on zrobil dla Polski i jakim swietnym byl politykiem.
TedBundy pisze:I powiem ci, że tam NIGDY nie będzie przewrotu, rewolucji czy zmiany rządu
zapomniałeś dodać jaka bieda jest na białorusi Jeszcze większa niż porządek może mniejsza tylko od liczby KGBistów którzy dbają o to żeby łukaszenka dupy nie stracił..

Andrew pisze:likwidacja dewiantów , zboczenców , morderców , zdrajców , to nie ludobujstwo , ludzie albowiem , sie tak nie zachowują
TedBundy pisze:Balcerowicz udowodnił już że jest ekspertem gdyby nie on dzisiaj mielibyśmy tu gruzje albo białoruś..
A Byłeś kiedykolwiek na Białorusi??? Ja byłem - i to dłuższy czas. I powiem ci, że tam NIGDY nie będzie przewrotu, rewolucji czy zmiany rządu (chyba że za pieniądze CIA - jak to USraj ma w zwyczaju obalać rządy, które mu nie odpowiadają). Takiej czystości, porządku i schludności jaka panuje w Mińsku nie widziałem praktycznie nigdy. Mili ludzie, towar w sklepach, samochody - nowoczesne miasto i kraj - którego obywatele NAPRAWDĘ popierają swego prezydenta - bo umie rządzić
Mysiorek pisze:Andrew pisze:likwidacja dewiantów , zboczenców
Piszesz o analu czy oralu?
No, chyba że świat przyjmie Twoją definicję "dewiant", bo granica dla społeczeństwa jest płynna. Nie wspomnę o "ciasteczkach"

Mysiorek pisze:Proponuję uchwalić 1 dzień w roku bezkarności. Trochę spraw by się poczyściło
zoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...Mysiorek pisze:Proponuję uchwalić 1 dzień w roku bezkarności. Trochę spraw by się poczyściło
Richard Ramirez pisze:Mysiorek pisze:Proponuję uchwalić 1 dzień w roku bezkarności. Trochę spraw by się poczyściło
Ja w ogóle jestem za kara smierci dla roznych niebezpiecznych ludzi. Uwazam ze jest to najlepszy sposob resocjalizacji. Gdyby tak powywieszac na latarniach roznych mordercow i innych bezkarnie sie czujacych dewiantow to moge sie zalozyc ze przestepczosc zdecydowanie by spadla i budzet zdecydowanie by odetchnal gdyz na zaklady penitencjarne idzie rocznie kilka milinow zlotych...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 347 gości